Ben builderlar ve freelerle takılıyorum. Builderlara da tam güvenip yok, botlarla girip deniyorum arada. Botlara razıyım, 0/5 oynayan bot bile normal feedleyen adamdan iyidir. En azından sövmüyor. Caitlyn 1/7 oynuyor, gelmiş 0/5 feeder taric senin yüzünden oyun gitti diyor... Ha o taricde de support için masteries bile yok, o ayrı... Türkiye serveri komedi

Sorakaya haritaya ward at dedim diye sövdü mesela bana geçen... Neymiş ben w atıp kaçacakmışım sırf benim için paraya kıymazmış. Zaten mapvision da neymiş, salla gitsin. Jungle aldım diye küfür yiyorum 1vs2 oluyormuş diye. Keşke şu oyunun level sınırını 250 falan yapsalar. Önüne gelen 30 olmasa. Adam gibi kişilerle eşleşsek. Nerde

Geçen de invade gittik. Daha dogrusu gidiyorduk. Sup ward attı işte ben çarpla tam çalacam girdi adamlar. Bana asist bile gelmedi, üstüne blue varus aldı. Sonra red almama yardım etmediler. Pislik jungle gang gelmiyor. Acaba neden
Bu arada fizz alacağım az kaldı, 3300 ipcik. Yıllar sonra alırız zor değil

Herhalde fizz alırım, diğer düşündüklerim de var ama yeri ayrı olan champlardan biridir fizz. Fizz için saldırı hızı kasılır mı, fikriniz mi var mı? Bence fena gitmez.Free iken denemedim malesef.
Sihirbaz pabuçları-çeviklik, mejai, rabadon, nashor, ölümateşi, rylai yapsam mesela. Zaten kasınca beni tutamazlar, kasamazsam fizz ile hayatta toparlayamıyorum

Bu build iş görür mü ? Rylai yerine alternatif de alınabilir başka bir şey. İnternetteki buildleri valla sevmiyorum, burda biri diyince daha hoş geliyor

Ayrıca nette mantık hatası bulunca, lee sin niye trinity alıyorsun ? falan diye sormak zor geliyor, burda rahat
Edit : Hop hop... İbretlik... Lich bane unuttuk beeaaaa. Rylai yerine lich bane koyun. Öyle düşünün bakayım. Mejai yerine başka ne alınabilir bir de, o da alternatif yeni sorumuz.
Sihirbaz çizmesi-çeviklik, ölümateşi, rabadon, lich bane, nashor, mejai. Build böyle olacak.
Ekleme : Dayanamadım

3 tane 1350lik aldım(tristiana,evelynn,morgana. trisin seslendirmesine tüküreyim). Pişman değilim... Para biriksin janna ve sup rünleri alacağım, bir nami olmaz ama janna da iyidir. Yok arkadaş ben bu oyunda stressiz rol oynamak istiyorum biraz, asıl prolarına bırakıp rolleri izleyim

Bu arada evelynn güzel build uydurdum. Tabi uydurdum diyorum. Saldırı gücü, saldırı hızı, yetenek gücü aşırı yüksek. Dez avantajını anladınız herhalde
Ekleme : Çok ekleme oldu ama siz mesaj girmiyorsunuz, birikti.
BARON ÇALDIM !!! Tamam, normal bir şey bu. Ama kullandıgım champ 70 ap blitzcrank olunca insan garip oluyor