MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Geçen freeydi deneseydin iyi olurdu. Milletten izlediğim ve kendi düşünceme göre ben karşıya göre defansif çizme, kanasusamış, kara balta çıkıyorum. Zed ile uzun oyun deneyimim malesef olmadı ki zaten tarzım bir champ değil. Çünkü hem ad kasacaksın, hem de normal dalmayıp daha çok skill ağırlıklı oynayacaksın. Ben ad kasarsam pata küte girerim ( strateji terk ), bu yüzden daha dayanıklı olsun isterim. Ama kullanan çok var, benim takıma geldiği zaman sevinirim. Çünkü kasıldığı zaman gerek backdoor, gerek adc yi indirme, gerek tek yakalayıp adam kesme konusunda harika bir champ. Forumdan da çoğu kişinin önereceğini düşünüyorum ( topu topu kaç adam var zaten o da ayrı konu :D )

Bu arada jax aldım, hayırlı olsun. Şuna bir build öneriverseniz iyi olur.

Defansif çizme ( ninja tabisi veya merkürün adımları ) + efsun hiddet - guinshoo - hextech silahkılıç - donmuş balyoz . Mejai ve gizem kılıcı. 6 item oldu. İyi gider mi ? Ben 3lü kuvveti sevmiyorum nedense. Bir de nashor's tooth var, gizem kılıcı yerine sanırım o daha iyi olur. İnternetteki buildler ap kısmına yeterince önem vermiyor, ben ona da önem vermek istiyorum. Geçen solo-top oynadım. Jax ve tryndamare vardı karşıda. 2sine birden tek dalıyordum ultiyle. Bir kere lag girdi, jax çok az canla beni öldürüp kaçtı, içim hala yanıyor. Ama 2kişiyi birden biçmek baya zevkli, hem ap hem ad kasınca da ultisi çok güçlü oluyor.

Geçen hafta deneme şansım çok olmadı 1 kere girebildim oyuna :(

Kuzenim çok iyi Jax oynuyor karşısına adam tanımaz diyebilirim :D Yaptığı buildi hatırlamıyorum ama ilk çıktığı item Üçlü Kuvvet onu hatırlıyorum :)

kahraman154

Üye
Beyler Zed açmayı düşünüyorum önerir misiniz ve oyun esnasında hangi İtemleri çıkmam lazım??
Zed önerimdir. Free iken çok oynadım. Evet skil ağırlıklı ama cidden karşındakinin sinirini bozuyor ve bi ekleme zedle kaçarken kovalayablrsin. Anlamamış olablrsin başta ama oyundayken w skiliyle kombolarsan uzaktan uzaktan rahat 500vurursun. Bunu üst ùste 3kez yapsan zaten karşındaki ölür. Zedin mantığını çöz tamadir. 3. Oyunumda 28 8 oynadm. Mantık karakteri yani eğer iyi ganglerim iyi oynarım adamla diyosan oyun içnde oyun oynarsın zevkinı katlarsın. Belki şmdi anlamsız gelyo yazdklarım ama oynarsan anlarsın :)

- - - Eklendi - - -

Geçen freeydi deneseydin iyi olurdu. Milletten izlediğim ve kendi düşünceme göre ben karşıya göre defansif çizme, kanasusamış, kara balta çıkıyorum. Zed ile uzun oyun deneyimim malesef olmadı ki zaten tarzım bir champ değil. Çünkü hem ad kasacaksın, hem de normal dalmayıp daha çok skill ağırlıklı oynayacaksın. Ben ad kasarsam pata küte girerim ( strateji terk ), bu yüzden daha dayanıklı olsun isterim. Ama kullanan çok var, benim takıma geldiği zaman sevinirim. Çünkü kasıldığı zaman gerek backdoor, gerek adc yi indirme, gerek tek yakalayıp adam kesme konusunda harika bir champ. Forumdan da çoğu kişinin önereceğini düşünüyorum ( topu topu kaç adam var zaten o da ayrı konu :D )

Bu arada jax aldım, hayırlı olsun. Şuna bir build öneriverseniz iyi olur.

Defansif çizme ( ninja tabisi veya merkürün adımları ) + efsun hiddet - guinshoo - hextech silahkılıç - donmuş balyoz . Mejai ve gizem kılıcı. 6 item oldu. İyi gider mi ? Ben 3lü kuvveti sevmiyorum nedense. Bir de nashor's tooth var, gizem kılıcı yerine sanırım o daha iyi olur. İnternetteki buildler ap kısmına yeterince önem vermiyor, ben ona da önem vermek istiyorum. Geçen solo-top oynadım. Jax ve tryndamare vardı karşıda. 2sine birden tek dalıyordum ultiyle. Bir kere lag girdi, jax çok az canla beni öldürüp kaçtı, içim hala yanıyor. Ama 2kişiyi birden biçmek baya zevkli, hem ap hem ad kasınca da ultisi çok güçlü oluyor.

