MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep - League Of Legends Grubu
hadi bide burda grup olalım :P:

PB'de hack ve velet doldu :(

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan ve krstsak

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bune la çocuk oyunu bu :D 12 yaşında oynamıştım bikere o kadar :D bundada hack vardır

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
bikere lol velet ve hack bulundurmaz dünyanin en iyi ve en çok oynanan oyunu seçildi sabah 6 dan aksam 12 ye kadar oynadiğim oldu hiç mi bikilmaz bu oyundan ya yenilsende üzülmüyorsun kaybetsende çünkü takim oyunu bencillik yok kop kop :rock: :D

- - - Eklendi - - -

bune la çocuk oyunu bu :D 12 yaşında oynamıştım bikere o kadar :D bundada hack vardır

hangi oyun 2 takimi karsilastirip kazanana 40 bin dolar verir? Ve her ay turnuvalar oluyor ;)

- - - Eklendi - - -

:hih:

- - - Eklendi - - -

ve arti revengeful da oynuyor odami çocuk?

Tutmayin beni tutmayin :sopa: :zong:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
hahahahaha :kop2:

anılbaran

anılbaran

Üye
Bunuda bıraktım kasma yapıyodu

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
ben çok sevdim :D sürekli hata veriyodu bugün çalıştı :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
pb akıyorum gençler saat 6:28 ve ben hala pb pb pb pb :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bende oyniyirim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
bikere lol velet ve hack bulundurmaz dünyanin en iyi ve en çok oynanan oyunu seçildi sabah 6 dan aksam 12 ye kadar oynadiğim oldu hiç mi bikilmaz bu oyundan ya yenilsende üzülmüyorsun kaybetsende çünkü takim oyunu bencillik yok kop kop :rock: :D

- - - Eklendi - - -

hangi oyun 2 takimi karsilastirip kazanana 40 bin dolar verir? Ve her ay turnuvalar oluyor ;)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

2 milyon dolar

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

2 milyon dolar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
arkadaşlar ben konu başlığını s4 league olarak okumuşum artık nasıl becerdiysem öyle okumayı :D 26saattir uykusuzumda :D

- - - Eklendi - - -

wolteam mı kurtçuk oyunumu qweqweqwe grafikleri iyi olabilir ama nefret ederim ondan. onun yerine Combat arms oynarım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Dünya turnuvası 1.lik ödülü

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm ben sampiyonlugu kazananlarin 40 bin dolarlik çeki kaldirdiğini gördümde okadar veriyolarmi yav :ehe

- - - Eklendi - - -

wolfteamin görüntü kalitesi pb den iyi ya bikere oynadim maplar iyide görûntü ve silahlar boncuklu silah gibi :hih:
boncuklu silah mı ?

wolfteam'de silahların adı bile gerçek değil

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
revengeful sen hangi ödülünü kazandın şimdiye kadar :D ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben gercek hayatın turnuvalarına katılmaktayim su sıralar. Vize, final vs.. Ilerde takım kurup katılırım. Türkiyede oynamayı bilmeyen onca insan varken türkiye turnuvalarını rahat kazanırız. Türkiye serverinde ap garen ve ap tryn gördüm.. İbretlikti..

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Ben gercek hayatın turnuvalarına katılmaktayim su sıralar. Vize, final vs.. Ilerde takım kurup katılırım. Türkiyede oynamayı bilmeyen onca insan varken türkiye turnuvalarını rahat kazanırız. Türkiye serverinde ap garen ve ap tryn gördüm.. İbretlikti..

ap ney ? :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ability power.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye

bu son turnuvanin kazanani türkler

Üst Alt