MaxiCep' te Özgürce Siyaset Yapmak İster Miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep' te Siyaset Hakkında Konuşabilmek İster Miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
şuda var tabi bu eleştirilerim daha silinmediğine göre bi değişiklik söz konusu :)

--------------- Ekleme ---------------

38 postun cevabı : Sen şuan maxicep yöneticilerini zan altında bırakıyorsun. Haksız yere uyarı aldığını düşünerek. Bir kere sen başkalarının düşüncelerine ve kendisine saygı duyorsan neden ceza alasın ki. Ve madem haksız yere ceza aldın neden burdasın

bu ceza konusune niye bu kadar takdın ki :)

ceza bi kere siyasetten aldim digerleri başka sebepden bunlar pekde konuyla alakali değil. :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mesajlarım silinmedi ise demek ne demek ... Maxicep ten bahsettiğine emin misin ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlarda şu ana kadar bir sorun yok arkadaşlar. Biz eleştriye açığız. Yalnızca konudan sapılmasın yeter.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sözlerinizin arkasında durmanız gerekir .... Mesajlarım silinmediğine göre ilerleme var gibi bir cümle kurdunuz ... Tartışma çıkaracak tüm mesajlar silinir ve mantıklı olan da budur ... Siyaset yüzünden ceza aldığınızı söylediniz ... Siyaset Yasak olduğu için ceza almış olabilir misiniz ...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Neyse Enes boşver konu kayıyor arkadaşımızda cevap vermek istemiyor saten

D3N1Z

D3N1Z

Üye
halen konuyu saptiriyorsunuz arkadaşLar cevabimi PM attim size ;)

Sidretül Münteha

Üye
Bildiğiniz gibi forumumuzda siyaset yasak.
Siyaset konuşulduğunda konu ya siliniyor ya da kilitleniyor.

Peki sizlere ciddiye alınmaması gereken, muhabbet amaçlı bir soru sorsam?

MaxiCep' te özgürce siyaset konuşmak ister miydiniz? Mesela siyaset adlı bir bölüm olsun ister miydiniz?
Siyasi düşüncelerinizi, fikirlerinizi, ahlak ve forum kurallarının sınırlamaları dışında bir sınırlama olmaksızın dışa vurabilmek ister miydiniz?

Ne dersiniz?

Güzel Olurdu Fakat ...
Çok Fenaa Tartışmalara Yol Açabilir
Diye Düşünüyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E ne güzel işte!.. Ne kadar keyifli olurdu :naughty:

Sidretül Münteha

Üye
E ne güzel işte!.. Ne kadar keyifli olurdu :naughty:
Orası Tabi Ama İçimde Kalırdı,
Onu Elimi Alıp Evire Çevire Dövmem
Gerekir Lafla Tartışmam Bitmez ! :ehe
Hevesimi Kursağımda Kalsın İstemem :ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
şakasi bile kötü =) herkez bir birlerinin fikirlerine saygi duyarsa ki duymasi gerekiyor..bu kadar kucuk bir ve kolay bir kurala uymuyanlarida mod. tabiki gerekeni yapmalari gerekir ancak siyaset yapmayi konuşmayi fikir aliş verişi yapmayi bilmiyeneler yüzünden yasaklanmasi kötü bi durum umarim yasak kalkar

Bora

Bora

Üye
Biz de oy kullanalım bari :)

Bence bu yasak, ya öğrenciler derste konuşursa diye ders zamanı ağızlarını bağlamaya benziyor.
Ateşli tartışmalar forumu daha zevkli bir yer haline getirir. Kuralları hemen herkes az çok biliyor. Uymak da her türlü tartışmada herkesin boynunun borcu!..
Uymuyorsa gitmek de öyle!..

80 km'nin üstüne çıkınca kaza riski artıyor diye arabaların en yüksek hızlarını 80 km mi yapalım?
Aklı olan adam o arabayı düzgün kullanır!..
Kullanamıyorsa da bu hayattan "yasaklanır" gider!

Birkaç akılsız arabayı kötü kullanıyor diye faturasının herkese kesilmesi bence doğru değil.

Harfien katılıyorum

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Biz de oy kullanalım bari :)

Bence bu yasak, ya öğrenciler derste konuşursa diye ders zamanı ağızlarını bağlamaya benziyor.
Ateşli tartışmalar forumu daha zevkli bir yer haline getirir. Kuralları hemen herkes az çok biliyor. Uymak da her türlü tartışmada herkesin boynunun borcu!..
Uymuyorsa gitmek de öyle!..

