MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu oyun nasıl bi oyun tavsiye edermisiniz. Kendime bi arkadaş ortamı kurup muhabbet ederek oynuyabilirmiyim. Bide internet kotasını ne kadar kullanıyor. Net sınırsız ama arka planda torrent açık kalsın istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ha bide oyundaki amaç ne

- - - Eklendi - - -

Oyun güzelse hemen nfsmw12 ve metin2 yı iptal edip yükliyeceğim.
1 mb hız bile fazlasıyla yeter. Arka plandaki indirmeler sorun yaratmıyor

- - - Eklendi - - -

Yi hala ap mi ? Ad yaptılar mı ?

Uhops

Uhops

Üye
Dota2 geç, fıtık olursun bu oyunda :D. Oyun güzel, dota ya göre çok daha kolay ( ben dota2 anlamadıgım için oynuyorum :D ), şampiyonlar bence daha samimi ama kitle rezalet .

5 vs 5 olduğu için maçlar genelde, 4 arkadaşla oynarsın çok da güzel olur.

Kota kullanımını bilmem, ama net sınırsız ise torrenti 100kb-250kb falan internet hızına göre ayarlarsan kasmadan oynarsın. Tabi internet operatorü veya lol sorun çıkarmazsa.

Amaç olarak, haritada üç koridor var. 2 tarafında kendine ait nexus mudur nedir adını bilmedigim zıkmı var, merkez bina. Bir de koridorlarda kuleler ve inhibitörler var. Amaç o merkez binayı yok etmek. Bunun için kuleleri ve rakip takip oyuncularını indirmen gerekiyor. Bir yandan da kendi kulelerini ve merkez binanı koruman .

Oyun baya zevkli, arkadaşla oynarsan oyna ama arkadaşsız ve özellikle gündüz oynuyorsan sürekli lose alırsın. İstediğin kadar iyi oyna, öyle fps gibi asarım keserim olmuyor malesef bir kişinin tüm oyunu taşıması nerdeyse imkansız.

gameplay izledim baya ama genede güzel değiil gibi :D anlatım için saol.

HeavyXS

HeavyXS

Üye

1 mb hız bile fazlasıyla yeter. Arka plandaki indirmeler sorun yaratmıyor

- - - Eklendi - - -

Yi hala ap mi ? Ad yaptılar mı ?

Hem ap hem ad kasılabiliyordu, birleştirip skilleri değiştirmişler.Meditasyon eksik cana göre can verecek, alpha fiziksel vuracak. Diğerleri de değişmiş de o kadar önemli değil ap-ad açısından. İnşallah AP kalıntısı kalmaz her şey AD olur. Öyle haber var. Ama büyük bir heyecanla master yi satın aldım. Hala değişmemiş. Gelecek güncelleme değişecek diyorlar. Q'su kritik vurunca fiziksel atak depolayacakmış, nasus gibi nasus da öldürünce depoluyordu q ile. Ama işte madem artık AP kasamıyacağız master yi'yi, inşallah hiç bir skillde AP kalmaz. Her şey sonuna kadar ad ve fiziksel hasar olursa sorun yok. Ama hala bir şeyler AP kalırsa bir daha master yi oynamam ben.

Ekleme:

Rünleri ne dizeyim,

AP-AD dizip, AD'yi ek olarak tank, AP'yi ek olarak sup oynayacagım. Garen dışı tank oynamam, sup hiç oynamam zaten :D O yüzden uzun bir süre rün almama kararı aldım champ tamamlıyacağım. Bir de bu arada teemo ile solo top fantazim başladı, 2 vs 1 oynuyorum genelde jung alan az. Rün önemli. Ayrıca 10.000 İP az değil.

Şimdi oyunun 1-15 level arası kısmı, 15-18 arasından uzun. Ayrıca oyun başı önemli. Bu yüzden sarı kısımlar zırh, mavi kısımlar büyü direnci olacak direk.

Kaldı damgalar ve cevherler.

3x cevher yetenek puanı ve saldırı gücü
9x damga büyü nüfuzu ve zırh delme

bu şekilde düşündüm. Fakat bazı kişiler 9x damgayı da büyü nüfuzu/zırh delme yerine yetenek puanı/saldırı gücü alıyor. Hangisini almak mantıklı ? Bana kalırsa yukarda yazdığım gibi alacağım. Damga dışı tamam herhalde, damgadan emin değilim. Az para değil bu rünler.

Bunu dizeyim, sonra şampiyon almaya başlayacagım. Biraz şampiyondan sonra ekstra tank rünleri, ondan sonra daha çok şampiyon sonra da değişik rünler ( örneğin tryn için saldırı hızı rünleri ) vs alacağım. Uzun iş ama, uzun süre bu temel rünleri kullanmalıyım. O yüzden önemli.

OPC

OPC

Üye
Lee Sin harikaymış be kesin alıcam :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

xPekeee :d:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Rünlerimi dizdim, artık 30 levele kadar her level para gidecek, 810 damgaya 205 mühür 205 nişan diye sırayla, 30 levelde 2050 de cevhere... Level hızlı kasarım da İP kasamam. Şampiyon almak hayal oldu :) 450-1350 likleri dizerim, fizz ve karthusumu alırım ilerde. Sonra biriktiririm. Lee sin bir iki video izledim, pro oyuncular lee sin ile resmen uçuyor. Ben beceremem ama. Adam canı ful adamı kesiyor totemlere ışınlanıp uça kaça :D

Alakasız mı alakasız ekleme:

İlk pentamı attım hayırlı olsun, katayla quadra attım da çalmışlardı pentamı ühühü :( . Gene de sayılmaz o.Bu sefer oldu ama :D

Aram-Teemo-15 Temmuz 2013-Pentaaa :D

Olay da şöyle, karşıda allistar, zigs, ashe, nunu( ap), biri daha var ama tank değil.Takımım çok zeki olduğu için herkes tanka daldı, karşı takımdan ashe bana daldı. Blind atıp kestim. Sonra alistar hariç hepsini kestim teker teker. Sonra alistarı da kestim :D

Incubus

Incubus

Üye
beyler yarınki şampiyonları bilen var mı ?

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Yeni rotasyondaki hiç bir champ yok bende, güzel :D:D Karthus çok seviyordum, görünce sogudum. Hortlak mayın farm için iyi, e skili ile tf kaderi değişir çünkü ölünce bile kaçmıyor cahiller. 900 AP vardı oyun sonu, mejai değildi ve çizmem vardı.Mejaiyi fulleyip çizme yerine ölümateşi çıksam 1100 olurdu herhalde :D Karşıda bi draven kastırdılar, herif bana tfde 3 atıyordu düz vuruşla. Sonra kaçmadıkları için saniyede 300e yakın vuruyordu e skilim, arada bir de 500 vuran q atıyordum. Canları çok azsa ve cd de değilse ulti :) Ama bekledigim kadar güzel değilmiş, çok çok yavaş geldi bana sıkıldım.Bu arada siz de şaşırmayın, hortlak formundayken ( ölüyken pasif girince ) kıpırdayamıyoruz. Ben beklemiyordum bunu intikam alamadım ilk ölüşte :D

Jayce denedim, jayce bir numarası yok bence. Hatta hem menzilli hem yakın mesafe oluyor, bu yüzden ultisi bile yok. Ama hızlandırma geçidi + q feci oturtuyor merkür topuyken.

Volibear denedim, gravesle first kill rahat alıyoruz. Hayvan gibi vuruyor, harika bir champ. W de zaten ısırınca of :D Ölmüyor da zıkım, ama 2 kere oynadım 2sinde de iyi oynadım, ama ikisinde de toplane feedledi yenildik. Voli seçince bir şeyler oluyor demekki :D

Bu arada yeni öğreniyorum, asırlık sopa stacklenebilirmiş.Yiğitliğin ödülü(önemsiz) özel pasif, asıl yük birikme normal pasif. Ryze alıp Seraph'ın şefkati, Rabadon, çizme ve gerisi asırlık sopa almayı düşünüyorum. İyi fantazi olur bence :D Graves falan hepsini deneyecegim champların. Görmemişin champı olmuş :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Jayce'a ve "kartuşa" kötü dedi, voliye iyi dedi .. Seni silecem arkadaşlıktan :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Dinlemiyonuz ki beni Voli ezer gecer :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu arada jayce cok iyi ultin yok ama fazladan 3 skillin oluyor ulti yerine

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Jayce'a ve "kartuşa" kötü dedi, voliye iyi dedi .. Seni silecem arkadaşlıktan :D

Kartuşcuk beklediğim gibi değildi. Çok güçlü ama çok cansız, e skili harika. w o kadar beceremedim ama iyi kaçış aracı, ulti az vuruyor haritanın tümüne vurması umrumda değil haritanın öbür ucundan adam gebertsek zaten ks diye aglıyorlar :D q da düz vuruş gibi, oyun sonu güçlü ama tfye e kullanmak için girince kötü oluyor. Sonuç = yavaş ve cansızsın, saniyesinde geberiyorsun, direk focus yiyorsun. Benlik değil. AP karakterlerde favorilerim hala fizz, kata, ryze.