Ninja tabisi => vahşî hydra => kanasusamış => donmuş balyoz yada warmog => karşında ad ağırlık varsa master fio gibi çivili zırh ap ağırlık ise ruh gömleği=> en son ebedi olabilir yada mahvolmuş kralın kılıcı. Dene bi derim jax oynamadım ama hiç yabancısı değilim. Şöyle söylym benm gbi varusun prosuyla karşılaşma. Varus iyi oynayan biri jaxa kill vermez ultisi sağolsun jaxın atlamasına izin vermeden dakkasında jaxı alıyor. Denedim onayladım :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
HeavyXS

HeavyXS

Üye

Öyle arıyorum da, ben daha çok neyle counterlandıgını merak ediyorum. Örnegin sanırım malp e ile counterlıyor. Katayı silence in counterlaması gibi, bunu da attack speed ile mi counterlıyorlar ? mesela jaxı bir singed nasıl counterlar ?

Geçen hafta deneme şansım çok olmadı 1 kere girebildim oyuna :(

Kuzenim çok iyi Jax oynuyor karşısına adam tanımaz diyebilirim :D Yaptığı buildi hatırlamıyorum ama ilk çıktığı item Üçlü Kuvvet onu hatırlıyorum :)

Üçlü kuvvete bir alışabilsem... O 25% yavaşlatma olayı gıcık, donmuş balyoz daha iyi. Zaten o lich bane, shen etkisi yapan başka bir şey de alırız üçlüdeki o da iyi değil. Her şeyden de azıcık veriyor . Hiç sevmiyorum o itemi . Ama herkes memnun :S

Zed önerimdir. Free iken çok oynadım. Evet skil ağırlıklı ama cidden karşındakinin sinirini bozuyor ve bi ekleme zedle kaçarken kovalayablrsin. Anlamamış olablrsin başta ama oyundayken w skiliyle kombolarsan uzaktan uzaktan rahat 500vurursun. Bunu üst ùste 3kez yapsan zaten karşındaki ölür. Zedin mantığını çöz tamadir. 3. Oyunumda 28 8 oynadm. Mantık karakteri yani eğer iyi ganglerim iyi oynarım adamla diyosan oyun içnde oyun oynarsın zevkinı katlarsın. Belki şmdi anlamsız gelyo yazdklarım ama oynarsan anlarsın :)

- - - Eklendi - - -

Ninja tabisi => vahşî hydra => kanasusamış => donmuş balyoz yada warmog => karşında ad ağırlık varsa master fio gibi çivili zırh ap ağırlık ise ruh gömleği=> en son ebedi olabilir yada mahvolmuş kralın kılıcı. Dene bi derim jax oynamadım ama hiç yabancısı değilim. Şöyle söylym benm gbi varusun prosuyla karşılaşma. Varus iyi oynayan biri jaxa kill vermez ultisi sağolsun jaxın atlamasına izin vermeden dakkasında jaxı alıyor. Denedim onayladım :)

Varus vs jax... Çok zor gelmedi de, zaten solo-topda varus gelmez :D Gelse de bence tek qsu gıcık eder. Benim gördügüm varuslar da ultisini tutturamadıgı için, prosuyla daha karşılaşmadım desem yalan olmaz :D Tuttursa kasılmışsa keser yoksa kaçarsın-kesersin. Aşırı dmg veren bir champ jax. Sen ad ve tank kasmıssın, hani bunun hybridligi ? Ad ve tank kasması zaten rahat, ben hybrid de yapmaya çalışıyorum.

Defansif çizme-Nashor'un dişi-guinsho-hextech-donmuş balyoz en son mejai alarak bu buildi deneyecegim ben. İş yapar diye umuyorum. Bu arada en son bir 1350lik champ olarak tf alıp para biriktirmeye başlıyacagım. Tf yi adc kasmayı düşünüyorum. Çok saçma geldi de, takımla kordine olursa bence güzel olur. Fikriniz ne ? Önceden ad kasanlara skilleri mundar etti diyordum ama, şimdi o kadar kötü gözükmüyor adc twisted fate.

- - - Eklendi - - -

Yeni projem neydi, ben az konuşuyordum resimler çok konuşuyordu. Şimdi önce az konuşup sonra resmi basalım ortaya...

Garen - sup-jungler saçma bir şey kastı. Lux - Kata var gene lux aldı ( bedava ya), küfredip durdu. Kata- SS'de dikkatli bakın. Ezreal interneti koptu, suçu yok. O garenla oynamak eziyet olmalı.

Bu arada tanky olayım diye apden feragat ettim. O nasıl build demeyin bana. Çizmeye de efsunu yanlış bastım zaten, hiddet olacaktı o...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
tbfye giden yok mu lo

kahraman154

Üye
Ben varusda proyum ama bazen benm ultide kaçıyo. Sıçrama falan attklarnda tabi ama. Dün sola varus yaptm. Jax ve luxa. Tek başıma bi luxu kestm. 1er kez baseye gönderdm. En son top mid botdan toplam 4 kısiden gang yedm snra bi baktm bzde feederler bol verdk oyunu. Yani takmda ıyi olck. Tek olmuyo.

bolamanlee

Üye
Üniversiteler arası turnuvalar için 30lvl olmakmı lazım?

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ne de olsa alacağım için gittim twisted fate i aldım. APC güzel kullanıyordum, adc ye 2 atmak falan zevkliydi. ADC kasmaya başladım. Harika bir duygu :D q iş yapmıyor, pasif zaten belli. W o kadar çok dmg vermese de 3 opsyonla da yardım ediyor. E skili o kadar çok saldırı hızı vermese de yoktan iyi. Ulti zaten belli. Ulti + altın kart + sağ tık :D Gayet kolay oynanış. Ama q yu , dmg olarak w yu ve e skilini mundar ediyoruz. Gene de iş yapıyor, çogu adc ye tercih ederim açıkcası.Zaten çogu champda iş yapmadıgını düşündügüm skiller var, hiç bir adc skilleri mükemmel değil . O yüzden sorun yok. Bunu rankedde yapmam ama normalde sıkıntı yok :D Millet dogru kasıp rezil ediyor, ben böyle kasıp hakkını veriyorum . 4 vs 5 oyun kazandırdım zaten :D

Bu arada 2050 kasıp cevher aldıktan sonra 1350lik champ gene alacam. Son diyorum diyorum duramıyorum :D :D . Pahalılarda gözüm yok. Singed, allistar veya amumu güzel gözüktü. Tank istiyorum da. Singed o kadar tank olmasa da kovalarken ölüyorsun tek o numarası var bence. Alistar skiller gayet güzel bence . Amumu da iyi ama takıma çok bağlı duruyor, ve kaçamaz gibime geliyor nedense. Alistar yaklaştırmaz zaten :D Ne alsam ? Alistar önerir misiniz ? Sup veya solo oynayacagım. Sup rün yok ama neyse, kill aldırırım diye düşünüyorum.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Vayne le daha 2 veya 3. Macimda penta attim :o

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne de olsa alacağım için gittim twisted fate i aldım. APC güzel kullanıyordum, adc ye 2 atmak falan zevkliydi. ADC kasmaya başladım. Harika bir duygu :D q iş yapmıyor, pasif zaten belli. W o kadar çok dmg vermese de 3 opsyonla da yardım ediyor. E skili o kadar çok saldırı hızı vermese de yoktan iyi. Ulti zaten belli. Ulti + altın kart + sağ tık :D Gayet kolay oynanış. Ama q yu , dmg olarak w yu ve e skilini mundar ediyoruz. Gene de iş yapıyor, çogu adc ye tercih ederim açıkcası.Zaten çogu champda iş yapmadıgını düşündügüm skiller var, hiç bir adc skilleri mükemmel değil . O yüzden sorun yok. Bunu rankedde yapmam ama normalde sıkıntı yok :D Millet dogru kasıp rezil ediyor, ben böyle kasıp hakkını veriyorum . 4 vs 5 oyun kazandırdım zaten :D

Bu arada 2050 kasıp cevher aldıktan sonra 1350lik champ gene alacam. Son diyorum diyorum duramıyorum :D :D . Pahalılarda gözüm yok. Singed, allistar veya amumu güzel gözüktü. Tank istiyorum da. Singed o kadar tank olmasa da kovalarken ölüyorsun tek o numarası var bence. Alistar skiller gayet güzel bence . Amumu da iyi ama takıma çok bağlı duruyor, ve kaçamaz gibime geliyor nedense. Alistar yaklaştırmaz zaten :D Ne alsam ? Alistar önerir misiniz ? Sup veya solo oynayacagım. Sup rün yok ama neyse, kill aldırırım diye düşünüyorum.

HeavyXS

HeavyXS

Üye

Ulan tam en sevdiğim champ ın ağzına etmişler diyordum... Sonra dravensticks geldi. Aha dedim bu ne lan... Sonra baktım sevdiğim tüm champların ağzına etmişler ( bu sinematik tam benim favorilerden oluşmuş zaten, tf, kata, tryn, ryze, noc ). Ama tibbers'a iyi güldüm :D:D

Bu arada master yi yenileniyor 3.10 ile... Oyundan attı ban verirse çok pis kızarım support kısmından . Hoş 3 ayrılma var, bir şey olmuyor. Neyse, üzüldügüm tek nokta q kritik yapınca hasar ekleniyor yazısıydı. Nasus gibi sandım. Öyle değilmiş, kritik vurursa ekstra dmg veriyormuş. Güzel olmuş. Sadece meditasyon ap kalmış, meditasyonun da ağzına etmişler. Olsun o kadar, diğer tüm yetenekler AD için uygun olmuş. Favorim artık master yi :D AP gitti üzüldüm ama ad daha bir efektif olmuş . Alistar ve amumu arasında kalmıştım. Boşverdim paso master yi :D Bu arada master yi hangi koridor oynar ? Solo-top oynar da, tanky bir jungler lazım . Yoksa jungle oynatırım bunu, naithilius ( çaktırmayın adını yazmayı bilmiyorum ) ile güç bela jung yaptım ( evet kesemedim resmen. bildigin ölmüyorlar. ganglar rahatlattı ama ama tank kasınca harbi kesemedim zıkımları ) bunla hayli hayli yaparım.

- - - Eklendi - - -

Ekleme de gelsin, master yi denedim MÜTHİŞ OLMUŞ . W skili rezalet, 30 can yeniliyor . Her 1% eksik cana 1% artsa ne yazar, ölmek üzere olsam 1 canım varken 60 yenileyecek :D . Q harika efekt gelmiş, artık naminin w si gibi rahat hedefleniyor. E skili % olmuş, ben beğendim . Ultisi zaten aşırı güçlüydü, canı azalana ulti aç vur gibi saçmalıklarımız vardı. Onlardan arındırdı bizi. O güzel olmuş . Nerf gibi ama gerekliydi bu. Pasif de iyi olmuş. 7 vuruş bekle yok jungda 7 vuruş yap gel falan filan. Dümdüz jax gibi, ya seri seri vur, ya vurma. Solo top oynadım 9/3/5 . O 3 ölüm de aşırı saçmaydı, hiç girmeyeyim gene destan yazdı dersiniz :D

Görünüş tamamen yenilenmiş, harikalaştırılmış diyebilirim. Ctrl+2 artık benimle boy ölçüşemezsinden başka ekstra şeyler söylüyor, Ctrl+1 wujudun 60% ı sudur dan başka şeyler söylüyor. Dans değişmiş, eski dans da kötüydü bu dans da eh işte olmuş. Gülüşüne zaten yorum yok gülüyor işte :D

Ve son cümlem : Gözlerinin hastasıyım wuju'nun ustasıyım !

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
3.10 Yama Notları
Yazan Rİot MssvBlg

“Yama Önizlemesi teknik sorunlar nedeniyle yarın yayımlanacak! Sabrınız için teşekkür ederiz, Sihirdarlar - bunu bir Yama (ön)İzlemesi olarak kabul edin.”

Şampiyonlar

Ashe

Özet: Ashe’in pasifini netleştirirken, nedensiz Odak yükü birikmesine yol açan bir hata keşfettik. Bu hatayı nükleer bir saldırıyla yok edip, telafi amacıyla Odak’ı biraz güçlendirdik.

Odak

Saniye başına Odak yükü 3/4/5/6/7’den 4/5/6/7/8’e çıkarıldı
Belli durumlarda Odak’ın bekleme süresindeyken yük vermesine yol açan bir hata giderildi

Elise

Özet: Yavru Örümceklerin genel anlamda tank özelliği, özellikle zırh delme yapılandırmasına giden şampiyonlara karşı azaltıldı. Yavru Örümcekler ayrıca Örümcek İnişi’nde Elise’in peşinden gelecek; yani Elise kuleye karşı Örümcek İnişi gerçekleştiriyorsa ve yanında dost minyon yoksa, indiğinde ilk hedef kendisi olacak (kuleler önceden ilk inen Örümcek Yavrularını hedef alırdı). Örümcek İnişi artık Elise’in belirtilen menzilin dışına ilerlemesine izin vermiyor.

Açıklama: Elise, yetenek setinin genel gücü nedeniyle bir süredir müsabaka ortamında rağbet görüyordu. Bazı yeteneklerinin hasarını azaltmayı düşündük, ama önce daha can sıkıcı yönleriyle ilgilenmemiz gerektiğini hissettik. Elise’in örümcek yavrularının tanklığını ve hasar emme işlevini azaltmak istedik. Bu değişiklikler sayesinde, Elise’in rakipleri bir miktar karşı hamle fırsatı bulacaklar; yani Elise oyuncuları, Örümcek Sürüsü pasifini kullanırken daha dikkatli düşünmek zorunda kalacaklar.

Hedeflediğimiz diğer yetenek ise, aldatıcı derecede uzun menzilli olan Örümcek İnişi’ydi. Elise’in Örümcek İnişi’ni başlangıçta belirtilen menzilin ötesinde bir miktar fazladan ilerleme fırsatı verecek şekilde tasarlamıştık; ama geriye bakınca bunun, yeteneği inanılmaz derecede can sıkıcı kıldığını gördük. Bu değişiklikler sayesinde, dairesel belirteç Elise’in üzerine inebileceği kişiyi daha doğru göstermesini sağlayacak.

Örümcek Yavruları

Can değeri 125-550’den 90-260’a düşürüldü
Zırh değeri 30’dan (Örümcek Hali kademesine göre) 30/50/70/90’a çıkarıldı
Büyü Direnci değeri 50’den (Örümcek Hali kademesine göre) 50/70/90/110’a çıkarıldı
Çok hedefli hasar indirgeme %10/20/30/40’tan %25’e getirildi
Örümcek Yavruları artık Elise İnsan Hali’ne döndüğünde kaybolmadan önce hamle yapmaya devam etmiyor
Örümcek Yavruları artık hareket ederken bir araya geliyorlar

İntihar Örümceği

Hareket Hızı azaltıldı

Örümcek İnişi

Elise artık belirtilen alanın dışına inemiyor
Elise’in büyü yapmaya başlayabilmesine ve hâlâ hedef alınamaz haldeyken inmeye başlar başlamaz saldırabilmesine yol açan bir hata giderildi
Örümcek Yavruları artık Örümcek İnişi’nde Elise’le aynı anda değil, Elise’ten biraz sonra inecek

Fiddlesticks

Karga Sürüsü

Artık Baron Nashor'un, Ejderha’nın veya Zehir Çene’nin Büyü Direnci değerini azaltmıyor

Fizz

Oyunbaz/Düzenbaz

Hızlı gerçekleştirilen büyülerin arada sırada hasar vermemesine yol açan bir hata düzeltildi

Karthus

Hortlak Mayın

Ölüm Tanımaz sırasında azami menzilin ötesine hedeflendiğinde artık azami menzile atılıyor

Çürüt

Yetenek Gücü oranı 0.25’ten 0.2’ye düşürüldü
Bekleme Süresinde Azalma sayesinde Çürüt’ün hızla açılıp kapanmasına ve verdiği hasarı yükseltmesine yol açan bir hata giderildi

Malzahar

Hiçliğin Çağrısı

Atışın savaş sisinden ve çalıdan görünürlüğü, diğer atışlarla dengeli

Hiçlik Haşeresi Çağır

Birden fazla birim Lanetli Kehanet etkisindeyken, Hiçlik Haşereleri artık tekrar tekrar hedef değiştirmiyor

Master Yi (düzenleme)

Özet: Master Yi düzenlenerek yeni bir modele kavuştu ve yetenek setinde değişiklikler yapıldı. Wuju Üstadı’nda yapılan değişikliklerin tamamı için, tıklayın. .

Genel

Seviye başına Can 86’dan 92’ye çıkarıldı
Taban Mana değeri 199’dan 180’e düşürüldü
Seviye başına Mana değeri 36’dan 42’ye çıkarıldı
Taban Zırh değeri 16,3’ten 15’e düşürüldü
Seviye başına Zırh değeri 3,7’den 3’e düşürüldü
Seviye başına Saldırı Hızı değeri %2,98’den % 2.75’e düşürüldü

Çift Saldırı

Master Yi art arda yaptığı her 4. normal saldırıda iki kez saldırarak, ikinci vuruşta %50 hasar verecek

Alfa Vuruşu

Master Yi hedef alınamaz hale gelerek 4 adede kadar hedefe doğru atılıp 25/60/95/130/165 (+1,0 toplam Saldırı Gücü) fiziksel hasar ve minyonlara 75/100/125/150/175 ilave hasar verir. Alfa Vuruşu kritik vuruş yaparak Master Yi’nin toplam Saldırı Gücü değerinin %60’ı kadar hasar verebilir.
Master Yi’nin her normal saldırısı, Alfa Saldırısı’nın bekleme süresini 1 saniye azaltır
Mana Bedeli: 70/80/90/100/110
Bekleme Süresi: 18/17/16/15/14

Meditasyon

Master Yi 4 saniyeliğine odaklanarak %40/45/50/55/60 hasar indirgeme ve saniye başına 30/50/70/90/110 (+0,3 Yetenek Gücü) iyileşme elde eder. Bu iyileşme, Master Yi’nin her eksik %1 Can değeri için %1 artar. Hasar indirgeme, kulelere karşı yarıya iner
Mana Bedeli: 50/65/80/95/110
Bekleme Süresi: 35

Wuju Stili

Pasif: Master Yi %7/9/11/13/15 Saldırı Gücü kazanır
Aktif: Master Yi 5 saniyeliğine isabet halinde 10/15/20/25/30 (+0,1/0,125/0,15/0,175/0,2 toplam Saldırı Gücü) gerçek hasar verir. Yetenek bekleme süresindeyken Wuju Stili’nin pasif bonusu kaybolur
Mana Bedeli: 0
Bekleme Süresi: 18/17/16/15/14

Gözükara

Pasif: Master Yi bir şampiyon katlettiğinde, temel yeteneklerinin bekleme süreleri 18 saniye azalır (asistler için bu süre yarıya iner)
Aktif: Master Yi’ye 10 saniyeliğine %30/55/80 Saldırı Hızı ve %25/35/45 Hareket Hızı verir. Gözükara etkin haldeyken Master Yi skor veya asist alırsa, Gözükara’nın süresi 4 saniye uzar.
Mana Bedeli: 100
Bekleme Süresi: 75

Nami

Suya Hapis

Sersemletme etkisinin bazen istenenden daha uzun sürmesine yol açan bir hata giderildi

Poppy

Destansı Hücum Charge

Poppy’nin hücum ettikten sonra daha önceki ilerleme veya saldırı emrini korumasına yol açan bir hata düzeltildi
Poppy’nin hücum ettikten sonra kısa süre sendelemesine yol açan bir hata giderildi

Ryze

Özet: Ryze’ın büyülerinin menzilleri bu yamayla azaltılıyor; ancak bunu telafi etmek için Can Havli’nin hareket hızı güçlendirmesi değerleri arttırıldı.

Açıklama: Büyü menzili ve oyun sonundaki yüksek hasar değeriyle, Ryze uzaktan geri saflardaki kof hedefleri haklarken “tank gibi” oynayabiliyor (tabii bu şekilde yapılandırılırsa). Ryze’ın orta koridor büyücüsü kimliğine tekrar odaklanarak, konumunu ve rakip takıma yakınlığını eskisinden daha önemli kılmak ve hız artışı sayesinde öncelikli hedeflere yaklaşıp, onları darmadağın etmesini sağlamak istedik.

