HeavyXS
Üye
İlk sayfada lol bebe oyunu değildir demişsiniz yanlış . Velet dolu oyun. Öğlen gir bakayım ben gece oynuyorum mis gibi oynuyorum. Hatta ezik hissediyorum . Herkes pro sayılır geceleri . Bir de öğlen bak . Adam gelmiş " hadi hepimiz ortadan gidelim " diyor . Saçmalama dedim hiç mi oynamadın ana bacı küfretti . La havle diyip geçtik . İyi beni dinlemeyin kill vercem diyor gidiyor ölüyor . Hıyar fiona yı kastırdırdı fiona ebemize atladı desem yalan olmaz kasılınca feci karakter . Sivirle süper oynarım, sivir ile durduramıyorum zıkımı . Dota2 den sonra arkadaş isteğiyle geçtim . Dota2 den basit, dota2 daha karışıktı. Açıkcası şampiyonlar paralı bence strateji anlayışını bozuyor da, yeni çıkanlar pahali diyorlar ondan biraz içim rahat . Yeni şampiyon alıcam konu açtım bakarsanız sevinirim
Ha bu arada oyun kötü degil yanlış anlaşılmasın . Takım düzgün gelirse hile mile zaten yok . En azından ben görmedim. 15-20 el atmışımdır herhalde. Fazla kaybetmedim genelde birinci oldum .
Not : O kadar da iyi değilim ha
Rekor sivir ile 12/0/8 daha sivirle 5 el oynadım hiç maç kaybetmedim, ap falan terimleri bilmiyorum
Bir ara grup olarak oynama falan düzenlenirse gelebilirim oynarız .
Edit : Herhalde eskiden velet oyunu değildi, o zaman da benim moba ilgim yoktu .
Ha bu arada oyun kötü degil yanlış anlaşılmasın . Takım düzgün gelirse hile mile zaten yok . En azından ben görmedim. 15-20 el atmışımdır herhalde. Fazla kaybetmedim genelde birinci oldum .Not : O kadar da iyi değilim ha
Rekor sivir ile 12/0/8 daha sivirle 5 el oynadım hiç maç kaybetmedim, ap falan terimleri bilmiyorum
Bir ara grup olarak oynama falan düzenlenirse gelebilirim oynarız .Edit : Herhalde eskiden velet oyunu değildi, o zaman da benim moba ilgim yoktu .

. Takıma laf anlatana kadar canım çıktı. 2 adam sürekli hayır bassa da, diğer 2sini ikna ettim Allah razı olsun 3 yönlü biz bastırdık diğer 2si ks attı falan gezdi kill verdi. Biri bana ks atıp durdu. Sırf gıcıklıgına bana ks attı ya yok böyle bir şey
Bir de hıyarlar afk oluyor. Şansıma 2 adam aşağı ben sap gibi yukarı gidiyorum, 1 vs 2 menzilli değilsen çık işin içinden. Bundan sonra mid oynayacağım. Daha rahat . Hoş ben de internetteki rehberleri uygulamaya çalıştım. Ne uyguluyorum, kafama göre takılsam daha iyi . AP Yi diye bir rehber buldum, tamam iyi güzel de tüm itemleri dizemedim. Düz vuruş ezik, q fena vurmuyor. Ama iyi de vurmuyor. Başka oyunda gene takım geldiler, 0/7/0 maç mı olur? 12/0/8 maç bitirmiş adamız oluyor mu bu skor bize