MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
LoL Amerikan Hükümeti tarafından tanındı ve profesyonel oyuncular atlet kabul ediliyor artık :D LCS artık NBA gibi üst liglerle eşdeğer tutuluyor bundan sonra.. Dota yerinde saysın :ehe

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bugün gezgin ayakkabısı + hiddet bonusu + voli nin q skillini açtım çok zevkli oldu la saniyede inhi nin ordaydım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Feeder Zilean OP !

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Zilean dusmanim benim :@

Revengeful

Emekli Yönetici
senin gibi ayıları lige almazdık işte.. dersem hakaretten ban yermiyim :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Fizz açılmış, şansıma ilk elde karşıma lux geldi, ikincide bilgisayar çöktü... İyi küfür yemişimdir, canımı da sıktı bu olay. 3 leveldeyim, tam ölecem 100 can annie baya pushladı, 2. kulenin ordaki boşlukta b atarken diana bir geldi.. Tam q attı o an ışınlandım. Chate ödüm koptu yazdım pc çöktü. Sevinç-kursak...

İlk el de güzeldi. Sürekli bana ulti atıyor lux, bilmiyor ki e skillini biliyorum :D Bir de fight girmek süper. Lux bana q atıyor, e ile uçuyorum üzerine. Düz vuruş (lich bane var), sonra q . Ölmüştür/ölecektir, ölmezse ultiyi de yiyecektir :D

Bu arada diana fizz'in counter ıymış. Nasıl counterlıyor, söyleyin de öğrenelim. Cahil cühela çıkmayayım karşılarına :D

Ekleme : Rotasyona tamamen baktım, her şey iyi güzel de fiddlesticks ve udyr niye koyuyorsun arkadaş ! 1350lik alabildigim champlar onlar, git başkasını koy :( .

Ekleme 2: fu1905fu ( ifşa ettim seni, ünlü oldun hadi iyisin ) adlı bir teemo vs fizz olarak ben. 1/5 ezdim adamı lanede . O 1 kill de, son kesmemde lag girdi. Hoş gene w nin yüzünden öldü 2miz de öldük yani. Sonra bizim takım aşırı feeder onu da feedlediler tfler başlamaya yakınken. Adam 15/8 oldu oyun sonu. Ben 16/6/6 yım. Herif bana sövüyor, kıskanma, havlama falan da diyor. Takımdakiler de nasıl feedledin adamı diye bana sövüyor. Buraya not ettim adamı izliyeceğim, ban yemezse report ederim. Kin tutan biri değilimdir benim bile gıcığıma gitti . Premadesiz giren aklımı :(

Aha bu da ekleme 3 : Bu haftaki freeler gıcık etmeye başladı. Fizz oynamak çok zevkli,fizzle daha lanede üstünlük kuramıyacağım champ gelmedi karşıma ( ryze gelse sorun olur herhalde, ama fizz açık kimse ryze almıyor diğer fizzler de acemi kesemiyor :D kombo atan yok hiç ) Twich deneyeyim dedim güzel olmus da, fizz aldı biri. 0/10/1 oynadı herif. O 1 de, son saniye benim kesecegim adama vurdu. Kasamadıgı için alamadı bile. Dogal olarak kaybettik. Son 10 oyun 3 zafer. 2'sinde 5 kişi premade girdik, biri aramda tresh ad kastım takım hayırsız diye. Bu arada tresh melee değilmiş, öğrenmiş oldum. Ranged mi deneyemedim. Belki ikisi de değildir, karışıktır o yüzden runaan veya hydra çıkılmıyordur. Neyse, bu feederlar ömrümü tükettiler. Bir oyunda 3 afk vardı. 3, 3 şaka değil 3. 2si arkadaşmış süremiz bitiyor dedi biri. Öyle gittiler. Diğerinin durumu ne bilmiyorum. 2vs5 oynadık bir süre. Bitirmediler de. Sur da vermedik boşverdik, saçma sapan oynadık. 2/7 nidalee ( 1/0 - 2/1 - 2/7 oldu ) oynadım. Valla premade girecek adam lazım, olmuyor böyle. Bir de rankedde böylelerin geldiğini düşününce ürperiyorum :S

OPC

OPC

Üye
Tresh aşırı dandik geliyor bana hele 6300 vermek delilik bence. Fizz çok eğlenceliymiş belki hedefim Fizz olur şimdide. Diana nasıl counteri bende bilmiyorum dianadan q yemez fizz diana da ulti kullanmasi zorlasir o zaman. Fizz oynarken karsima diana geldi ezdim ben

kahraman154

Üye
Haha her hafta en az 2 karakter istedğm gbi gelyor. Bu hafta 4 diana fizz kha zix twitch denicem. Tek istedğm hecarm kaldı. Zed heca diana bunlardan snra adc kralı twitch alcam. Bu hafta çok istemştm dianayı geldi. İnş. Diğer haftada heca gelr. Bu arada arkadaş eskdn beri tresh oynuyor. Adam sup hep. Ama tresh danik dğl bence. Çok iyi. Pasifi mukemmel. Bzm ark. 5kişi nin arasna tek grdı 1ni alp geri geldi. Yani küçümsememek lazım. Hele ultisi ap kasnca tek ble atablr o derecede. Ama ben sup oynayamyorum. Yksa smdye alırdım.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Tresh aşırı dandik geliyor bana hele 6300 vermek delilik bence. Fizz çok eğlenceliymiş belki hedefim Fizz olur şimdide. Diana nasıl counteri bende bilmiyorum dianadan q yemez fizz diana da ulti kullanmasi zorlasir o zaman. Fizz oynarken karsima diana geldi ezdim ben

tresh dandik mi :| bana göre hiç bir şampiyon dandik değildir sonuçta counter mantığı var

fizz de çok oynak bir şampiyon şahsen elo boosterım :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Tresh dandik olur mu be, ultisi yeter :D. 3. seviyede 550 + 100% AP vuruyor. Support + AP kasıyorlar zaten, tam support kasmıyorlar. Pasifi de iyi tank oluyor kendi kendine. Ha ben ap-ad emin değildim geçen aramda geldi, millete sorunca herkes ad dedi ( cahil ya da troll ) lan bu ad olur mu dedim de, dinleyelim dedik bir seferlik. Her şey ap. AD rün ve kabiliyetli girdim, ap kasar mıyım :D Adc yaptım treshi :D İyi kill alıyor ama aramda, ulti ve q su da baya destek oluyor düz vuruşlarına. W useless kalıyor. E skilli eh işte :D Siz siz olun benim gibi kasmayın, iyi küfür yedik ama takım taşıdık :D Bu arada tresh yakın dövüş değilmiş, tiamat olmadı. Runaan deneyemedim :D

Fizz çok sevdim ama, fizz alırken solo giriyorum oyuna takım yüzünden kaybediyorum. Diana counter yazıyor da, ben de çok rahat kesiyorum. Q'sunu atlatmak basit ben gerek bile duymuyorum atlatmaya, herhalde yakın dövüşmemiz gerek diye skill yiyoruz ondan counterımız. Anlamadım ben de :D Premade oynarken de 30 levellerle oynadığım için, daha iyi oynayanlara bırakıyorum midi. Genelde solo-top oynamaya başladım. Tryndamere ve teemo kullanıyorum. Teemo vs vlad geldik, ağzıma etti adam :D Farm yaptırmadı ama, late gamede acısını mantarla çıkarttım. Solo-top için ne kassam diye düşünüyorum, main olarak solo-top oynarım herhalde. Trde zor ama jung bulamıyoruz, tek başımayken de mid falan oynarım.

Bu arada ben solo oynamıyacağım artık, ilk galibiyet hariç. Buyrun bunlar son solo oyunlarım :

En sondaki tryn ve teemo premade di. O tryn ın altında bir tryn daha var, 4 / 1 / 14.

Üsttekiler solo. O tryn rezilliginde de, internet kötüydü . Bu kadar basit. 1/3/2 oynadık zaten internet yüzünden, trade giriyorum net kafayı yiyor çok dmg yiyorum, bir de internet gitti. Sonraki el teemo aldım, onda da net kötüydü bakmayın o oyuna da :D

O diğer üsttekiler dedigim gibi solo.Nasus aramda becerilecek bir champ değil bence, bir tek onda kötü oynadığımı düşünüyorum. Valla bu tr oyuncuları nasıl oynuyorsa. O fizz oynadıgım oyun 2/17 kha zix vardı. Beni gang gelmedigim için reportlayacakmış. İnsanları kışkırtıyordu reportlayın diye. Allah sabır versin bana :D

Ekleme:

Bu sefer sayfalarca yazı yazmayım, okumak size de zor oluyordur :D. 2 resim anlatsın size. Buyrun :

Oyun sonu 1/2/7 oynamışım. Valla feederlar geliyordu hep, artık evrim geçirdiler. Küfretmeleri de vardı. Bu şarkı söylüyor, gıcık etmek için böyle şeyler diyor. Her feeder gibi sövüyor. Twisted fate de ayrı olaydı. O da zhonya basamıyor hiç, zhonyaya sövüyor.Sanki 5 kişiden kurtaracak. Tr serverin hali içler acısı, 30 levellerle oynayan biriyim, herkes 30 ben 24 gayet normal açık olduklarında beni çagırıyorlar, ama solo girince hep böyle oluyor. Valla tr serverin hali içler acısı... Premadesiz oyun atılmaz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yemin ederim yazılarını okumaya üşeniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Yemin ederim yazılarını okumaya üşeniyorum :D

Aynen :D

- - - Eklendi - - -

Bana soyle voli gibi oynayabilecegim top aatrox gibi jung yapabilcegim hero onerir misiniz

- - - Eklendi - - -

Ayri ayri da olabilir :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

Aynen :D

- - - Eklendi - - -

Bana soyle voli gibi oynayabilecegim top aatrox gibi jung yapabilcegim hero onerir misiniz

- - - Eklendi - - -

Ayri ayri da olabilir :D
shen-maymun kral-trendemire-lee sin

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Tahmin ettim. Baya geliştim lolde, teşekkürler baya öğrendim artık champ önerisi hariç soru bile sormamayı düşünüyorum. Nedense yakınacak yer bulamadım burda yakınmaya başladım:D Artık resimler konuşsun, kimse okumuyor zaten :D . 3 eldir 2kişi ile premade giriyoruz, 3 eldir fizz oynuyorum, 3 elde de quadra attım. Bildigin 3 tane quadra üst üste her oyun. İlginç. Fizz tam benlik. Kolay counterluyorsun skillshotları, ryze gelse feci counterlar beni ama, olsun. O da gelsin :D Kasınca w+q kombosu ile kule altından draven, lux, ahri, ashe falan alıyorum . E ile kaçıyorum dmg yemeden. Bir ara garen bir silence attı. Feci kestiler. Olacak o kadar :D Build = sihirbaz çizmesi efsun çeviklik - ölümateşi pençesi - rabadon'un şapkası - lich boğan- rylai'nin kristal asası - mejai'nin ruhyiyeni. Bu sırayla değil. Önce lich boğan alıyorum, çizme alıyorum. Sonra mejai. Sonra diğer 3ünü alıyorum sırayla olmuyor ama, karışık alıyorum. Rabadona ağırlık vererek biraz, iyi ap sağlıyor. Oyun sonunda 2300 can, 850 ap oluyor. Zaten can gerekmez ama olur ki silence yersek bulunsun.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Fizzle 4 el üst üste quadra attım :) Sonra da havamızı aldık. 1 el elektrik gitti, geldiğimde feedlemişler toparlayamadık. 1 el troll geldi . Adam lanemde duruyor blitzcrank ile. Konuşmuyor hiç.Exp gelmedi herif yüzünden. Last hit yapmaya çalışıyor falan. Sonra gitti feedledi. Sonuç bol bol report. 3. de en garibi. Karşıma talon geldi. Kanatması ve silence ı var. Çok pis taklaya getirdi beni. Bir halt yapamadım karşısında. Kestim kesildim sonra ganglar başladı. Bizim takım bol bol öldü. Ben kasamadım, yanımdakiler feedledi, doğal olarak kaybettik. Pushlamayın gang geleyim diyorum nafile. Pushlayınca can azaltmıyorlar ki dive yapayım. Sonuç = 4 el quadra 4 el süper win, 3 el de hava :D

Fizz iyi güzel de, silence yedi mi iş zor. Kassadin gelse ne halt yerim allah bilir. Hadi malzahar gelse dodgelarım da, kassadin kötü olur. Bu arada karşıma fizz geldi. Adamın ultisinden kaçıyorum. Şöyle diyim, adam ilk q sonra e sonra w açtı. Dövüşe e ile başlamaya çalışıyor ( tutturamıyor da ). Çok güzel. Bir kere de skinli fizz geldi. Onu da rahat kestim ya o ilk 3 zaferden biriydi. Adını yazardım da uygunsuz ad( yarın bir gün ban yer, adamın nicki türkçe küfürlü ). Fizz konusunda silence olmazsa kendime güvenim arttı. Ama canını ve manasını yenileyemiyor lanede. Sustain mi ne diyorlar. O yok işte. Early'de de mana sıkıntısı var. Olacak o kadar, zaten kombo atıp kaçarsın silence yoksa temiz kill.

Ekleme: BUNU OKUYUN SON SORULAR BUNLAR :D

Jax almaya karar verdim, build olarak tanky kasmam lazım. Ama ben ad tank tarzı değil de, hem hybrid hem hafif tanky kasmak istiyorum. Çizmeyi oyuna göre defansif alsam, bir de warmog çıksam. Nasıl olur? Ulti zaten gereken gücü verecek. Bir de item build öneriniz var mı? Jax neyle counterlanır onu da yazarsanız makbule geçer.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Beyler Zed açmayı düşünüyorum önerir misiniz ve oyun esnasında hangi İtemleri çıkmam lazım??

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Beyler Zed açmayı düşünüyorum önerir misiniz ve oyun esnasında hangi İtemleri çıkmam lazım??

Geçen freeydi deneseydin iyi olurdu. Milletten izlediğim ve kendi düşünceme göre ben karşıya göre defansif çizme, kanasusamış, kara balta çıkıyorum. Zed ile uzun oyun deneyimim malesef olmadı ki zaten tarzım bir champ değil. Çünkü hem ad kasacaksın, hem de normal dalmayıp daha çok skill ağırlıklı oynayacaksın. Ben ad kasarsam pata küte girerim ( strateji terk ), bu yüzden daha dayanıklı olsun isterim. Ama kullanan çok var, benim takıma geldiği zaman sevinirim. Çünkü kasıldığı zaman gerek backdoor, gerek adc yi indirme, gerek tek yakalayıp adam kesme konusunda harika bir champ. Forumdan da çoğu kişinin önereceğini düşünüyorum ( topu topu kaç adam var zaten o da ayrı konu :D )

Bu arada jax aldım, hayırlı olsun. Şuna bir build öneriverseniz iyi olur.

Defansif çizme ( ninja tabisi veya merkürün adımları ) + efsun hiddet - guinshoo - hextech silahkılıç - donmuş balyoz . Mejai ve gizem kılıcı. 6 item oldu. İyi gider mi ? Ben 3lü kuvveti sevmiyorum nedense. Bir de nashor's tooth var, gizem kılıcı yerine sanırım o daha iyi olur. İnternetteki buildler ap kısmına yeterince önem vermiyor, ben ona da önem vermek istiyorum. Geçen solo-top oynadım. Jax ve tryndamare vardı karşıda. 2sine birden tek dalıyordum ultiyle. Bir kere lag girdi, jax çok az canla beni öldürüp kaçtı, içim hala yanıyor. Ama 2kişiyi birden biçmek baya zevkli, hem ap hem ad kasınca da ultisi çok güçlü oluyor.

Üst Alt