MaxiCep' te Özgürce Siyaset Yapmak İster Miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep' te Siyaset Hakkında Konuşabilmek İster Miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinccine

Üye
maxicep kendini aşmış bir site yani sadece cep forumu değil aradağın her konuyu buluyorsun hayatla ilgilli ne varsa buluyorsun cinsellik bile oluyor ki toplumumuzda bu konu en riskli ve konusulması zor olanı hata konuşmamaktan gevciyor zaten gençliğin sorunu sorunları bilmemesi siz burda öğrenmeye aç bireylerin olduğu yerde bunu yasaklarsanız hata yapmış olursunuz 80li yıllar gibi burası sadece cep forumu olsa kabul ama baştada dedim herşey konuşuluyorsa bunuda konuşmalıyız susarak değil konuşarak çözüme kavuşuruz

Çok katılıyorum sana sorunlar ancak konuşarak çözüme ulaştırılabilir.Siyasi bölüm açılsın ama Atatürk ilke ve ilkilapları çerçevesinde.Açılırsa memleket meselelerini yorumlayabilir ve kamoyu yoklamaları yapabiliriz.bence :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Çok merak ediyorum. Siyaset tartışıldığında, şu kötü bu kötü, hükümet çalışmıyor dediğinizde ne değişecek. Sizce sesinizi duyacaklar mı ?. Burada birbirinizi yiyeceksiniz, sonra küfürler, banlanmalar. Fikrinizi kime duyuracaksınız ?.

haltie

haltie

Üye
Çok merak ediyorum. Siyaset tartışıldığında, şu kötü bu kötü, hükümet çalışmıyor dediğinizde ne değişecek. Sizce sesinizi duyacaklar mı ?. Burada birbirinizi yiyeceksiniz, sonra küfürler, banlanmalar. Fikrinizi kime duyuracaksınız ?.

sadece bunlar değilki siyaset mesela gdo lu gıdalara izen verenleri eleştiremiycez bunu burda üye olan bir arkadas gdonun zararlarını öğrenip o gıdadan yemeyerek protesto ederek sağlığını bile koruyabilir uç bi örnek gelmesin bu gercek.kim duyacağa gelirse bir kişi dahi aydınlanırsa yararlıdır benim için siyaset sadece parti hükümet değildir ve kimse sesimizi duymaz diyerek oturrursak gercekten sesimizi kimse duymaz

Emperian

Emperian

Üye
herşey konuşuluyorsa bunuda konuşmalıyız susarak değil konuşarak çözüme kavuşuruz

haklısınız, dediklerinizin sadece bi bölümünü alıntı yapıyorum ama yerden göğe kadar haklısınız.
Buraya kayıtlı üyeler geliyorlar telefonlar üzerinde tecrübe ediniyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Bi nebze olsun hayattan kopup burda rahat nefes alıyorlar.
Burda siyaset konuşulursa buraya siyasetçi akımı olur.
[Kendi çevremden biliyorum, adam siyaset yapacak yer arıyor]
Nerden baksan 1 MILYONa aşkın üyesi var.
Başlıyoruz kurguya.
Her neyse doldu şimdi bizim siyasetçiler.
Objektif siyasetçi değil.
Bildiğiniz düz mantık A yahut B partisinin şakşakçısı siyasetçi.
Adamın derdi ne cep telefonu nede başka konu. Tek amacı reklam.
Harra gürre bi baktınız her yer polemik olmuş.
Hadi hepsi çekilir tamam diyorsanız BDP'lilere ne diyeceksiniz.
Hangi birini banlayacaz.
Hocam şimdi lütfen dürüst konuşun bende haklı değil miyim? :nono:

Revengeful

Emekli Yönetici
Kesinlikle hayır.Üyeler arasında tatsızlık çıkabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt