MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye

Smite kurtlara, ifritlere, golemlere atılmazki.. Mavi için goleme, kırmızı için kertenkeleye, para için dragona atacaksın. Zaten jungle başlangıcı genellikle maviden başlanır. Mid ve solo top oyuncuları sana yardım eder. Gerekirse hard pull yaparlar ve smite harcamana gerek kalmaz..

Oyun sonunda baron, dragon çalmak için kullanılabilir, blue-red çalarken kullanılabilir biliyorum ama. Nasıl işte pek anlamıyorum.2 levelken de yemiyor kurtları ve ifritleri üst üste smitesiz kesmek. Şöyle mi yapacagım - solo top ve mid yardım edecek mavi alıcaz. 1 pot gitti diyelim. Sonra kurtlar ve ifritleri tek başıma kesicem, sonra ? red buff mu almayı deniyeceğim smite ile ?

Öncelikle zed support dğl ve asla kill kaçrmaz teemo dahil. Kombosu ise ultisiz olmaz. Ultisi çok etkili teketekte. Ultisi adama 3snlik işaret koyar ve 3sn boyunca verdğn hasarn %50si kadar (ultiyi fullersen) hasar verir. Ve asla ulti en son atlmaz zaten tavsiyem enerjin fulken önce ulti at sonra w atp vuruşlarni 2kata çkar sonra q ve e adamın yarı canını direk ultinle alrsn. Bu arada shaco aramda ap kastm karşıda fiddle vardı fiddlin yarı canını e skilyle aldm drek 800 vuruyo e skili. Yani önerm mid gderseniz.

Support değil biliyorum, adamlar profosyonel son vuruşcu bana kill bırakmadılar onu diyorum :D Yakınma yani :( Zaten mid oynadım. Silence yiyince kill kaçırmazı görürüm, önünüzde 1 canlı teemo koşuyor sizden hızlı, siz kovalıyorsunuz. Adam geldi silence çekti. q atamazsın w ile yaklaşamazsın. Düz vuruş zaten yaklasmıyor ? Ne yapacan :D

Ayrıca ben ultisini bilmiyorum onu diyorum zaten.Arkasında gölge oluşuyor q ve e atınca değiyor, bir kaç saniye sonra ölüm işareti attıgın skile bağlı olarak damage veriyor diye biliyorum. Nasıl ultisi harbi bilmiyorum :D Tanımında kurbanın arkasında bir canlı gölge oluşturur dedigi için ben w atmak gibi bir şey düşünmedim.

Revengeful

Emekli Yönetici
evet

- - - Eklendi - - -

Kurtları smitesız kesemiyorsan zaten jungle yapma..

HeavyXS

HeavyXS

Üye
evet

- - - Eklendi - - -

Kurtları smitesız kesemiyorsan zaten jungle yapma..

Keserim de o kadar can kaybını göze alamıyordum.

Fiddle la jungle işini kaptım. Adamın teki pro dedi sagolsun, tüm adamlar sayemde kasınca :P: Ha oyunu kaybettik, fizz ve benim dışında kule almaya önem veren yoktu kule ala ala tek yakalaya yakalaya kestiler. Renekton, graves, tryn var gidin siz kesin kuleyi bize ne diyorlar. Yaşasın tr server, tövbe tövbe :D

Olay şu, 435lik +20 yetenek gücü kitabını + 1 kırmızı pot alıyoruz. O pota da gerek yok, ben işi saglama alıyorum . Sonra mid ve solo toptan yardım istiyoruz, solo top hıyar oluyor solo bırakdıgımız için yardıma sadece mid geliyor. Mid güzel bir dmg atıp kaçıyor lanesine. 1 pot ve w skili ile golem kesiyoruz. Sonra zaten mana ayakta, w ata ata gezebiliriz. Büyük kurda w at gerisini düz kes. Sonra aynı şekilde ifritler. İfritleri kestigin zaman 2 levelsin, tecrübe 99% . Gidip ikiz golemleri kesiyoruz. Sonra kırmızımızı alıyoruz. Can ve mana oluyor. Fiddle baya kolay bir junglemış, ama 6 levele kadar gang zor. Ben w e q veriyorum, sonra w fullüyorum ama gang yapmak için w ve q eşit gitmek gibi bir projem var. Çünkü 3 levelde gang gidiyorum, fear atıp sömürüyorum canı yarı yarıya iniyor. Gerisi de lanedeki adama kalmıs kesemezse bana suç atmasın.

OPC

OPC

Üye
Hecarim jungle :sirit:

Jungle için favori herolarım: Fiddlesticks (smitesız da yapar ama çalmak için lazım), Hecarim, Warwick, Diana, Lee Sin

- - - Eklendi - - -

aaa nasıl unuturum reislerden Shaco da var :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Hecarim jungle :sirit:

Jungle için favori herolarım: Fiddlesticks (smitesız da yapar ama çalmak için lazım), Hecarim, Warwick, Diana, Lee Sin

- - - Eklendi - - -

aaa nasıl unuturum reislerden Shaco da var :D

Ben smite alıyordum, sonra baktım hiç basmıyorum bıraktım. Ama örnegin invade yapıp mavi çalınabilir, baron/dragon çalınabilir. Tabi normal maçlarda böyle fantaziler olmuyor. Gerek yok yani.

Shaco ad ile junglar gıcık harbi, hem jungle göremiyosun hem qsu var göremiyorsun :D

Hecarim ve diana, hiç görmedim. Hiç, hecarim duydum da diana zor değil mi ya ?

Warwick ve lee sin harbi güzel, tabi oynayan becerikliyse. Ben yapamıyorum mesela :D

Arkadaş bana biri udyr ile jungle öğretsin. Ne halt yiyeceğim ? Bu zıkmın canı dolmuyor. Zırh + 5 pot başlıyorum. Dolmuyor arkadaş canı. Kırmızıya kadar geliyorum, sonra solugu basede alıyorum.

Fiddle rahat, mavi oldugu sürece jung içinde ölümsüzüm resmen. Udyr mavi de yaramıyor, manayı napayım ben. Can doldurmuyor ki.

Revengeful

Emekli Yönetici
Shen ile yap o halde.. Kalkan, can doldurma vs her halt var..
Ya arkadaş sen jungle beceremiyorsun işte ne zorluyon :D

OPC

OPC

Üye
Beraber gireriz Hecarim jungle yaparım :sirit:

Lee Sin jungle dışında solo topta nasıl sizce birde normal junglesız maçlarda direk lanede başlasa yine iş yapar di mi

Revengeful

Emekli Yönetici
Lee alıyorsan ya solo top yapacaksın ya da jungle.. Zaten jungle olmadan o takımın vay haline.. Hem karşınızdaki adam hızlı level atlar hemde jungle gelir double yapar/yaptırır gider..

kahraman154

Üye
Ben smite alıyordum, sonra baktım hiç basmıyorum bıraktım. Ama örnegin invade yapıp mavi çalınabilir, baron/dragon çalınabilir. Tabi normal maçlarda böyle fantaziler olmuyor. Gerek yok yani.

Shaco ad ile junglar gıcık harbi, hem jungle göremiyosun hem qsu var göremiyorsun :D

Hecarim ve diana, hiç görmedim. Hiç, hecarim duydum da diana zor değil mi ya ?

Warwick ve lee sin harbi güzel, tabi oynayan becerikliyse. Ben yapamıyorum mesela :D

Arkadaş bana biri udyr ile jungle öğretsin. Ne halt yiyeceğim ? Bu zıkmın canı dolmuyor. Zırh + 5 pot başlıyorum. Dolmuyor arkadaş canı. Kırmızıya kadar geliyorum, sonra solugu basede alıyorum.

Fiddle rahat, mavi oldugu sürece jung içinde ölümsüzüm resmen. Udyr mavi de yaramıyor, manayı napayım ben. Can doldurmuyor ki.
Udyrı en az 3 aydır oynuyorum. Can doldurmayi blmyosun sen istesen jungla can doldurursun. Tavsiyem önce q skili sonra w açman. W skilinin pasifi etkn olduğu sürece can çalma sağlıyor. W den snra q bas hemen daha fazla can yenilersin. Mana içn ise benmde sorunum vardı ninja tabsnden sonra buzdoğan kas tamamdır.

- - - Eklendi - - -

Ben 3lvlde mavi alıyorum snra ifrite gdp can çoğaltyorum sonra krmızı alıp baselyorum. Kolay oluyor. Ayrıca udyrın q su warwickin ultisine beden bi e atıp bi q at warwickin ultisi ile aynı hatta daha fazla veryor. Ve adamı zehirlyor. Sen ölsende 2sn içnde adam alablyorsun yani udyr 1 zed 2

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Shen ile yap o halde.. Kalkan, can doldurma vs her halt var..
Ya arkadaş sen jungle beceremiyorsun işte ne zorluyon :D

Fiddle dışı jungle beceremiyorum, öhöm. İnvade yedim geçen. Gittim karşının maviyi aldım devam :ehe Zaten gangda fear atınca veya ulti atınca 90% kill alıyorsunuz. Ben lanedeki adama bırakmaya çalışıyorum ama, drain bazen bırakmıyor. Hep skillin suçu.

Bu arada hayalet dansçı mı statikk hançer mi ? Ben hayalet dansçıdan yanayım ama gördüğüm tüm tryndamere ve adcler statikk çıkıyor. Var mı bir numarası ? 1% hareket hızı ve pasif kazanmak için, birimlerin içinden geçebilme-10% saldırı hızı-10% kritik ihtimali neden feda edilir? 100 vuruyor topu topu, minyonlardan geçmek bile daha etkili bence. Ben hayalet dansçı taraftarıyım 10%lar yüzünden. Oyun uzarsa ikisini de çıkarım.

kahraman154

Üye
Oha bu gün kendimi aştım tek başıma sihirdar vadisindeki baronu kestm. Udyr ezdi yine. Adamlar sonra sur verdi direk.

- - - Eklendi - - -

Udyr ısrarla tavsiyem. Ben genelde udyr jung yapmam bot oynarm. Sizede tavsyem bu.

Revengeful

Emekli Yönetici
Fiddle dışı jungle beceremiyorum, öhöm. İnvade yedim geçen. Gittim karşının maviyi aldım devam :ehe Zaten gangda fear atınca veya ulti atınca 90% kill alıyorsunuz. Ben lanedeki adama bırakmaya çalışıyorum ama, drain bazen bırakmıyor. Hep skillin suçu.

Bu arada hayalet dansçı mı statikk hançer mi ? Ben hayalet dansçıdan yanayım ama gördüğüm tüm tryndamere ve adcler statikk çıkıyor. Var mı bir numarası ? 1% hareket hızı ve pasif kazanmak için, birimlerin içinden geçebilme-10% saldırı hızı-10% kritik ihtimali neden feda edilir? 100 vuruyor topu topu, minyonlardan geçmek bile daha etkili bence. Ben hayalet dansçı taraftarıyım 10%lar yüzünden. Oyun uzarsa ikisini de çıkarım.
İkisinide almak zor olmasa gerek ? :D Sonuçta pasifinden %35 kritik geliyor. Statik+hayalet= %50 kritik+%90 saldırı hızı.. Kritik %85 kritik ihtimalin oldu. Tryn için edebi de kasacaksın elbette. Ondanda %25 gelecek.. Oldu sana %110 kritik ihtimali :d: Her vuruşun kritik vurucak. Üstelik yüksek hızda. Dİğer itemlerde atak olacak.. Git ADClere 1-2 vuruş at bitir :d:

HeavyXS

HeavyXS

Üye

İkisinide almak zor olmasa gerek ? :D Sonuçta pasifinden %35 kritik geliyor. Statik+hayalet= %50 kritik+%90 saldırı hızı.. Kritik %85 kritik ihtimalin oldu. Tryn için edebi de kasacaksın elbette. Ondanda %25 gelecek.. Oldu sana %110 kritik ihtimali :d: Her vuruşun kritik vurucak. Üstelik yüksek hızda. Dİğer itemlerde atak olacak.. Git ADClere 1-2 vuruş at bitir :d:

Yani sorum o değil... Oyun başında neden önce statikk çıkıyor bu adc ler trynlar gangplanklar ... 1% hareket hızı ve o pasif için, 10% kritik 10% saldırı hızı ve birimlerin içinden geçebilme ( minyonlar bloklarsa görürsün, büyük nimet aslında ) vazgeçilir mi ? 300 gold ucuz ondan mı ? Amaçları ne ? Ben örneğin adc kasarken +10 saldırı gücü kılıcıyla başlarım, sonra kanasusamış çıkarım para birikirse, sonra çizme, ondan sonra hayalet dansçı . Para hızlıca birikmezse 1550 lik kılıcı alamazsam vampiri alır bırakırım, hayalet dansçı önce. Adamlar direk statikk çıkıyor. Ne numarası var bunun bu kadar seviyorlar ? Gizli bir kerameti mi var, 100 vuruyor işte 4 rakibe . Gene de o 10%ların gitmesine değer mi... Benim için boşluk varsa boşluga atarsın statikk yoksa boşver.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hem ucuz hemde ekstra para kazandırıyor içindeki itemin pasifiyle..

