HeavyXS
Üye
Smite kurtlara, ifritlere, golemlere atılmazki.. Mavi için goleme, kırmızı için kertenkeleye, para için dragona atacaksın. Zaten jungle başlangıcı genellikle maviden başlanır. Mid ve solo top oyuncuları sana yardım eder. Gerekirse hard pull yaparlar ve smite harcamana gerek kalmaz..
Oyun sonunda baron, dragon çalmak için kullanılabilir, blue-red çalarken kullanılabilir biliyorum ama. Nasıl işte pek anlamıyorum.2 levelken de yemiyor kurtları ve ifritleri üst üste smitesiz kesmek. Şöyle mi yapacagım - solo top ve mid yardım edecek mavi alıcaz. 1 pot gitti diyelim. Sonra kurtlar ve ifritleri tek başıma kesicem, sonra ? red buff mu almayı deniyeceğim smite ile ?
Öncelikle zed support dğl ve asla kill kaçrmaz teemo dahil. Kombosu ise ultisiz olmaz. Ultisi çok etkili teketekte. Ultisi adama 3snlik işaret koyar ve 3sn boyunca verdğn hasarn %50si kadar (ultiyi fullersen) hasar verir. Ve asla ulti en son atlmaz zaten tavsiyem enerjin fulken önce ulti at sonra w atp vuruşlarni 2kata çkar sonra q ve e adamın yarı canını direk ultinle alrsn. Bu arada shaco aramda ap kastm karşıda fiddle vardı fiddlin yarı canını e skilyle aldm drek 800 vuruyo e skili. Yani önerm mid gderseniz.
Support değil biliyorum, adamlar profosyonel son vuruşcu bana kill bırakmadılar onu diyorum
Yakınma yani
Zaten mid oynadım. Silence yiyince kill kaçırmazı görürüm, önünüzde 1 canlı teemo koşuyor sizden hızlı, siz kovalıyorsunuz. Adam geldi silence çekti. q atamazsın w ile yaklaşamazsın. Düz vuruş zaten yaklasmıyor ? Ne yapacan 
Ayrıca ben ultisini bilmiyorum onu diyorum zaten.Arkasında gölge oluşuyor q ve e atınca değiyor, bir kaç saniye sonra ölüm işareti attıgın skile bağlı olarak damage veriyor diye biliyorum. Nasıl ultisi harbi bilmiyorum
Tanımında kurbanın arkasında bir canlı gölge oluşturur dedigi için ben w atmak gibi bir şey düşünmedim.
Ha oyunu kaybettik, fizz ve benim dışında kule almaya önem veren yoktu kule ala ala tek yakalaya yakalaya kestiler. Renekton, graves, tryn var gidin siz kesin kuleyi bize ne diyorlar. Yaşasın tr server, tövbe tövbe
Zaten gangda fear atınca veya ulti atınca 90% kill alıyorsunuz. Ben lanedeki adama bırakmaya çalışıyorum ama, drain bazen bırakmıyor. Hep skillin suçu.
Her vuruşun kritik vurucak. Üstelik yüksek hızda. Dİğer itemlerde atak olacak.. Git ADClere 1-2 vuruş at bitir