Aşırı Yük

Gerçekleştirme menzili 650’den 600’e düşürüldü

Rune Rün Hapsi

Gerçekleştirme menzili 625’ten 600’e düşürüldü
Mana bedeli 80/90/100/110/120’den 60/70/80/90/100’e düşürüldü

Büyü Akışı

Gerçekleştirme menzili 675’ten 600’e düşürüldü

Can Havli

Hareket Hızı 35/45/55’ten 60/70/80’e getirildi

Thresh

Özet: Thresh'in azaltılmış taban can ve zırh değerleri, ilk seviyelerde daha savunmasız olmasına yol açıyor; ama toplanan ruhlar artık giderek azalmanın söz konusu olmadığı yalın bir bonus veriyor.

Açıklama: Ölüm Cezası ve Derisini Yüz yetenekleri sayesinde yüksek düzeyde kitle kontrolüne sahip olan Thresh için koridordaki çatışmaların biraz daha riskli olmasını istedik. Ek olarak; ruh toplamak oyunun ilk dakikalarında önemli bir etkenken, azalan getirisi nedeniyle oyun sonunda ihmal edilebilir bir hale geliyordu. Ruhlara yalın bir bonus vermek, Thresh'in pasifinin oyun boyunca önemini kaybetmemesini sağlayacak.

Genel

Taban Can değeri 541’den 500’e düşürüldü
Taban Zırh değeri 18’den 12’ye düşürüldü

Felaket

Ruhlar artık 1,0’da başlamak ve toplanan ruh başına azalmak yerine daima 0,75 Zırh ve Yetenek Gücü veriyor

Twisted Fate

Özet: Hileli Zar artık tüm takıma ilave altın vermiyor; onun yerine Twisted Fate’e katletme başına 1-6 altın veriyor. Bir Kart Seç de değiştirilerek, TF oyuncularına kartı kilitledikten sonra fırlatacak bir pencere verecek hale getirildi.

Açıklama: Hileli Zar, Twisted Fate’e ve takımına bireysel olarak etkili görünmeden büyük miktarda gizli güç veriyordu. Değişiklik, TF’nin yetenek setine tematik olarak daha çok yakışıyor ve TF’ye karşılaşma boyunca ortalamada daha çok altın vererek pasifini daha da fark edilir kılıyor.

Bir Kart Seç üzerinde yapılan değişiklikler, yeteneğe daha çok karşı hamle verme amacını taşıyor; pek çok oyuncu, kartları karıştırıldığı bir iki saniye içinde kilitliyor, sonra da sürenin geri kalanı boyunca kilitlenmiş kartta kalarak rakiplerin gözünü korkutuyordu. Bu değişiklikler TF oyuncularına Bir Kart Seç’i kullanmak için daha çok zaman verirken, kartı kilitledikten sonra daha kısa sürede harekete geçmek zorunda kalmalarına yol açacak.

Hileli Zar (Yenilendi)

Twisted Fate bir birim katlettiğinde zarını atarak 1 ila 6 ilave altın kazanır. Doğal olarak, Twisted Fate’in büyük bir bonus kazanma ihtimali daha fazla

Bir Kart Seç

Artık kartı kilitleyip fırlatmak için 10 saniye yerine kartı kilitlemek için 8, fırlatmak için 4 saniyesi var

Udyr

Ruh Bekçisi Udyr’in yeni ölüm animasyonları var

Vayne

Kazıkatar

Gerçekleştirme menzilinin istenenden daha uzun (550 yerine 650) olmasına yol açan bir hata giderildi

Son Hazırlık

Bekleme Süresi 70 saniyeden 100/85/70 saniyeye çıkarıldı

Warwick

Sonsuz Şiddet

Hasarın şampiyonlar tarafından engellenmesinden sonra da devam etmesine yol açan bir hata giderildi

Zac

Elastik Sapan

Hasar 80/130/180/230/280’den 80/120/160/200/240’a düşürüldü

Genel Şampiyon Değişiklikleri

Atılma özelliği olan şampiyonlar artık kışkırtılmışken bu özelliği kullanamayacaklar (Jax'in Sıçrama Saldırısı, Katarina'nın Shunpo’su ve Shen'in Gölge Fırlayışı)
Normal saldırıları veya yetenekleri, hasar iptal eden veya soğuran kalkanlarda boşa harcanan ve kalkanı yok edemeyen şampiyonlar (Kayle'ın Müdahalesi, Poppy'nin Diplomatik Dokunulmazlık’ı, Morgana'nın Kara Kalkan’ı, Bariyer vb.) rakibin uygun zaman diliminde katledilmesi halinde doğru şekilde asist alacak

Eşyalar

Büyü Direnci Eşyaları

Özet: Ruh Gömleği ve Banshee’nin Duvağı’na geliştirilebilen, yeni bir orta seviye büyü direnci eşyası oyuna eklendi.

