Revengeful
Emekli Yönetici
Jax neyle counterlanır onu da yazarsanız makbule geçer.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jax neyle counterlanır onu da yazarsanız makbule geçer.
Geçen freeydi deneseydin iyi olurdu. Milletten izlediğim ve kendi düşünceme göre ben karşıya göre defansif çizme, kanasusamış, kara balta çıkıyorum. Zed ile uzun oyun deneyimim malesef olmadı ki zaten tarzım bir champ değil. Çünkü hem ad kasacaksın, hem de normal dalmayıp daha çok skill ağırlıklı oynayacaksın. Ben ad kasarsam pata küte girerim ( strateji terk ), bu yüzden daha dayanıklı olsun isterim. Ama kullanan çok var, benim takıma geldiği zaman sevinirim. Çünkü kasıldığı zaman gerek backdoor, gerek adc yi indirme, gerek tek yakalayıp adam kesme konusunda harika bir champ. Forumdan da çoğu kişinin önereceğini düşünüyorum ( topu topu kaç adam var zaten o da ayrı konu)
Bu arada jax aldım, hayırlı olsun. Şuna bir build öneriverseniz iyi olur.
Defansif çizme ( ninja tabisi veya merkürün adımları ) + efsun hiddet - guinshoo - hextech silahkılıç - donmuş balyoz . Mejai ve gizem kılıcı. 6 item oldu. İyi gider mi ? Ben 3lü kuvveti sevmiyorum nedense. Bir de nashor's tooth var, gizem kılıcı yerine sanırım o daha iyi olur. İnternetteki buildler ap kısmına yeterince önem vermiyor, ben ona da önem vermek istiyorum. Geçen solo-top oynadım. Jax ve tryndamare vardı karşıda. 2sine birden tek dalıyordum ultiyle. Bir kere lag girdi, jax çok az canla beni öldürüp kaçtı, içim hala yanıyor. Ama 2kişiyi birden biçmek baya zevkli, hem ap hem ad kasınca da ultisi çok güçlü oluyor.
Yaptığı buildi hatırlamıyorum ama ilk çıktığı item Üçlü Kuvvet onu hatırlıyorum 
Zed önerimdir. Free iken çok oynadım. Evet skil ağırlıklı ama cidden karşındakinin sinirini bozuyor ve bi ekleme zedle kaçarken kovalayablrsin. Anlamamış olablrsin başta ama oyundayken w skiliyle kombolarsan uzaktan uzaktan rahat 500vurursun. Bunu üst ùste 3kez yapsan zaten karşındaki ölür. Zedin mantığını çöz tamadir. 3. Oyunumda 28 8 oynadm. Mantık karakteri yani eğer iyi ganglerim iyi oynarım adamla diyosan oyun içnde oyun oynarsın zevkinı katlarsın. Belki şmdi anlamsız gelyo yazdklarım ama oynarsan anlarsınBeyler Zed açmayı düşünüyorum önerir misiniz ve oyun esnasında hangi İtemleri çıkmam lazım??

Geçen freeydi deneseydin iyi olurdu. Milletten izlediğim ve kendi düşünceme göre ben karşıya göre defansif çizme, kanasusamış, kara balta çıkıyorum. Zed ile uzun oyun deneyimim malesef olmadı ki zaten tarzım bir champ değil. Çünkü hem ad kasacaksın, hem de normal dalmayıp daha çok skill ağırlıklı oynayacaksın. Ben ad kasarsam pata küte girerim ( strateji terk ), bu yüzden daha dayanıklı olsun isterim. Ama kullanan çok var, benim takıma geldiği zaman sevinirim. Çünkü kasıldığı zaman gerek backdoor, gerek adc yi indirme, gerek tek yakalayıp adam kesme konusunda harika bir champ. Forumdan da çoğu kişinin önereceğini düşünüyorum ( topu topu kaç adam var zaten o da ayrı konu)
Bu arada jax aldım, hayırlı olsun. Şuna bir build öneriverseniz iyi olur.