Jayce için aşağı bak bir zahmet :D

Dinlemiyonuz ki beni Voli ezer gecer :ehe

- - - Eklendi - - -

Bu arada jayce cok iyi ultin yok ama fazladan 3 skillin oluyor ulti yerine

Jayce ultin yok 3 skillin var diyorsun da, merkür topundaki q hariç skiller bence vurmuyor. Ben gözüm kapalı dalıyorum jaycelere :D Herkes açgözlü gibi alıyor zaten. Bir tek sanırım e ile balyoz halindeyken savuruyor kule altına falan, o fıtık ediyor. Hala jayce güçsüz bana göre.

Bu arada fantazi yapıp malphite ad kastım. Süper oluyor :D Çok ciddiyim, hydra + w skili. Beraber oluyor mu bilemedim ama herhal oluyor, zaten tryndamere gibi oynadım güzel oldu. Skiller de ap ama o kadar kötü değil. Örneğin q hız için, w hydra gibi, e attack speed düşürmek için, ultisini de biliyoruz zaten :D Bence ad kasılır. Ad kasma diye küfür yedim, oyun sonunda oyunu ben kurtardım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Kartuşcuk beklediğim gibi değildi. Çok güçlü ama çok cansız, e skili harika. w o kadar beceremedim ama iyi kaçış aracı, ulti az vuruyor haritanın tümüne vurması umrumda değil haritanın öbür ucundan adam gebertsek zaten ks diye aglıyorlar :D q da düz vuruş gibi, oyun sonu güçlü ama tfye e kullanmak için girince kötü oluyor. Sonuç = yavaş ve cansızsın, saniyesinde geberiyorsun, direk focus yiyorsun. Benlik değil. AP karakterlerde favorilerim hala fizz, kata, ryze.

Jayce için aşağı bak bir zahmet :D

Jayce ultin yok 3 skillin var diyorsun da, merkür topundaki q hariç skiller bence vurmuyor. Ben gözüm kapalı dalıyorum jaycelere :D Herkes açgözlü gibi alıyor zaten. Bir tek sanırım e ile balyoz halindeyken savuruyor kule altına falan, o fıtık ediyor. Hala jayce güçsüz bana göre.

Bu arada fantazi yapıp malphite ad kastım. Süper oluyor :D Çok ciddiyim, hydra + w skili. Beraber oluyor mu bilemedim ama herhal oluyor, zaten tryndamere gibi oynadım güzel oldu. Skiller de ap ama o kadar kötü değil. Örneğin q hız için, w hydra gibi, e attack speed düşürmek için, ultisini de biliyoruz zaten :D Bence ad kasılır. Ad kasma diye küfür yedim, oyun sonunda oyunu ben kurtardım :D
Kasmayı bilmediğin için hemen ölüyor diyorsun.. Ben ona +750 ap ve +3000 can basıyorum. +120 zırh da var.. Tanky oluyor late gamede o..

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Voli de ad kasinca eziyo ama oyunda kati kurallar var... tank olduremez diye :zzz:

OPC

OPC

Üye
Hecarim'i Zed'e tercih ettiğim için pismanim :(

HeavyXS

HeavyXS

Üye

Kasmayı bilmediğin için hemen ölüyor diyorsun.. Ben ona +750 ap ve +3000 can basıyorum. +120 zırh da var.. Tanky oluyor late gamede o..

Ben 900ap civarı yapmıstım... Çizmeyi satıp ölüm ateşi alsam, mejaiyi fullesem 1150 ap falan olurdu (rabadon da var,mejai baya boş öldügümde 894 apdi. mejai zaten 1/3 gitti, zaten de değildi ), ama bana göre değil işte.Ben tek yönlü kasmayı severim, o yüzden mesela udyr kasarken zorlanıyorum. Jung denedim de beceremedim. Zaten çok yavaş sinirimi bozuyor karthus, sağa sola gidene kadar... :D Oyun başı da hızımı alamayıp adama q yağdırıyorum, mana bitiyor. Son vuruş için kullanırken sorun yok e var, dengeliyor ama ben hızımı alamıyorum :D q dışı harras yapılmıyor, kata gibi yanına fırlarsa e açarsın o kadar. Bana uymuyor işte :D Ryze gibi olsun, bence asırlık sopa stacklersen hem daha canlı hem daha güçlü olur. Tanky yapmak istersen de bence daha müsait, zaten asırlık sopa ryze için çok güzel bir item. Can veriyor, mana veriyor, güç veriyor. + mana tekrar güç veriyor . İstersen 1-2 tank itemi çık gerisini asırlık stackle gene olur :D

Voli de ad kasinca eziyo ama oyunda kati kurallar var... tank olduremez diye :zzz:

Voli ad kasmayı bilmem ama dedigim gibi malphite ad süper oluyor. Normalde de denerim ama aramda o kadar küfür yedik normalde neler derler :D

Hecarim'i Zed'e tercih ettiğim için pismanim :(

Ben her türlü hecarim derim, kasmayı bilmesem de arada 1-2 kasan çıkıyor, az kullanılan bir champ ( yani düşük levelde ). Gördükçe alasım geliyor ama 2 etmen var alamıyorum . ( 1-Fizz alacağım 2-Zaten para yok :D )

kahraman154

Üye
Off be zed manyakmış. İlk zedle oyunum 4e 10(berbat). 3. Oyunum 11e 1. Muhteşem sonralarda yanmdaki arkadaşa az kill verdm . 28e 11 gittm 18asist . Sadece skor görün dye yazmadm zedi öğrenin yeter tek alr oyunu. Komboyu blmeyene söylüyorum "rwqe" bunu yapn karşnzda kmse kalmaz. 3k ip var kesin alcm zedi 3k sonra.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Off be zed manyakmış. İlk zedle oyunum 4e 10(berbat). 3. Oyunum 11e 1. Muhteşem sonralarda yanmdaki arkadaşa az kill verdm . 28e 11 gittm 18asist . Sadece skor görün dye yazmadm zedi öğrenin yeter tek alr oyunu. Komboyu blmeyene söylüyorum "rwqe" bunu yapn karşnzda kmse kalmaz. 3k ip var kesin alcm zedi 3k sonra.

Bence zed o kadar para değmez, ayrıca r w q e nasıl bir kombodur? ben r atınca arkasında canlı gölge oluyor, sonra senin attıgın her skil oto olarak değiyor diye biliyorum. Zed cahiliyim de :D Zed oynarım ama hiç dikkat etmedim, bire birde önce r olmak üzere tüm skilleri boşaltıyorum sonrası nolursa :D Yoksa w+q dürtüyorum. 2/3/12 oynadım. Evet support gibiyim. O 3 ölüm de, fight girdigimiz zaman önce focusu ben yiyorum. Sonra debelenirken lux bir tane ulti oturtuyor. Garen ulti ve kapanış. 2 ultisiz ölüm yok bana :D Ama oyun sinir etti. Teemo canı çok çok az kaçtı benden, garen arkadan silence attı kesemedim başkası kesti. Sürekli böyle oluyor. Sanki garen beni gıcık etmeye çalışıyor arkadaş :D

Bu arada 1350 para birikti 22 ve 23 levelin rünleri hazır. Ne alsam. Fiddle alasım var, Ryze alasım var. Ryze şunu deneyecegim, sihirbaz pabuçları-seraph'ın şefkati-asırlık sopa-asırlık sopa-donmuş yürek-banshee . Karşıda ap karakter 1 taneyse banshee yerine asırlık sopa. Tutar mı fikirleri alayım :D

Fiddle da şundan istiyorum. Kötü bir jungle oyuncusuyum. Ya invade geliyor fail oluyor, ya invade gelirler diye maviye yardım gelmiyor, ya da gelen adam bana bırakmıyor maviyi. Veya küçükleri kesiyor. İlla bir itlik yapıyorlar kısacası. Botlara karşı oynuyoruz jung denicem herif maviyi alıp oyundan çıktı. Amaçsız .

Neyse, böyle bir şey olmaz adam gibi girdiysek güzel. 300lük +15 zırh + 5 potion baslıyorum. Şimdi sorunumuz şurda. Mavimi aldım. Kurtlara gittim büyük kurda smite attım kestim hepsini. Sonra ordan wraith midir nedir ifritler ( hem ingilizce hem türkçe diyorum, rehber okumaktan kafa allak bullak ) onları da temizliyorum. Ondan sonra ikiz golemler. Sonra pot bitiyor, pot bitmezse bekleyesim gelmiyor falan. Kırmızıyı çalıyorlar. Düm düz kırmızıyı da koruyamıyorum. Ne yapmak lazım buna. Otomatik olarak kırmızıyı alamayınca jung fail. Adam gibi gang da gidemiyoruz. Fiddle drain için istiyorum, hem maviyi tek alırım belki 2kişi , hem jungda kolay kalırım. Sizce ne yapmalı ? Tüm junglar bir turda tüm jungı temizliyor, ben kırmızı denen illeti alamıyorum. Madred'in pençeleri alıp geliyorum kaldıysa alıyoruz anca öyle. Bir öneri söyleyin şu garibana :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Neyse, böyle bir şey olmaz adam gibi girdiysek güzel. 300lük +15 zırh + 5 potion baslıyorum. Şimdi sorunumuz şurda. Mavimi aldım. Kurtlara gittim büyük kurda smite attım kestim hepsini. Sonra ordan wraith midir nedir ifritler ( hem ingilizce hem türkçe diyorum, rehber okumaktan kafa allak bullak ) onları da temizliyorum. Ondan sonra ikiz golemler. Sonra pot bitiyor, pot bitmezse bekleyesim gelmiyor falan. Kırmızıyı çalıyorlar. Düm düz kırmızıyı da koruyamıyorum. Ne yapmak lazım buna. Otomatik olarak kırmızıyı alamayınca jung fail. Adam gibi gang da gidemiyoruz. Fiddle drain için istiyorum, hem maviyi tek alırım belki 2kişi , hem jungda kolay kalırım. Sizce ne yapmalı ? Tüm junglar bir turda tüm jungı temizliyor, ben kırmızı denen illeti alamıyorum. Madred'in pençeleri alıp geliyorum kaldıysa alıyoruz anca öyle. Bir öneri söyleyin şu garibana :(
Smite kurtlara, ifritlere, golemlere atılmazki.. Mavi için goleme, kırmızı için kertenkeleye, para için dragona atacaksın. Zaten jungle başlangıcı genellikle maviden başlanır. Mid ve solo top oyuncuları sana yardım eder. Gerekirse hard pull yaparlar ve smite harcamana gerek kalmaz..

kahraman154

Üye
Bence zed o kadar para değmez, ayrıca r w q e nasıl bir kombodur? ben r atınca arkasında canlı gölge oluyor, sonra senin attıgın her skil oto olarak değiyor diye biliyorum. Zed cahiliyim de :D Zed oynarım ama hiç dikkat etmedim, bire birde önce r olmak üzere tüm skilleri boşaltıyorum sonrası nolursa :D Yoksa w+q dürtüyorum. 2/3/12 oynadım. Evet support gibiyim. O 3 ölüm de, fight girdigimiz zaman önce focusu ben yiyorum. Sonra debelenirken lux bir tane ulti oturtuyor. Garen ulti ve kapanış. 2 ultisiz ölüm yok bana :D Ama oyun sinir etti. Teemo canı çok çok az kaçtı benden, garen arkadan silence attı kesemedim başkası kesti. Sürekli böyle oluyor. Sanki garen beni gıcık etmeye çalışıyor arkadaş :D

Bu arada 1350 para birikti 22 ve 23 levelin rünleri hazır. Ne alsam. Fiddle alasım var, Ryze alasım var. Ryze şunu deneyecegim, sihirbaz pabuçları-seraph'ın şefkati-asırlık sopa-asırlık sopa-donmuş yürek-banshee . Karşıda ap karakter 1 taneyse banshee yerine asırlık sopa. Tutar mı fikirleri alayım :D

Fiddle da şundan istiyorum. Kötü bir jungle oyuncusuyum. Ya invade geliyor fail oluyor, ya invade gelirler diye maviye yardım gelmiyor, ya da gelen adam bana bırakmıyor maviyi. Veya küçükleri kesiyor. İlla bir itlik yapıyorlar kısacası. Botlara karşı oynuyoruz jung denicem herif maviyi alıp oyundan çıktı. Amaçsız .

Öncelikle zed support dğl ve asla kill kaçrmaz teemo dahil. Kombosu ise ultisiz olmaz. Ultisi çok etkili teketekte. Ultisi adama 3snlik işaret koyar ve 3sn boyunca verdğn hasarn %50si kadar (ultiyi fullersen) hasar verir. Ve asla ulti en son atlmaz zaten tavsiyem enerjin fulken önce ulti at sonra w atp vuruşlarni 2kata çkar sonra q ve e adamın yarı canını direk ultinle alrsn. Bu arada shaco aramda ap kastm karşıda fiddle vardı fiddlin yarı canını e skilyle aldm drek 800 vuruyo e skili. Yani önerm mid gderseniz.

Üst Alt