OPC

OPC

Üye
Ya abi şu olayı anlamıyorum adam midim diyor oyuna girer girmez lockluyor veya 3 kişi topdayım diyor hepsi lockluyor takım oyununu umursayan yok valla oyundan soğuyorum ya :off:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ya abi şu olayı anlamıyorum adam midim diyor oyuna girer girmez lockluyor veya 3 kişi topdayım diyor hepsi lockluyor takım oyununu umursayan yok valla oyundan soğuyorum ya :off:

Onda sorun yok alıştım ben... Bana gelen daha beter. Tam mid diyorum biri benden önce dedi. İlk ben dedim kardeş dedi bana iyi al bakalım dediki. Klasik sihirdar1 eşleştirmeden ayrıldı. Aynı takıma denk geldik gene, sonraki el ilk ben mid dedim. Herif bana küfür etti. Gene mid seçti. İzin verip mid oynattık midde de feedledi (böyle hıyardan ne beklersek, bir de başka lane koysak neler olacak).

Başka bir el de, teemo ile karşıdaki zed i eziyorum. 0/2 oldu (amma ezmişim, yani kesiyorum diyelim lane falan pushluyorum ) bizde de zed var solo-top. Topta veigar vardı karşıda, veigar ve karşı takımdaki zed yer değişti. Karşı zed bizim zedi kesti. Feedleme adamı o kadar kestik dedim, sövdü. Şunu report edin diyince biz 4 kişi beraber girdik dediler. Ama report edildin diye bir şey gelmedi, inşallah etmemişlerdir bunların reportları kontrol edişinden de hayır gelmez.

Tr serverde ne bekliyorsun :D Hoş ben westi bilmiyorum, west güzel west iyi diye diye bence adamları weste de doldurmuşuzdur, lolde hayır yok :D

Revengeful

Emekli Yönetici
West de aynı.. Millet "ben proyum, eziklerle, trollerle oynayamam west geçiyorum" diyor ve oraya geçiyor.. herkes bunu yapıyor.. Ama bilmiyorlar ki kendileri oynamayı bilmiyor ve takımlarından bir şeyler bekliyorlar.. Umarım bu devam ederde Türkiye serverında prolar kalır sadece..

- - - Eklendi - - -

Çok güldüm ya :kop:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
West de aynı.. Millet "ben proyum, eziklerle, trollerle oynayamam west geçiyorum" diyor ve oraya geçiyor.. herkes bunu yapıyor.. Ama bilmiyorlar ki kendileri oynamayı bilmiyor ve takımlarından bir şeyler bekliyorlar.. Umarım bu devam ederde Türkiye serverında prolar kalır sadece..

- - - Eklendi - - -

Çok güldüm ya :kop:

İnternet kafelerdeki lollere süikast düzenlemediğimiz sürece olmaz tr server. Takım kurup takımla oynamak lazım, premadeee :D

Bu arada 30 level için ap ad tüm rünler tamam sayılır. 9x zırh delme damgası var, 9x büyü nüfuzu damgası var, 9x zırh mührü, 9x büyü direnci nişanı var. AP-AD için tamam bunlar. Sadece cevherler kaldı. Onlar da 2x saldırı gücü cevheri, 2x yetenek gücü cevheri var. 1 yetenek gücü 1 saldırı gücü cevheri lazım, 2050'ye patlar bana. 23 levelim. 30 olana kadar fizz alırım, fizz aldıktan sonra bu cevherleri alırım. Para biriktirmek zor iş :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne kadar abarttın şu rün olayını yahu :D

lolaman

lolaman

Üye
Bırakın LoL'ü Dota 2'ye gelin doğru yolu bulun :D

Üst Alt