Defansif çizme ( ninja tabisi veya merkürün adımları ) + efsun hiddet - guinshoo - hextech silahkılıç - donmuş balyoz . Mejai ve gizem kılıcı. 6 item oldu. İyi gider mi ? Ben 3lü kuvveti sevmiyorum nedense. Bir de nashor's tooth var, gizem kılıcı yerine sanırım o daha iyi olur. İnternetteki buildler ap kısmına yeterince önem vermiyor, ben ona da önem vermek istiyorum. Geçen solo-top oynadım. Jax ve tryndamare vardı karşıda. 2sine birden tek dalıyordum ultiyle. Bir kere lag girdi, jax çok az canla beni öldürüp kaçtı, içim hala yanıyor. Ama 2kişiyi birden biçmek baya zevkli, hem ap hem ad kasınca da ultisi çok güçlü oluyor.

Maymun kralı iyade ettim qnq sevmiyom bi albenisi yok. Lee Sinbende de var artık harikalı bi hero Aatrox jungle da yapar

Geçen hafta deneme şansım çok olmadı 1 kere girebildim oyuna![]()
Kuzenim çok iyi Jax oynuyor karşısına adam tanımaz diyebilirimYaptığı buildi hatırlamıyorum ama ilk çıktığı item Üçlü Kuvvet onu hatırlıyorum
![]()
Zed önerimdir. Free iken çok oynadım. Evet skil ağırlıklı ama cidden karşındakinin sinirini bozuyor ve bi ekleme zedle kaçarken kovalayablrsin. Anlamamış olablrsin başta ama oyundayken w skiliyle kombolarsan uzaktan uzaktan rahat 500vurursun. Bunu üst ùste 3kez yapsan zaten karşındaki ölür. Zedin mantığını çöz tamadir. 3. Oyunumda 28 8 oynadm. Mantık karakteri yani eğer iyi ganglerim iyi oynarım adamla diyosan oyun içnde oyun oynarsın zevkinı katlarsın. Belki şmdi anlamsız gelyo yazdklarım ama oynarsan anlarsın
- - - Eklendi - - -
Ninja tabisi => vahşî hydra => kanasusamış => donmuş balyoz yada warmog => karşında ad ağırlık varsa master fio gibi çivili zırh ap ağırlık ise ruh gömleği=> en son ebedi olabilir yada mahvolmuş kralın kılıcı. Dene bi derim jax oynamadım ama hiç yabancısı değilim. Şöyle söylym benm gbi varusun prosuyla karşılaşma. Varus iyi oynayan biri jaxa kill vermez ultisi sağolsun jaxın atlamasına izin vermeden dakkasında jaxı alıyor. Denedim onayladım![]()
Gelse de bence tek qsu gıcık eder. Benim gördügüm varuslar da ultisini tutturamadıgı için, prosuyla daha karşılaşmadım desem yalan olmaz
Tuttursa kasılmışsa keser yoksa kaçarsın-kesersin. Aşırı dmg veren bir champ jax. Sen ad ve tank kasmıssın, hani bunun hybridligi ? Ad ve tank kasması zaten rahat, ben hybrid de yapmaya çalışıyorum.
q iş yapmıyor, pasif zaten belli. W o kadar çok dmg vermese de 3 opsyonla da yardım ediyor. E skili o kadar çok saldırı hızı vermese de yoktan iyi. Ulti zaten belli. Ulti + altın kart + sağ tık
Gayet kolay oynanış. Ama q yu , dmg olarak w yu ve e skilini mundar ediyoruz. Gene de iş yapıyor, çogu adc ye tercih ederim açıkcası.Zaten çogu champda iş yapmadıgını düşündügüm skiller var, hiç bir adc skilleri mükemmel değil . O yüzden sorun yok. Bunu rankedde yapmam ama normalde sıkıntı yok
Millet dogru kasıp rezil ediyor, ben böyle kasıp hakkını veriyorum . 4 vs 5 oyun kazandırdım zaten 
. Pahalılarda gözüm yok. Singed, allistar veya amumu güzel gözüktü. Tank istiyorum da. Singed o kadar tank olmasa da kovalarken ölüyorsun tek o numarası var bence. Alistar skiller gayet güzel bence . Amumu da iyi ama takıma çok bağlı duruyor, ve kaçamaz gibime geliyor nedense. Alistar yaklaştırmaz zaten
Ne alsam ? Alistar önerir misiniz ? Sup veya solo oynayacagım. Sup rün yok ama neyse, kill aldırırım diye düşünüyorum.Ne de olsa alacağım için gittim twisted fate i aldım. APC güzel kullanıyordum, adc ye 2 atmak falan zevkliydi. ADC kasmaya başladım. Harika bir duyguq iş yapmıyor, pasif zaten belli. W o kadar çok dmg vermese de 3 opsyonla da yardım ediyor. E skili o kadar çok saldırı hızı vermese de yoktan iyi. Ulti zaten belli. Ulti + altın kart + sağ tık
Gayet kolay oynanış. Ama q yu , dmg olarak w yu ve e skilini mundar ediyoruz. Gene de iş yapıyor, çogu adc ye tercih ederim açıkcası.Zaten çogu champda iş yapmadıgını düşündügüm skiller var, hiç bir adc skilleri mükemmel değil . O yüzden sorun yok. Bunu rankedde yapmam ama normalde sıkıntı yok
Millet dogru kasıp rezil ediyor, ben böyle kasıp hakkını veriyorum . 4 vs 5 oyun kazandırdım zaten
Bu arada 2050 kasıp cevher aldıktan sonra 1350lik champ gene alacam. Son diyorum diyorum duramıyorum![]()
. Pahalılarda gözüm yok. Singed, allistar veya amumu güzel gözüktü. Tank istiyorum da. Singed o kadar tank olmasa da kovalarken ölüyorsun tek o numarası var bence. Alistar skiller gayet güzel bence . Amumu da iyi ama takıma çok bağlı duruyor, ve kaçamaz gibime geliyor nedense. Alistar yaklaştırmaz zaten
Ne alsam ? Alistar önerir misiniz ? Sup veya solo oynayacagım. Sup rün yok ama neyse, kill aldırırım diye düşünüyorum.

AP gitti üzüldüm ama ad daha bir efektif olmuş . Alistar ve amumu arasında kalmıştım. Boşverdim paso master yi
Bu arada master yi hangi koridor oynar ? Solo-top oynar da, tanky bir jungler lazım . Yoksa jungle oynatırım bunu, naithilius ( çaktırmayın adını yazmayı bilmiyorum ) ile güç bela jung yaptım ( evet kesemedim resmen. bildigin ölmüyorlar. ganglar rahatlattı ama ama tank kasınca harbi kesemedim zıkımları ) bunla hayli hayli yaparım.
. Q harika efekt gelmiş, artık naminin w si gibi rahat hedefleniyor. E skili % olmuş, ben beğendim . Ultisi zaten aşırı güçlüydü, canı azalana ulti aç vur gibi saçmalıklarımız vardı. Onlardan arındırdı bizi. O güzel olmuş . Nerf gibi ama gerekliydi bu. Pasif de iyi olmuş. 7 vuruş bekle yok jungda 7 vuruş yap gel falan filan. Dümdüz jax gibi, ya seri seri vur, ya vurma. Solo top oynadım 9/3/5 . O 3 ölüm de aşırı saçmaydı, hiç girmeyeyim gene destan yazdı dersiniz 

Ulan tam en sevdiğim champ ın ağzına etmişler diyordum... Sonra dravensticks geldi. Aha dedim bu ne lan... Sonra baktım sevdiğim tüm champların ağzına etmişler ( bu sinematik tam benim favorilerden oluşmuş zaten, tf, kata, tryn, ryze, noc ). Ama tibbers'a iyi güldüm
Bu arada master yi yenileniyor 3.10 ile... Oyundan attı ban verirse çok pis kızarım support kısmından . Hoş 3 ayrılma var, bir şey olmuyor. Neyse, üzüldügüm tek nokta q kritik yapınca hasar ekleniyor yazısıydı. Nasus gibi sandım. Öyle değilmiş, kritik vurursa ekstra dmg veriyormuş. Güzel olmuş. Sadece meditasyon ap kalmış, meditasyonun da ağzına etmişler. Olsun o kadar, diğer tüm yetenekler AD için uygun olmuş. Favorim artık master yiAP gitti üzüldüm ama ad daha bir efektif olmuş . Alistar ve amumu arasında kalmıştım. Boşverdim paso master yi
Bu arada master yi hangi koridor oynar ? Solo-top oynar da, tanky bir jungler lazım . Yoksa jungle oynatırım bunu, naithilius ( çaktırmayın adını yazmayı bilmiyorum ) ile güç bela jung yaptım ( evet kesemedim resmen. bildigin ölmüyorlar. ganglar rahatlattı ama ama tank kasınca harbi kesemedim zıkımları ) bunla hayli hayli yaparım.
- - - Eklendi - - -
Ekleme de gelsin, master yi denedim MÜTHİŞ OLMUŞ . W skili rezalet, 30 can yeniliyor . Her 1% eksik cana 1% artsa ne yazar, ölmek üzere olsam 1 canım varken 60 yenileyecek. Q harika efekt gelmiş, artık naminin w si gibi rahat hedefleniyor. E skili % olmuş, ben beğendim . Ultisi zaten aşırı güçlüydü, canı azalana ulti aç vur gibi saçmalıklarımız vardı. Onlardan arındırdı bizi. O güzel olmuş . Nerf gibi ama gerekliydi bu. Pasif de iyi olmuş. 7 vuruş bekle yok jungda 7 vuruş yap gel falan filan. Dümdüz jax gibi, ya seri seri vur, ya vurma. Solo top oynadım 9/3/5 . O 3 ölüm de aşırı saçmaydı, hiç girmeyeyim gene destan yazdı dersiniz
Görünüş tamamen yenilenmiş, harikalaştırılmış diyebilirim. Ctrl+2 artık benimle boy ölçüşemezsinden başka ekstra şeyler söylüyor, Ctrl+1 wujudun 60% ı sudur dan başka şeyler söylüyor. Dans değişmiş, eski dans da kötüydü bu dans da eh işte olmuş. Gülüşüne zaten yorum yok gülüyor işte
Ve son cümlem : Gözlerinin hastasıyım wuju'nun ustasıyım !
Yeni Master Yi yi merak ettim ya

support mu?
Son cümlene kahkaha attımYeni Master Yi yi merak ettim ya
![]()
Bu arada Alistar önerimdir çok iyi champ ikinci maçımda 13/2/23 gitmiştim![]()
Yaviz su guncelleme notlarini atiyon sonra asagi inene kadar 1 saat geciyo![]()
artık link atarık :d
support mu?
- - - Eklendi - - -
yeni yaster mi ile oyunun içine edilmiş böyle hayvani bir güç olamaz 1v5 penta attı la adam
- - - Eklendi - - -
böyle şımarık veletlerin elleri kırılsın küfür etmekten ciğerim soldu
42-26 maçta 1 kule vermişiz "serilerdeyim beyler hadi toplanıp yaralım" diyorum herkese tek atıyoruz sonra birden Ezreal bota gidip feedlemeye başlıyor ondan sonra talondan küfürler lee sin "ez bu maçı haketmiyor bakın napçam şimdi" diyip topta feedlemeye başlıyor haliyle vladimir ve ben mal gibi kalıyoruz ortada böyle saçma sapan iş mi olur ya durduk yere sanki babasını bıçakladık çocugun birden oyunu veriyolar neyin kafası lan bu
- - - Eklendi - - -
ve bileğimin hakkıyla yine çıkarım serilere fiora sağolsun xd