MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ben daha hic dereceli girmedim :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben daha hic dereceli girmedim :D

Benim de niyetim yok.

Gelin size masal anlatayım. Masal az önce geçmiştir, oyun da bize geçmiştir. 0/1/3 lee sin oynadım.

Bizim takım; xlout( nurse akali ), TeloMelo (Bilmemneskinli jax), Significant(o ben oluyorum), ForAssassins ( tris, bu premade girdiğim adam, arkadaş işte oyunda tanıştım. bunla beraber dota2 geçicez), Slimm34(xin zhao)

Şimdi masalımı anlatıyorum.

Oyuna başladık. Jungle dedim pickledim. Xin geldi solo dedi pickledi. xlout ve telomelo geldi, toplane pre dedi pickledi.

Oyun formasyonumuz = Toplane = Akali-Jax Mid = Boş Botlane = Tris, xin Jungle = lee sin.

1 kere ölürken kill alıyordum. Xin gıcıklıgına ölmemi bekledi sonra kill aldı. Hıyar herif . Bıraksa bendeydi zaten...

Toplane güya domine edeceklerdi bu 2si, sövmüşlerdi o kadar, jung gereksizdi. Karşıda aatrox solo nait jung. Neler oldu tahmin etmişsinizdir. Akali = 0/10/2 oynadı... Bir tek tris kastı oyunda. O da canı sıkıldı ap döndü falan. Quadra verdiler karşıdaki adama. Gıcıklıgına sag sol yapa yapa kaçtım. Sur verdik. Suru 3ü kabul etmediler...

Şimdi ben lol bırakacağım dota2 geçeceğim diyordum. Suratıma tükürüp küfrederek " lol bırak ! " deseler daha az etkili olurdu. Bu da bir gerçek.

Şimdi sorayım. Ben böyle pislik adamları ss alıp depoluyorum ( evet, piskopatım ). Klasör klasör bir sürü... Şimdi ben bunları ayrıntılı şikayet edemez miyim ? Edeceksem nerden etmeliyim ? Foruma açmak saçma olur bir kere sinirden açtım o ayrı... Da anlatın bileyim.

Fatic

Fatic

Üye
Benim de niyetim yok.

Gelin size masal anlatayım. Masal az önce geçmiştir, oyun da bize geçmiştir. 0/1/3 lee sin oynadım.

Bizim takım; xlout( nurse akali ), TeloMelo (Bilmemneskinli jax), Significant(o ben oluyorum), ForAssassins ( tris, bu premade girdiğim adam, arkadaş işte oyunda tanıştım. bunla beraber dota2 geçicez), Slimm34(xin zhao)

Şimdi masalımı anlatıyorum.

Oyuna başladık. Jungle dedim pickledim. Xin geldi solo dedi pickledi. xlout ve telomelo geldi, toplane pre dedi pickledi.

Oyun formasyonumuz = Toplane = Akali-Jax Mid = Boş Botlane = Tris, xin Jungle = lee sin.

1 kere ölürken kill alıyordum. Xin gıcıklıgına ölmemi bekledi sonra kill aldı. Hıyar herif . Bıraksa bendeydi zaten...

Toplane güya domine edeceklerdi bu 2si, sövmüşlerdi o kadar, jung gereksizdi. Karşıda aatrox solo nait jung. Neler oldu tahmin etmişsinizdir. Akali = 0/10/2 oynadı... Bir tek tris kastı oyunda. O da canı sıkıldı ap döndü falan. Quadra verdiler karşıdaki adama. Gıcıklıgına sag sol yapa yapa kaçtım. Sur verdik. Suru 3ü kabul etmediler...

Şimdi ben lol bırakacağım dota2 geçeceğim diyordum. Suratıma tükürüp küfrederek " lol bırak ! " deseler daha az etkili olurdu. Bu da bir gerçek.

Şimdi sorayım. Ben böyle pislik adamları ss alıp depoluyorum ( evet, piskopatım ). Klasör klasör bir sürü... Şimdi ben bunları ayrıntılı şikayet edemez miyim ? Edeceksem nerden etmeliyim ? Foruma açmak saçma olur bir kere sinirden açtım o ayrı... Da anlatın bileyim.

Ben yaklask 3 yldr oynuyrum gunde en az 2 kere byle adamlarla karsilasrsn bosa ugrasma oyunun bak sen

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben yaklask 3 yldr oynuyrum gunde en az 2 kere byle adamlarla karsilasrsn bosa ugrasma oyunun bak sen

Her gün türlü türlüsü geliyor da, midsiz açıkcası ilk kez oynadım sayılır... Zaten illa sinir bozacaklar da, midsiz oyun + suçu bana atıyorlar o gıcıgıma gitti..

Fatic

Fatic

Üye
O zamn ranked gir biri illaha mid yazar :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
O zamn ranked gir biri illaha mid yazar :D

Valla rankedde de böyle adamlar gelirse oyundan iyice soğurum.1st win için girecek kadar seveyim oyunu en azından :D

Yabancı bir sitede şey yazıyordu, sırayla seçimmiş galiba rankedde, bu yüzden 1st pick sup seçmeliymiş. Counter yemezmiş bu sayede. Bizde olsa 1st kesin adc-mid-solo alır :D Arından basarlar counterı :D

Fatic

Fatic

Üye
Bizim insanmz byle pickte counter ypmayi pek bilmiyorlar birde last picke sen supsun diyolar direk normlde mid alır last pick

kahraman154

Üye
bu hafta ucretsiz şampiyonlar cok iyi değil bence daha iyisi olabilirdi bayram haftası. 6300koynamslar liss haric. Kotu olmuş. Bi cait oynarm ben. Facebookta garene 3ay para brktırdm diyen cocuklara gıcim her hafta 450lik karakterlere aynı şeyi soylemekten bıkmadilar.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
arkadaşlar lol pbe de elinde fazladan üyeliği olan verebilirmi lütfen çok aradım ama bulamadım

HeavyXS

HeavyXS

Üye
bu hafta ucretsiz şampiyonlar cok iyi değil bence daha iyisi olabilirdi bayram haftası. 6300koynamslar liss haric. Kotu olmuş. Bi cait oynarm ben. Facebookta garene 3ay para brktırdm diyen cocuklara gıcim her hafta 450lik karakterlere aynı şeyi soylemekten bıkmadilar.

Hep öyle 450liklere diyorlar. Daha kötüsü şu, bazıları da " 450 nasıl birikiremedin mal ben 1 günde biriktiom zaaa xdxd" falan yazanlar var :D

arkadaşlar lol pbe de elinde fazladan üyeliği olan verebilirmi lütfen çok aradım ama bulamadım

Ben de aradım da bulamadım. Hesap almayı da sevmedigimden boşverdim. Freelerle takıl yahu :D

Bu arada lee sin buildimi buldum :

Karşı = Pantheon, Nasus, Katarina, Vayne, Vi ( Buildi bu piskopatlara göre değerlendirin. Vi jungle ) ( 7/4/18 oynadım, 4 vs 1 girince öldüm malesef :( )

Build : Ninja tabisi-hiddet, Wriggle'in feneri, Kara balta, Atmanın mızrağı, Donmuş balyoz, Raundin'in alameti.
Sonradan wriggle ı yakut keşiftaşına çevirdim.

Build tamamlıyacak kadar uzun sürmedi oyun. Ninja tabisi hiddet, yakut keşiftaşı, kara balta, zincir yelek, donmuş balyoz, Gardiyanın zırhı vardı oyun sonu.

Şimdi ben sanırım buldum olayı... Karşı 4 ad 1 ap veya talon mid falan olur 5ad ise bu build. Karşıda 2 ap varsa, 1 ap iyi kasarsa falan atmanın mızrağı yerine Malmortius'un ağzı. Veya çizmeyi de değiştiririz ekstra olarak.

Ekleme:

Bot karşı deneme yaptım;

Off-tank masteries + ad rünleri.

Merkür'ün adımları-hiddet, yakut keşiftaşı, donmuş balyoz, kara balta, Malmortius'un ağzı, Randuin'in alameti.

4011 can puanı, 272 saldırı gücü 22 + 8% zırh delme, 0% can çalma, 0% kritik ihtimali, 0.98 saldırı hızı, 395 hareket hızı, 170 zırh, 134 büyü direnci, 35% sıvışma. 34% bekleme süresinde azalma.