80 km'nin üstüne çıkınca kaza riski artıyor diye arabaların en yüksek hızlarını 80 km mi yapalım?
Aklı olan adam o arabayı düzgün kullanır!..
Kullanamıyorsa da bu hayattan "yasaklanır" gider!

Birkaç akılsız arabayı kötü kullanıyor diye faturasının herkese kesilmesi bence doğru değil.

Eğer gidilmesi bilinseydi..
Gerektiği yerde susulması bilinseydi.
Tadı kaçmadan birbirinin düşüncelerine saygı duyan insanlar mevcut olsaydı toplumda ve sitede.
Böyle bir yasak zaten olmazdı...

Şimdi yasak kalksa ne olacak ?
SAyfalarca tartışma...
Haddini bilmez kişiler savundukları şeylere o kadar inanacaklardı ki karşılarında ki insanları kırmayı bile göze alabileklerdi,
Ki...
Görmediği bir insana hakaret etmek daha kolaydır bu kişiler için.

Yapılmaması gerektiğine inanıyorum.
Sonu gelmeyen tatışmalar olacak...
Gereksiz, haddini bilmez insanlar her siyasi konuda boy gösterip her lafa atlayıp konuyu ''bilgi vermek, bilgi edinmek'' dışından çıkarıp ''savunduğu şey için karşısında ki insanı kırmak'' noktasına taşıyacaklar!

Benim görüşüm budur.
Ki,
Daha önce sorunlar olmasaydı böyle bir konu yasaklanılmazdı ;)
Tadımız kaçmasın daha iyi.

Dipnot;
Siyaset hiçbir şey bilmeyen insanlar tarafından kahvehanelerde de yapılır,
Konu bir yere ulaşmadan tartışılır durulur...
Bizim farkımız, kesin olmayan yargılarda eğer tadımız kaçacaksa konuşmamak olsun.
Bunu yasak diye abartmaya gerek yok.

Ayrıca, yanlış hatırlamıyorsam sitede bir grup vardı..
Siyasetin sebest olduğu.
O konuya ne oldu?
Devam edebilirdi pekala..

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ayrı bir kategori açılsa siyaset diye ve burda yönetim sıkı tutulsa bir sorun kalmaz.

Odysseus

Odysseus

Üye
Demokrasi konusunda birkaç şey söylemek istiyorum. Demokrasi, halkın kendi kendini yönetme biçimidir. Şimdi bunu siteye ugulayalım.

Sizi biz mi yönetiyoruz. Yoksa kendi kendinizi mi yönetiyorsunuz. Ya da site yönetiminde sizin de rolünüz yok mu ?..

Şikayet ediyorsunuz, kısa süre içerisinde yetkili arkadaşlar o konuya müdahale ediyor, bu sizin sitenin yönetiminde aktif rol oynamanız demektir. Öte taraftan sitede eksik gördüklerinizi "Site Hakkında" bölümümüzde konu açarak belirtiyorsunuz, site sahibi uygun görürse gerekli düzenlemeyi yapıyor. Bu da sizin yönetime aktif olarak girmeniz demek.

Bunlar aslında demokrasinin ta kendisidir. Hatta demokrasinin en güzel uygulandığı site olduğumuzun kanıtıdır. Bir maxicep milliyetçisi olarak demokrasi yok demenizi esefle kınıyorum :ehe

Maxicep = Demokrasi...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Demokrasi konusunda birkaç şey söylemek istiyorum. Demokrasi, halkın kendi kendini yönetme biçimidir. Şimdi bunu siteye ugulayalım.

Sizi biz mi yönetiyoruz. Yoksa kendi kendinizi mi yönetiyorsunuz. Ya da site yönetiminde sizin de rolünüz yok mu ?..

Şikayet ediyorsunuz, kısa süre içerisinde yetkili arkadaşlar o konuya müdahale ediyor, bu sizin sitenin yönetiminde aktif rol oynamanız demektir. Öte taraftan sitede eksik gördüklerinizi "Site Hakkında" bölümümüzde konu açarak belirtiyorsunuz, site sahibi uygun görürse gerekli düzenlemeyi yapıyor. Bu da sizin yönetime aktif olarak girmeniz demek.

Bunlar aslında demokrasinin ta kendisidir. Hatta demokrasinin en güzel uygulandığı site olduğumuzun kanıtıdır. Bir maxicep milliyetçisi olarak demokrasi yok demenizi esefle kınıyorum :ehe

Maxicep = Demokrasi...

:oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu konu gittikçe saçmalaşıyor , siyaseti bu hale getirmeyin lütfen.

Sidretül Münteha

Üye
Waoww Ben Bu Lafın Altında Kalacağıma
Tirenin Altında Kalırdım Daha İyi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt