MaxiCep' te Özgürce Siyaset Yapmak İster Miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep' te Siyaset Hakkında Konuşabilmek İster Miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep' te Özgürce Siyaset Yapmak İster Miydiniz?
Bildiğiniz gibi forumumuzda siyaset yasak.
Siyaset konuşulduğunda konu ya siliniyor ya da kilitleniyor.

Peki sizlere ciddiye alınmaması gereken, muhabbet amaçlı bir soru sorsam?

MaxiCep' te özgürce siyaset konuşmak ister miydiniz? Mesela siyaset adlı bir bölüm olsun ister miydiniz?
Siyasi düşüncelerinizi, fikirlerinizi, ahlak ve forum kurallarının sınırlamaları dışında bir sınırlama olmaksızın dışa vurabilmek ister miydiniz?

Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: haltie

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben istemezdim sonunda mutlaka bir tatsızlık çıkıyor 550 millet vekili çıkamıyor işin içinden biz nasıl çıkacağız ben bu konuda suskunluğumu korumak istiyorum :oke:

Cynical

Cynical

Üye
Futbol takımı tutar gibi birbirini karalayıcı şekilde "Sen şucusun, ben bucuyum, siz vatanı satarsınız, siz kafatasına göre insana değer verirsiniz" gibi muhabbetler dönmesini ne isterim ne de o tür bir muhabbete giderim. Fanatiklik her yerde zarar. O sebeple de ne futbolda, ne siyasette, ne de başka bir alanda benden uzak olsun.
Ancak seviyeli şekilde tartışılmasını -ki bu konularda neredeyse imkansız- isterdim. Örneğin "Misal konuda devlet politikamız hakkında ne düşünüyorsunuz" gibisinden bir konuda üsluplu bir fikir alışverişine evet ama münakaşaya hayır. Tabi fikir alışverişi nerede biter, münakaşa nerede başlar onu da ayırt etmek zor. En iyisi hiç bu işlere girmemek...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Siyasiler bir şeyler üretmek Yerine Siyaset yapmaya Çalışıyorlar ben en iyi siyasetin üretmek oldugunu düşünüyorum O yüzden siyaset yapmak yada Konuşmanın burada kısır kavgalardan Başka bir şey getiricegini düşünmüyorum sadece burada değil hayatın her alanında

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Maalesefki insanlarımızın tartışma vede paylaşma kültürü tam oturmuş değil.oysa fikirlerimizi,düşüncelerimizi karşımızdakilerle medenice konuşabilsek,tartışabilsek,karşımızdaki insanı medenice ve olgunlukla dinleyebilsek aslında ne güzel olurdu ama maalesefki bunu yapamıyoruz.eğer karşımızdaki insan bizimle aynı fikirde değilse hemen onu sınıflandırıyoruz ve ona artık önyargı besliyoruz.
Bu yüzdende bunun burada olabileceğini pek düşünemiyorum.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Farklı görüşlere ,düşüncelere saygı olmadığından dolayı istemezdim ... Böyle iyi :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
dondurmam gaymaktaki, meyhane sahnesi gibi, orda yapma, burda yapma, nerde yapacam ben bu siyaseti diyor ya. edebiyle tartışan tartışır arkadaşlar. açılsın bence, tartışırız iyi olur

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
dondurmam gaymaktaki, meyhane sahnesi gibi, orda yapma, burda yapma, nerde yapacam ben bu siyaseti diyor ya. edebiyle tartışan tartışır arkadaşlar. açılsın bence, tartışırız iyi olur

Çünkü bu ülkede siyaset yaptırmazlarda ondan.elimize fırsat geçtiğinde söyleyecek okadar sözümüz varki.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
En azından siyaset yapmak ile , siyasi üretmenin farkını öğrenirdık....

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Kişi ye bağlı saygı ve kurallar çerçevesinde konuşmak isterdim tabi .

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Bırakalımda siyaseti siyasetçiler yapsın

Odysseus

Odysseus

Üye
Bırakalımda siyaseti siyasetçiler yapsın

İşte en mantıklı yorum bu...

Neden mi ?. Arkadaşlar biz siyaset yapsak neyi değiştirebiliriz. Sadece birbirimizi yeriz. Üstelik bizim söylediklerimiz sadece bize doğrudur başkası kabul etmez. Siyaseti, bırakalım siyasal bilimler fakültesi okuyan, profesyonel siyasetçiler yapsın. Değiştiremeyeceğim hiç bir şey için çene yormam.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de evet dedim ve anket 7 ye 7 oldu..ve eşitlendi
Burda yorum yazmama gerek yok senle daha önceden konuştum
Bu konuları konuşurken küfreden ve çok ağır sözler söyleyen kişilerin kesinlikle süresiz banlanmasını istiyorum(bu ben de olabilirim)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Siyasetin bir yüzü fikir çatışmasıdır, hiçbir fikir de birbirinden üstün olmadığına göre bu iş sadece siyasetçilerin ya da akademisyenlerin harcı değildir. Önce burda anlaşmak lazım.

Siyaset akademik bilgi gerektirmeyen, herkesin fikir olarak öne çıkabileceği ve fikri olarak gruplaşabileceği bir alan. 12 yaşındaki çocuğun da 40 yaşındaki adamın da forumda siyaset yaptığını biliyorum, hatta birbirlerine sövercesine tartıştıklarını da..

Siyaseti severim amma bilimsel bilgiye sahip olunmadı mı işin rengi başka oluyor. Kendine Atatürk'çü diyen adam Uğur Mumcu'dan, Ahmet Taner Kışlalı'dan, M. İlmiye Çığ'dan bir haber.. Liberal'im diyen adam liberal politikaları eleştirir; demokratım diyen demokratik ortamda faşist olur... gibi gibi.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Siyasetin bir yüzü fikir çatışmasıdır, hiçbir fikir de birbirinden üstün olmadığına göre bu iş sadece siyasetçilerin ya da akademisyenlerin harcı değildir. Önce burda anlaşmak lazım.

Siyaset akademik bilgi gerektirmeyen, herkesin fikir olarak öne çıkabileceği ve fikri olarak gruplaşabileceği bir alan. 12 yaşındaki çocuğun da 40 yaşındaki adamın da forumda siyaset yaptığını biliyorum, hatta birbirlerine sövercesine tartıştıklarını da..

Siyaseti severim amma bilimsel bilgiye sahip olunmadı mı işin rengi başka oluyor. Kendine Atatürk'çü diyen adam Uğur Mumcu'dan, Ahmet Taner Kışlalı'dan, M. İlmiye Çığ'dan bir haber.. Liberal'im diyen adam liberal politikaları eleştirir; demokratım diyen demokratik ortamda faşist olur... gibi gibi.
Doğrudur,tarihimiz ve siyaset Bilgisi olmayan adamın siyaset yapması kadar aptalca bir şey yoktur.Cahil cahil konuşup sorunları bilgiyle değilde başka yollardan hallederler
:::::::::::::::::::
Ben de pek bilgili değilim henüz 17 yaşındayım,Ama bu demek olmuyorki cahil cahil konuşup ezdireyim kendi görüşümü:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu siyaset olsun mu olmasın mi konusunda bile tartışma çıkıyo :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Ben de pek bilgili değilim henüz 17 yaşındayım,Ama bu demek olmuyorki cahil cahil konuşup ezdireyim kendi görüşümü:)

İşte düğüm burda .. Çözebilene aşkolsun. Millet karşıt fikirleri kendi görüşünü 'ezmek' gibi algılayınca işin içinden çıkılmıyor..

dinccine

Üye
Olmalı.çünkü aslında bir kamoyu yoklaması olur kim ne düşünüyor ahlak çercevesi icinde bulunur.maxicep gibi büyük bir sitede siyaset olmalı.halkın istekleri ve kanaatleri ortaya çıkar böylece kamoyu yoklaması olur.bence olmalı .

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu durumda siyaseti kim çıkarmışsa onu sövmek kalıyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt