Bence zed o kadar para değmez, ayrıca r w q e nasıl bir kombodur? ben r atınca arkasında canlı gölge oluyor, sonra senin attıgın her skil oto olarak değiyor diye biliyorum. Zed cahiliyim de

Zed oynarım ama hiç dikkat etmedim, bire birde önce r olmak üzere tüm skilleri boşaltıyorum sonrası nolursa

Yoksa w+q dürtüyorum. 2/3/12 oynadım. Evet support gibiyim. O 3 ölüm de, fight girdigimiz zaman önce focusu ben yiyorum. Sonra debelenirken lux bir tane ulti oturtuyor. Garen ulti ve kapanış. 2 ultisiz ölüm yok bana

Ama oyun sinir etti. Teemo canı çok çok az kaçtı benden, garen arkadan silence attı kesemedim başkası kesti. Sürekli böyle oluyor. Sanki garen beni gıcık etmeye çalışıyor arkadaş
Bu arada 1350 para birikti 22 ve 23 levelin rünleri hazır. Ne alsam. Fiddle alasım var, Ryze alasım var. Ryze şunu deneyecegim, sihirbaz pabuçları-seraph'ın şefkati-asırlık sopa-asırlık sopa-donmuş yürek-banshee . Karşıda ap karakter 1 taneyse banshee yerine asırlık sopa. Tutar mı fikirleri alayım
Fiddle da şundan istiyorum. Kötü bir jungle oyuncusuyum. Ya invade geliyor fail oluyor, ya invade gelirler diye maviye yardım gelmiyor, ya da gelen adam bana bırakmıyor maviyi. Veya küçükleri kesiyor. İlla bir itlik yapıyorlar kısacası. Botlara karşı oynuyoruz jung denicem herif maviyi alıp oyundan çıktı. Amaçsız .
Neyse, böyle bir şey olmaz adam gibi girdiysek güzel. 300lük +15 zırh + 5 potion baslıyorum. Şimdi sorunumuz şurda. Mavimi aldım. Kurtlara gittim büyük kurda smite attım kestim hepsini. Sonra ordan wraith midir nedir ifritler ( hem ingilizce hem türkçe diyorum, rehber okumaktan kafa allak bullak ) onları da temizliyorum. Ondan sonra ikiz golemler. Sonra pot bitiyor, pot bitmezse bekleyesim gelmiyor falan. Kırmızıyı çalıyorlar. Düm düz kırmızıyı da koruyamıyorum. Ne yapmak lazım buna. Otomatik olarak kırmızıyı alamayınca jung fail. Adam gibi gang da gidemiyoruz. Fiddle drain için istiyorum, hem maviyi tek alırım belki 2kişi , hem jungda kolay kalırım. Sizce ne yapmalı ? Tüm junglar bir turda tüm jungı temizliyor, ben kırmızı denen illeti alamıyorum. Madred'in pençeleri alıp geliyorum kaldıysa alıyoruz anca öyle. Bir öneri söyleyin şu garibana