Açıklama: Büyü Direnci’ni hare bazlı yerine kişisel bir istatistik olarak konumlandırmak istedik (aşağıdaki Rünlü Kalkan değişikliklerine bakın). Bu değişikliklerle, oyunun ortalarında uzun vadeli büyü hasarı veren şampiyonlara karşı daha fazla eşya seçeneği yaratmak ve oyun sonunda tanklar için dürtme ağırlıklı takımlara karşı daha fazla olanak sunmak istedik.

Yeni Eşya: Hayalet Pelerini

Tarif: Yakut Kristal + Negatron Pelerini + 205 Altın= 1400 toplam Altın
+200 Can
+45 Büyü Direnci
ÖZEL Pasif: Bir rakip şampiyondan hasar aldıktan sonraki 10 saniyeye kadar olmak üzere 5 saniyede bir +15 Can Yenilenmesi verir

Ruh Gömleği

Tarif Değişikliği: Hayalet Pelerini + Alazcevher + 375 Altın = 2625 toplam Altın, eski bedeli 2200
Can değeri 200’den 400’e çıkarıldı
Büyü Direnci 45’ten 55’e çıkarıldı
Artık her 5 saniyede bir ilave +20 Can Yenilenmesi veriyor

Banshee'nin Duvağı

Tarif Değişikliği: Hayalet Pelerini + Yakut Kristal + 875 Altın = 2750 toplam Altın, eski bedeli 2520
Can değeri 400’den 450’ye çıkarıldı
Büyü Direnci 45’ten 55’e çıkarıldı
Mana değeri 300’den 0’a düşürüldü
İlave ÖZEL Pasif: Bir rakip şampiyondan hasar aldıktan veya kalkan kırıldıktan sonraki 10 saniyeye kadar olmak üzere 5 saniyede bir +45 Can Yenilenmesi verir

Koruyucu Melek

Tarif Değişikliği: Negatron Pelerini + Zincir Yelek + 1310 Altın = 2750 toplam Altın, eski bedeli 2600
Büyü Direnci 30’dan 40’a çıkarıldı

Rünlü Kalkan ve Demir Solari Broşu

Özet: Rünlü Kalkan oyundan çıkarıldı. Ordu Kalkanı artık Demir Solari Broşu’na yapılandırılabiliyor.

Açıklama: Her oyunda Ordu Kalkanı/Rünlü Kalkan almanın getirdiği yükü hafifletmek istedik. Ordu Kalkanı ile Broşu birleştirerek, takım savaşı alan etkili hasar azaltan eşyalar arasındaki yerini daha da belirginleştirdik.

Ordu Kalkanı

Birleştirme bedeli 625 Altından 375 Altına düşürüldü (toplam bedel 2150 Altından 1900’e düşürüldü)
Can değeri 250’den 200’e düşürüldü
Artık sadece-kendine Büyü Direnci vermiyor
ÖZEL Hare – Ordu
Artık Zırh vermiyor
Büyü Direnci 15’ten 20’ye çıkarıldı
Artık minyonlara ilave bonus vermiyor

Runlü Kalkan

Oyundan çıkarıldı

Demir Solari Broşu

Yeni dizilim: Ordu Kalkanı + 600 Altın = 2500 Altın
+300 Can
+20 Zırh
Bekleme Süresinde %10 Azalma
ÖZEL Aktif değiştirilmedi
Artık ÖZEL Hare – Ordu veriyor

Mahvolmuş Kralın Kılıcı

Aktif Hızlandırma/Yavaşlatma süresi 4 saniyeden 3 saniyeye düşürüldü

Başgardiyanın Zırhı

Pasif Yavaşlatma süresi 1,5 saniyeden 1 saniyeye düşürüldü
Bedeli 1100’den 1000’e düşürüldü

Randuin'in Alameti

Pasif Yavaşlatma süresi 1,5 saniyeden 1 saniyeye düşürüldü
Bedeli 3100’den 3000’e düşürüldü (birleştirme bedeli değişmedi)

Donmuş Yürek

Bedeli 3000’den 2900’e düşürüldü (birleştirme bedeli değişmedi)

Yeni Simgeler

Aşağıdaki eşyalara yeni simgeler geldi
Cehennem Asası
Koruyucu Katalizör
Ölümateşi Pençesi
Buzul Örtü
Lanetli Maske
Hextech Altıpatlar
Çivili Zırh
Vampirî Asa

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Ulan tam en sevdiğim champ ın ağzına etmişler diyordum... Sonra dravensticks geldi. Aha dedim bu ne lan... Sonra baktım sevdiğim tüm champların ağzına etmişler ( bu sinematik tam benim favorilerden oluşmuş zaten, tf, kata, tryn, ryze, noc ). Ama tibbers'a iyi güldüm :D:D

Bu arada master yi yenileniyor 3.10 ile... Oyundan attı ban verirse çok pis kızarım support kısmından . Hoş 3 ayrılma var, bir şey olmuyor. Neyse, üzüldügüm tek nokta q kritik yapınca hasar ekleniyor yazısıydı. Nasus gibi sandım. Öyle değilmiş, kritik vurursa ekstra dmg veriyormuş. Güzel olmuş. Sadece meditasyon ap kalmış, meditasyonun da ağzına etmişler. Olsun o kadar, diğer tüm yetenekler AD için uygun olmuş. Favorim artık master yi :D AP gitti üzüldüm ama ad daha bir efektif olmuş . Alistar ve amumu arasında kalmıştım. Boşverdim paso master yi :D Bu arada master yi hangi koridor oynar ? Solo-top oynar da, tanky bir jungler lazım . Yoksa jungle oynatırım bunu, naithilius ( çaktırmayın adını yazmayı bilmiyorum ) ile güç bela jung yaptım ( evet kesemedim resmen. bildigin ölmüyorlar. ganglar rahatlattı ama ama tank kasınca harbi kesemedim zıkımları ) bunla hayli hayli yaparım.

- - - Eklendi - - -

Ekleme de gelsin, master yi denedim MÜTHİŞ OLMUŞ . W skili rezalet, 30 can yeniliyor . Her 1% eksik cana 1% artsa ne yazar, ölmek üzere olsam 1 canım varken 60 yenileyecek :D . Q harika efekt gelmiş, artık naminin w si gibi rahat hedefleniyor. E skili % olmuş, ben beğendim . Ultisi zaten aşırı güçlüydü, canı azalana ulti aç vur gibi saçmalıklarımız vardı. Onlardan arındırdı bizi. O güzel olmuş . Nerf gibi ama gerekliydi bu. Pasif de iyi olmuş. 7 vuruş bekle yok jungda 7 vuruş yap gel falan filan. Dümdüz jax gibi, ya seri seri vur, ya vurma. Solo top oynadım 9/3/5 . O 3 ölüm de aşırı saçmaydı, hiç girmeyeyim gene destan yazdı dersiniz :D

Görünüş tamamen yenilenmiş, harikalaştırılmış diyebilirim. Ctrl+2 artık benimle boy ölçüşemezsinden başka ekstra şeyler söylüyor, Ctrl+1 wujudun 60% ı sudur dan başka şeyler söylüyor. Dans değişmiş, eski dans da kötüydü bu dans da eh işte olmuş. Gülüşüne zaten yorum yok gülüyor işte :D

Ve son cümlem : Gözlerinin hastasıyım wuju'nun ustasıyım !

Son cümlene kahkaha attım :D Yeni Master Yi yi merak ettim ya :(

Bu arada Alistar önerimdir çok iyi champ ikinci maçımda 13/2/23 gitmiştim :D

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Oyun müthiş

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

Son cümlene kahkaha attım :D Yeni Master Yi yi merak ettim ya :(

Bu arada Alistar önerimdir çok iyi champ ikinci maçımda 13/2/23 gitmiştim :D
support mu?

- - - Eklendi - - -

yeni yaster mi ile oyunun içine edilmiş böyle hayvani bir güç olamaz 1v5 penta attı la adam

- - - Eklendi - - -

böyle şımarık veletlerin elleri kırılsın küfür etmekten ciğerim soldu

42-26 maçta 1 kule vermişiz "serilerdeyim beyler hadi toplanıp yaralım" diyorum herkese tek atıyoruz sonra birden Ezreal bota gidip feedlemeye başlıyor ondan sonra talondan küfürler lee sin "ez bu maçı haketmiyor bakın napçam şimdi" diyip topta feedlemeye başlıyor haliyle vladimir ve ben mal gibi kalıyoruz ortada böyle saçma sapan iş mi olur ya durduk yere sanki babasını bıçakladık çocugun birden oyunu veriyolar neyin kafası lan bu

- - - Eklendi - - -

ve bileğimin hakkıyla yine çıkarım serilere fiora sağolsun xd

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Yaviz su guncelleme notlarini atiyon sonra asagi inene kadar 1 saat geciyo :ehe

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Ulysseus

Ulysseus

Üye

support mu?

- - - Eklendi - - -

yeni yaster mi ile oyunun içine edilmiş böyle hayvani bir güç olamaz 1v5 penta attı la adam

- - - Eklendi - - -

böyle şımarık veletlerin elleri kırılsın küfür etmekten ciğerim soldu

42-26 maçta 1 kule vermişiz "serilerdeyim beyler hadi toplanıp yaralım" diyorum herkese tek atıyoruz sonra birden Ezreal bota gidip feedlemeye başlıyor ondan sonra talondan küfürler lee sin "ez bu maçı haketmiyor bakın napçam şimdi" diyip topta feedlemeye başlıyor haliyle vladimir ve ben mal gibi kalıyoruz ortada böyle saçma sapan iş mi olur ya durduk yere sanki babasını bıçakladık çocugun birden oyunu veriyolar neyin kafası lan bu

- - - Eklendi - - -

ve bileğimin hakkıyla yine çıkarım serilere fiora sağolsun xd

Aslında amacım support oynamak değildi ama öyle oldu :D

sincarezindan

sincarezindan

Üye
arkadaşlar ben oyunu siteden indiriyorum kurarken microsoft c++ diye birşeyde kuruyor ama sonra hata veriyor oyun falan kurulmuyor ne yapmalıyım :( lütfen yardım edin

Üst Alt