MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye
İlk sayfada lol bebe oyunu değildir demişsiniz yanlış . Velet dolu oyun. Öğlen gir bakayım ben gece oynuyorum mis gibi oynuyorum. Hatta ezik hissediyorum . Herkes pro sayılır geceleri . Bir de öğlen bak . Adam gelmiş " hadi hepimiz ortadan gidelim " diyor . Saçmalama dedim hiç mi oynamadın ana bacı küfretti . La havle diyip geçtik . İyi beni dinlemeyin kill vercem diyor gidiyor ölüyor . Hıyar fiona yı kastırdırdı fiona ebemize atladı desem yalan olmaz kasılınca feci karakter . Sivirle süper oynarım, sivir ile durduramıyorum zıkımı . Dota2 den sonra arkadaş isteğiyle geçtim . Dota2 den basit, dota2 daha karışıktı. Açıkcası şampiyonlar paralı bence strateji anlayışını bozuyor da, yeni çıkanlar pahali diyorlar ondan biraz içim rahat . Yeni şampiyon alıcam konu açtım bakarsanız sevinirim :) Ha bu arada oyun kötü degil yanlış anlaşılmasın . Takım düzgün gelirse hile mile zaten yok . En azından ben görmedim. 15-20 el atmışımdır herhalde. Fazla kaybetmedim genelde birinci oldum .

Not : O kadar da iyi değilim ha :D Rekor sivir ile 12/0/8 daha sivirle 5 el oynadım hiç maç kaybetmedim, ap falan terimleri bilmiyorum :) Bir ara grup olarak oynama falan düzenlenirse gelebilirim oynarız .

Edit : Herhalde eskiden velet oyunu değildi, o zaman da benim moba ilgim yoktu .

Revengeful

Emekli Yönetici
Gece Aatrox geldi son saniyesine kadar bekledim almak için. Mükemmel bir champ olmuş. Özellikle hayvani bir can çalma(itemle 100 pasifle 150-+200 ikinci pasifle %200 can çalmada artış) ve GA alarak pasiften ayrı olarak tekrar dirilme

HeavyXS

HeavyXS

Üye
7800 ip galiba, benim para daha yetmez :D 1350lik arıyorum ben :D

Not : Arkadaş bana ashe için giysi kodu atacam dedi . Sivir kodu kullandım daha önce . Kod kullanınca başkasının olursa bir şey olmaz değil mi ? Sanmıyorum ama emin olalım .

Revengeful

Emekli Yönetici
Kullanılmamışsa sorun yok. Millet eBay'den şuan kapalı olanları satıyor

- - - Eklendi - - -

Nick ne senin ? Vs atak :ehe

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Nick Schwer . Ayrıca vs atmayalım fena benzetirsin beni, buraya da ss atıyorsun rezil olmayak :D Herkesi biçiyorsun bana neler yaparsın, ben önerilenlerden item alan adamım yazık bana :D Oyunda iyi oynamamın tek sebebi millet gibi saçma sapan iş yapmıyorum, adam akıllı koridoruma dikkat ediyorum :D

Ayrıca şuraya bir bakın, koca sayfa yazdım be :D http://www.maxicep.com/coklu-online-oyunlar/lol-sampiyon-onerisi-810747.html

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Volibear aslinda cok iyi bir hero mac kazandiriyo ama degeri bilinmiyo bence

- - - Eklendi - - -

Bunu neden yazdim bilmiyorum icimden geldi :ehe

HeavyXS

HeavyXS

Üye
:D Türk serverinde çok ezik mi var bana mı öyle geliyor ? Zorlu maç denk gelmiyor . Son 10 oyundan biri bozgun sadece ( adi herifler, karşı tarafa kill verdiler. ilk oyununsa girme kardeşim git eğitim yap. ). Terimleri falan bilmiyorum . Şampiyona uygun itemleri uygun sırayla almaya çalisiyorum . Ölmeden öldürmeye çalışıyorum bu kadar :D En zorlu oyun son oyunum oldu, warwick ile oynadım 16/13/19 ( evet ağzıma tükürdüler, kayle'e kill vermeyin fiona gibi güçleniyor ve tüm takımı biçiyor ) oldu. Ama takımı kurtardım . Herifler surrender yapıp duruyor nasıl yapılıyor bilmiyorum sanırım /surrender yazıyorlar. Hayır demekten 2 kere öldüm zaten :off:. Takıma laf anlatana kadar canım çıktı. 2 adam sürekli hayır bassa da, diğer 2sini ikna ettim Allah razı olsun 3 yönlü biz bastırdık diğer 2si ks attı falan gezdi kill verdi. Biri bana ks atıp durdu. Sırf gıcıklıgına bana ks attı ya yok böyle bir şey :D Tek başıma baron kesiyorum, son canda geldi aldı o öldürdü . İyi bir küfretmek lazım da ban yemeyek şimdi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bozgun olduğuna bakmayın karşı taraf aldı bu ss'i :ehe DPlerle ve Riotla da kapışırız biz :ehe Geçende DP Naru ile son dakika iyi trolledik adamları :D Narunun canı az nexusun ynaında duruyor ben pantheonla tek tek öldürüyorum iyi güldüm :ehe

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Evet, Türk serverine ezik dedik karma böyle çarpar adamı. Genelde 10 maçtan 9 galibiyet 1 bozgun olurdu, o 1 de hıyarlar yüzünden . Şimdi 5-6 maçtır adamlar geliyor. Herkesde iyi şampiyonlar, ne bileyim hepsi takım. Bir ara 5 tane adam geldi, 5'inin adında da FT yazıyordu. FT bilmemne falan . Ne anlamadım ama hepsinde vardı. Sonuç : Son maçlar bozgun, bozgun dert değil de basiret bağlanması adam öldüremedim :( Bir de hıyarlar afk oluyor. Şansıma 2 adam aşağı ben sap gibi yukarı gidiyorum, 1 vs 2 menzilli değilsen çık işin içinden. Bundan sonra mid oynayacağım. Daha rahat . Hoş ben de internetteki rehberleri uygulamaya çalıştım. Ne uyguluyorum, kafama göre takılsam daha iyi . AP Yi diye bir rehber buldum, tamam iyi güzel de tüm itemleri dizemedim. Düz vuruş ezik, q fena vurmuyor. Ama iyi de vurmuyor. Başka oyunda gene takım geldiler, 0/7/0 maç mı olur? 12/0/8 maç bitirmiş adamız oluyor mu bu skor bize :D

Not : Rehber dediğim item build. Önce şunu sonra bunu al diye.

OPC

OPC

Üye
Aatrox nerf yer gibi :hmmm

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Aatrox nerf yer gibi :hmmm

Evet haklı. Aatrox ölmüyor.Ölse de diriliyor, sonra gene ölmüyor :D

Lol sayfasında konu açılmış gördünüz mü, en iyi ulti ve yetenek hangi şampiyonda diye. En çok beğenilen yorum şu : Söylemeyin nerfleyecekler :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet beğendim onu :ehe

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Siz hic voli vs voli gordunuz mu? :D
Surekli birbirimiziarkaya atiyoruz yavaslatiyoruz :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Genelde bak mesela profilime ekliyimdir sende ama ismim TheGreatJohnWall