Tresh dandik olur mu be, ultisi yeter

. 3. seviyede 550 + 100% AP vuruyor. Support + AP kasıyorlar zaten, tam support kasmıyorlar. Pasifi de iyi tank oluyor kendi kendine. Ha ben ap-ad emin değildim geçen aramda geldi, millete sorunca herkes ad dedi ( cahil ya da troll ) lan bu ad olur mu dedim de, dinleyelim dedik bir seferlik. Her şey ap. AD rün ve kabiliyetli girdim, ap kasar mıyım

Adc yaptım treshi

İyi kill alıyor ama aramda, ulti ve q su da baya destek oluyor düz vuruşlarına. W useless kalıyor. E skilli eh işte

Siz siz olun benim gibi kasmayın, iyi küfür yedik ama takım taşıdık

Bu arada tresh yakın dövüş değilmiş, tiamat olmadı. Runaan deneyemedim
Fizz çok sevdim ama, fizz alırken solo giriyorum oyuna takım yüzünden kaybediyorum. Diana counter yazıyor da, ben de çok rahat kesiyorum. Q'sunu atlatmak basit ben gerek bile duymuyorum atlatmaya, herhalde yakın dövüşmemiz gerek diye skill yiyoruz ondan counterımız. Anlamadım ben de

Premade oynarken de 30 levellerle oynadığım için, daha iyi oynayanlara bırakıyorum midi. Genelde solo-top oynamaya başladım. Tryndamere ve teemo kullanıyorum. Teemo vs vlad geldik, ağzıma etti adam

Farm yaptırmadı ama, late gamede acısını mantarla çıkarttım. Solo-top için ne kassam diye düşünüyorum, main olarak solo-top oynarım herhalde. Trde zor ama jung bulamıyoruz, tek başımayken de mid falan oynarım.
Bu arada ben solo oynamıyacağım artık, ilk galibiyet hariç. Buyrun bunlar son solo oyunlarım :
En sondaki tryn ve teemo premade di. O tryn ın altında bir tryn daha var, 4 / 1 / 14.
Üsttekiler solo. O tryn rezilliginde de, internet kötüydü . Bu kadar basit. 1/3/2 oynadık zaten internet yüzünden, trade giriyorum net kafayı yiyor çok dmg yiyorum, bir de internet gitti. Sonraki el teemo aldım, onda da net kötüydü bakmayın o oyuna da
O diğer üsttekiler dedigim gibi solo.Nasus aramda becerilecek bir champ değil bence, bir tek onda kötü oynadığımı düşünüyorum. Valla bu tr oyuncuları nasıl oynuyorsa. O fizz oynadıgım oyun 2/17 kha zix vardı. Beni gang gelmedigim için reportlayacakmış. İnsanları kışkırtıyordu reportlayın diye. Allah sabır versin bana
Ekleme:
Bu sefer sayfalarca yazı yazmayım, okumak size de zor oluyordur

. 2 resim anlatsın size. Buyrun :
Oyun sonu 1/2/7 oynamışım. Valla feederlar geliyordu hep, artık evrim geçirdiler. Küfretmeleri de vardı. Bu şarkı söylüyor, gıcık etmek için böyle şeyler diyor. Her feeder gibi sövüyor. Twisted fate de ayrı olaydı. O da zhonya basamıyor hiç, zhonyaya sövüyor.Sanki 5 kişiden kurtaracak. Tr serverin hali içler acısı, 30 levellerle oynayan biriyim, herkes 30 ben 24 gayet normal açık olduklarında beni çagırıyorlar, ama solo girince hep böyle oluyor. Valla tr serverin hali içler acısı... Premadesiz oyun atılmaz.