MaxiCep' te Özgürce Siyaset Yapmak İster Miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep' te Siyaset Hakkında Konuşabilmek İster Miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar şuanda 8 e 8 durum berabere..buna rağmen konu yinede açılırsa,bende konuyu ANAYASA MAHKEMESİNE götürürüm haberiniz olsun..demedi demeyin:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anayasa Mahkemesi' ne mi başvurursunuz? :)

İPTAL DAVASI
Kanunların, kanun hükmündeki kararnamelerin, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğünün veya bunların belirli madde ve hükümlerinin şekil ve esas bakımından Anayasaya aykırılığı iddiasıyla
Anayasa Mahkemesinde iptal davası açabilme hakkı, Cumhurbaşkanına, iktidar ve anamuhalefet partisi Meclis grupları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tamsayısının en az beşte biri tutarındaki üyelere aittir. İktidarda birden fazla siyasi partinin bulunması halinde, iktidar partilerinin dava açma hakkını en fazla üyeye sahip olan parti kullanır (Anayasa, Madde 150, 2949 sayılı Yasa, Madde 20 ).

Kısacası Anayasa Mahkemesi' ne başvuru imkânınız yok :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Anayasa Mahkemesi' ne mi başvurursunuz? :)

İPTAL DAVASI
Kanunların, kanun hükmündeki kararnamelerin, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğünün veya bunların belirli madde ve hükümlerinin şekil ve esas bakımından Anayasaya aykırılığı iddiasıyla
Anayasa Mahkemesinde iptal davası açabilme hakkı, Cumhurbaşkanına, iktidar ve anamuhalefet partisi Meclis grupları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tamsayısının en az beşte biri tutarındaki üyelere aittir. İktidarda birden fazla siyasi partinin bulunması halinde, iktidar partilerinin dava açma hakkını en fazla üyeye sahip olan parti kullanır (Anayasa, Madde 150, 2949 sayılı Yasa, Madde 20 ).

Kısacası Anayasa Mahkemesi' ne başvuru imkânınız yok :)

:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Siyaset tartışıldığı zaman bilin ki orada karşıt fikirliler vardır ve iki taraf da kendilerine göre haklıdır.
Bu yüzden sonu olmayan bir tartışmanın gereği yok diye düşünüyorum.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben forumda bu tür bir yasağın bulunmasını gereksiz buluyorum sonuçta forumdaki tartışma o kadar büyük çaplı adam öldürmeye kadar gidemez bence insanları kısıtlamak yasaklamalardan daha fazla kötü sebebe yol açar....
Bu nedenle bu tür konular cok rahat bir biçimde tartışılmalı çünkü hep diyalog eksikliğinden insanlar birbirini anlıyamıyor ve birbirlerine saygı göstermiyor....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz de oy kullanalım bari :)

Bence bu yasak, ya öğrenciler derste konuşursa diye ders zamanı ağızlarını bağlamaya benziyor.
Ateşli tartışmalar forumu daha zevkli bir yer haline getirir. Kuralları hemen herkes az çok biliyor. Uymak da her türlü tartışmada herkesin boynunun borcu!..
Uymuyorsa gitmek de öyle!..

80 km'nin üstüne çıkınca kaza riski artıyor diye arabaların en yüksek hızlarını 80 km mi yapalım?
Aklı olan adam o arabayı düzgün kullanır!..
Kullanamıyorsa da bu hayattan "yasaklanır" gider!

Birkaç akılsız arabayı kötü kullanıyor diye faturasının herkese kesilmesi bence doğru değil.

Catty

Catty

Emekli Yönetici

Birkaç akılsız arabayı kötü kullanıyor diye faturasının herkese kesilmesi bence doğru değil.
Bütün yazdıklarını bu cümlede özetledin , demek istediğim şeyi daha doğrusu çoğu kişiye tercüman olduğun için seni kutluyorum :):):oke::bigstar:

Silinen Üye 299735

Üye
Birkaç akılsız arabayı kötü kullanıyor diye faturasının herkese kesilmesi bence doğru değil

Çok Doğru bir cümle...:oke:Çok güzel bir örnek bu arada :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Türkiye den önce maxicep in özgürleşmesi öncü bir adım olurdu fakat ben bunu kaldırabilecek bir tartışma ortamı görmüyorum, aksi görüşlerde hakaret edilmesi bu durumlar çok üzücü, şu an ki felsefi siyaset durumumuz iyi bence

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Türkiye den önce maxicep in özgürleşmesi öncü bir adım olurdu fakat ben bunu kaldırabilecek bir tartışma ortamı görmüyorum, aksi görüşlerde hakaret edilmesi bu durumlar çok üzücü, şu an ki felsefi siyaset durumumuz iyi bence
Ula korkma :ehe

Bizim gibi çatışan kimse olmaz herkes okulda olur , sebi sibyan çatışır o da birşey yapmaz :kop::kop:

aLone

aLone

Üye
mutlaka kavganın çıkcağı bi konu siyaset futbol gibi konular onun için ben pek hoş görmüyorum hele ki böyle büyük bi site ve her görüşten insanın olduğu bi yerde birbrimizin düşüncelerine saygı duycağımızıda sanmıyorum hayır dedim ondan...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Biz siyaset yapsak neyi değiştirebileceğiz yahu :ehe sadece tartışacağız veya birbirimizi kıracağız ... Millet meclisinde olsak tamam ...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Maxicep'de bunun mumkun olabileceğine inanmiyorum cunku o kadar demokratik bir site değil..!!

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Demokratik bir site olmadığı fikrine nerden kapıldınız

D3N1Z

D3N1Z

Üye
kaç yıldır bu siteyi takip ediyorsun bilmiyorum ama ben 2005'den buyana surkeli burdayim :) az cok fikrim de olsun artık ;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Demokratiklik kavramı yanlış bir kere ... Bir sürü üye var çünkü ... Birisi demokratiktir diğeri değildir ... Böyle bir değerlendirme yanlış bana kalırsa ...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
eger siyaset yapilacaksa karşı fikirlere saygi duyarak onlarinda fikirlerini açıkca belirtmesini sagliyarak yapilmasi gerekir.Cunku her insan eşit hakka sahibdir bu maxicep icin sinirli bir şey değil yani sitede şu demokratik su demokratik degil diye siteyi ikilemlere alamayiz ancak geçmişde siyaset serbest kende gorduk ne uyarilar ne uzaklastirmalar aldik ne hakaretler işittik bende geçmişde yaşadıklarıma dayanakar diyorum ki maxicep demokratik bir site degil...

keşke serbest olsa herkez birbirlerinin fikirlerine saygiyla yaklasip fikir alisverisi yapsak ancak bunun pek mumkun olacagini zannetmiyorum.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Herşey değişiyor ... Düşünceler de değişecektir umarım ...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
38 postun cevabı : Sen şuan maxicep yöneticilerini zan altında bırakıyorsun. Haksız yere uyarı aldığını düşünerek. Bir kere sen başkalarının düşüncelerine ve kendisine saygı duyorsan neden ceza alasın ki. Ve madem haksız yere ceza aldın neden burdasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt