Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Adminler ne der bu konuda bilmiyorum ama ben bir fikir verebilirim.
Bunun için ayrı bir kategoriye gerek olmayabilir. Sosyal Gruplardan grup kurarak halledebilirsiniz..
http://www.maxicep.com/group.php?do=create
Eklentide verdiğim resimdeki gibi ayarlarsanız işiniz olur...
Adminler ne der bu konuda bilmiyorum ama ben bir fikir verebilirim.
Bunun için ayrı bir kategoriye gerek olmayabilir. Sosyal Gruplardan grup kurarak halledebilirsiniz..
http://www.maxicep.com/group.php?do=create
Eklentide verdiğim resimdeki gibi ayarlarsanız işiniz olur...
Ben yaklaşık 1 ay önce istemiştim. Fakat kimse istemiyor.
Bu sefer ki, biraz daha değişik. Normal üyelerin göremeyeceği türden. Grup kısmı hemen benimde aklıma geldi. Ancak şimdi o gruba ben bile girmiyorum. Alışkın değiliz usta.
Kurulsun baştan beri destekliyorum zaten. Olmadı kendimize özel bir forum açarız sadece mod işi için reklam amaçlı değil.
O kadar değilÖnemli olan maxicepten birleşip birşeyler yapmamızdır.
bende destekliyorum açılmalı
iyi düşünmüşsün sizin açınızdan çok iyi olur
güzel bir fikir bence.Moderator Odası gibi ayarlanabilir.
hangi mod bu merak ettim
Teşekkür ederim. Ekip planlarını böylece kurtarabiliriz.
Oğuzhan, hazır sen mesaj atmışken senden bir örnek vererek konuyu pekiştirmek istiyorum:
- Oğuzhan TCK CFW'sinde gördüğü bir özelliği istedi. Bende izin istediği için özelliği alabileceğini belirttim. Yalnız paylaşma yasağı koydum.
Burada, CFW'de yaptığım özgün modlamaların binlerce üye tarafından sömürülerek kullanılmanılması hiç hoşuma gitmediğinden böyle birşey yaptım. Modlamalarımı, CFW taktiklerimi, kılavuzlarımı öyle direkt paylaşmak istemiyorum. Biliyorum ki hiç teşekkür eden çıkmasa da binlerce kullanıcı emek hırsızlığı yapacaktır.
Bütün modderlerde benim gibi düşünüyor. Bu yüzden kimse yaptığı özgün modlamaları veya tecrübelerini paylaşmıyor. Dediğim gibi sadece bizim göreceğimiz bölümler olursa, herkes tecrübesini aktarmaktan korkmayacak, CFW'lerin kalitesi katlanarak artacaktır.
Hatta MaxiCep'in paylaşım kalitesini de çok büyük ölçüde etkileyecektir.
Bölüm açıldıktan sonra Oğzuhan'nı istediği modu ben direkt ilgili bölümde paylaşırım mesela. Sadece Oğuzhan değil, tüm modderler yararlanır.
hangi mod bu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?