Üzerimde kırmızı ve mavi buff vardı, cd ondan 34% .

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
ya en azından karakterleri denesem yeterdi bana adamlar almış birsürü üyelik satıyorlar bende para vermek istemediğimden malesef üyeliğim yok hani belki bi arkadaş çıkar da bende fazla üyelik var sana veriyim der diye bekliyorum :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben builderlar ve freelerle takılıyorum. Builderlara da tam güvenip yok, botlarla girip deniyorum arada. Botlara razıyım, 0/5 oynayan bot bile normal feedleyen adamdan iyidir. En azından sövmüyor. Caitlyn 1/7 oynuyor, gelmiş 0/5 feeder taric senin yüzünden oyun gitti diyor... Ha o taricde de support için masteries bile yok, o ayrı... Türkiye serveri komedi :) Sorakaya haritaya ward at dedim diye sövdü mesela bana geçen... Neymiş ben w atıp kaçacakmışım sırf benim için paraya kıymazmış. Zaten mapvision da neymiş, salla gitsin. Jungle aldım diye küfür yiyorum 1vs2 oluyormuş diye. Keşke şu oyunun level sınırını 250 falan yapsalar. Önüne gelen 30 olmasa. Adam gibi kişilerle eşleşsek. Nerde :) Geçen de invade gittik. Daha dogrusu gidiyorduk. Sup ward attı işte ben çarpla tam çalacam girdi adamlar. Bana asist bile gelmedi, üstüne blue varus aldı. Sonra red almama yardım etmediler. Pislik jungle gang gelmiyor. Acaba neden :(

Bu arada fizz alacağım az kaldı, 3300 ipcik. Yıllar sonra alırız zor değil :D Herhalde fizz alırım, diğer düşündüklerim de var ama yeri ayrı olan champlardan biridir fizz. Fizz için saldırı hızı kasılır mı, fikriniz mi var mı? Bence fena gitmez.Free iken denemedim malesef.

Sihirbaz pabuçları-çeviklik, mejai, rabadon, nashor, ölümateşi, rylai yapsam mesela. Zaten kasınca beni tutamazlar, kasamazsam fizz ile hayatta toparlayamıyorum :D Bu build iş görür mü ? Rylai yerine alternatif de alınabilir başka bir şey. İnternetteki buildleri valla sevmiyorum, burda biri diyince daha hoş geliyor :D Ayrıca nette mantık hatası bulunca, lee sin niye trinity alıyorsun ? falan diye sormak zor geliyor, burda rahat :D

Edit : Hop hop... İbretlik... Lich bane unuttuk beeaaaa. Rylai yerine lich bane koyun. Öyle düşünün bakayım. Mejai yerine başka ne alınabilir bir de, o da alternatif yeni sorumuz.

Sihirbaz çizmesi-çeviklik, ölümateşi, rabadon, lich bane, nashor, mejai. Build böyle olacak.

Ekleme : Dayanamadım :( 3 tane 1350lik aldım(tristiana,evelynn,morgana. trisin seslendirmesine tüküreyim). Pişman değilim... Para biriksin janna ve sup rünleri alacağım, bir nami olmaz ama janna da iyidir. Yok arkadaş ben bu oyunda stressiz rol oynamak istiyorum biraz, asıl prolarına bırakıp rolleri izleyim :D Bu arada evelynn güzel build uydurdum. Tabi uydurdum diyorum. Saldırı gücü, saldırı hızı, yetenek gücü aşırı yüksek. Dez avantajını anladınız herhalde :)

Ekleme : Çok ekleme oldu ama siz mesaj girmiyorsunuz, birikti.

BARON ÇALDIM !!! Tamam, normal bir şey bu. Ama kullandıgım champ 70 ap blitzcrank olunca insan garip oluyor :D:D

kahraman154

Üye
heawy yazdın be kardeş. Ama tr sv cidden komik. Ve adc karakterim sadece varus. Varusla proyum artık. Bana sup ve tank olck bi thresh olsun yanımda. 2kisi oyun alrz. Ultilermz sagolsun. En kral adc varus. Sonra urgot bence

derHENKERS

Üye
En iyi sup alistar abi. Early game de var ya akıyorum resmen. Ilk kan kesinlikle adc de. Ziplatiyorum kuleye bi yolluyorum tos ile. Kule zaten iki kere vuruyo yaridan fazla can gidiyo. Bide adc vuruyo. Veeee first blood !!!

derHENKERS

Üye
Ve tabiki sona da iyi suptur. Sona ve mf combosu kadar hoş bu combo yok deneyin :p

HeavyXS

HeavyXS

Üye
heawy yazdın be kardeş. Ama tr sv cidden komik. Ve adc karakterim sadece varus. Varusla proyum artık. Bana sup ve tank olck bi thresh olsun yanımda. 2kisi oyun alrz. Ultilermz sagolsun. En kral adc varus. Sonra urgot bence

Bence en iyi adcler vayne-blue kasılan ezreal-miss fortune.Sebeplere gelirsek;

Vayne : True damage, pasif, skillset her şey harika. Late gamede terör estirir, early biraz zayıf ama support iyiyse vayne e elleyemezler.

Blue ezreal : En nefret ettiğim şeydir, en son karar olarak ezreal alacağım 2652 İP var. Skillshot iyiyse q spamı ile ter döktürür, çok güzel kaçar. Ultisi de en globalından :)

MF : Sadece ulti. Bu kadar. 1 ulti var ama o da acaip, 5 kişi baron yapıyordu mf ile bir ulti çaktım ( çalamazdım muhtemelen, risk almayım dedim. ultiyle de çalınmaz herhalde ) triple aldım :D Tf girince tüm laneler ezilse bile acaip dmg atıyor. Ama dogal kaçış mekanizması yok.

kahraman154

Üye
Varusu luciana udyrı lee sine degsmem. En ıyi karakterler oyundaki.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Evet, biraz gelişti hesabım. 192 normal, 75 aram win var.

Amumu-Malp-Zilean-Veigar-Taric hariç 1350likler, tüm 450likler, 3150 olarak lux ve kata, 4800 olarak lee ve irelia var. Durumum bu, 1350liklerin hepsini alayım sonra fizz veya ahri almayı düşünüyorum.

Ama 30 olduk, troll baskınından kurtaramadık kendimizi. Herkes insta lock attı troll pick attı. Dayanamadım ben de jungle ap katarina gittim. Sonuç = toplane fiddlesticks 0/5 rage quit. Apc ashe sayemde kastı. Ap janna ve master yi botda, janna iyi de master feedledi. Gene de taşıdım kazandık. Böyle bir mallık olamaz ya. Bizim takım troll, mal, 2 feeder var biri rage quit çekmiş. karşı takım böyle bir takıma karşı 5 kişi duramadı ultra mal :S

İlk kez trollerle kazandım. Güzel bir his değil, oyun taşıdım ama taşıdıgıma pisman oldum.Troller win almıs oldu.50dk oyun, 134 ip geldi...

kahraman154

Üye
Oyunda trol cok. Bendende bi tanesi. Dereceli atıyorum. En basta ben jung dedim. Amumu da yok ben jungm dedi biraz direndim ama neyse al jungi dedim. O arada bana ha soyle adam ol bronz eziği ben fp yim dedi. Senmisn bunu diyen aldm jungı bana noob dyo ama daha jung yapmayı blmiyo bi çarp atıp aldım maviyi. Sonra kırmızı falan. Ama kasamadım tabi. Oyun sonu amumu 1e 18 ben 3e7 ama en çok kill bende tabi. Boyle troller cok. Adam kendini kral zannedyo istedği olmynca feedliyo. Bugun inanılmaz bide penta attim. Ama ben bile şastım. Once tf grdk. Arkada kaldım kmse bana dalmadı. Bi deşen ok attım. Bi kill ordan geldi. Sonra 4e tek kaldım. Hepimizin canı 500gecmiyodu. Birini duz wurusla aldm kacmak içn ulti attm. Ama oldum. Benim ulti ilk attgmda bi adam almıs snra ondan ona ondan ona bi ulti 3kill kendimi karthus gbı hissettm :D bende sasırdım. 5te 5 dynce bi gaza geldn :D

Üst Alt