heca alırsam bigün kesinlikle kendi buildimi yapcam. Mesela atak dizebilirim. W güçlendirme amaçlı hydra çok uygun. q ile hydra skili kombolaştırılabilir. E skili ise hecarimin en gùçlü skili dıyebilrm. Ama bekleme süresı skınti ve ulti içn ap takviye lazm bu nedenle buzdoğan eldiven hecanın olmazsa olmazı bence. Ve donmuş yürekle bi %10bekleme süresi azaltma itemi daha alınırsa hecaya bence çok faydalı olur. Adam kaçırmaz ve wuruslar seri olur q + hydra+ hydra skil sayesnde saldırı hızı gereksiz olur. Bu kadar yardmcı olabilirm. Ins. İşe yarar.
oyunda ismim sincare ekleyin bi oyun atalım
- - - Eklendi - - -
KIMLER FİZZ OYNUYO
Ha dersen sana fizz verelim olur tabi

onu bilmiyorum. Skil hakkında bilgim var sadece. Bu arada cidden fiz candır çok iyi hero sevdim ama ben ap karakter sevmem cok. Kata ve fid var ap okadar. Nocturne denemek isteyen bence satın alsn. Denemeye gerek bile yok. Size ilk 4itemi söylym. Çunku hç 6ıtem tamamlayamadm. Hep adamlar sur verdi yada biz 20dk olmadan oyunu aldk. Once ayakkabı adı aklıma gelmedi ama saldırı hızı veren. Sonra bı can calma ve sonra statik sonra hydra tamamlariz. Sonrada donmus balyoz skilse hayalet + tutustr yada junglesanız tutustr yerine çarp alnca tamamdrHeca nın pasifi ne?onu bilmiyorum. Skil hakkında bilgim var sadece. Bu arada cidden fiz candır çok iyi hero sevdim ama ben ap karakter sevmem cok. Kata ve fid var ap okadar. Nocturne denemek isteyen bence satın alsn. Denemeye gerek bile yok. Size ilk 4itemi söylym. Çunku hç 6ıtem tamamlayamadm. Hep adamlar sur verdi yada biz 20dk olmadan oyunu aldk. Once ayakkabı adı aklıma gelmedi ama saldırı hızı veren. Sonra bı can calma ve sonra statik sonra hydra tamamlariz. Sonrada donmus balyoz skilse hayalet + tutustr yada junglesanız tutustr yerine çarp alnca tamamdr
udyr mùthiş bi hero. El çabukluğu lazm.
w skili hayat kurtaryo.
İtem zaten karşıya göre alınır ama, 4 ad 1 ap ye veya 5 ad ye gidip merkürün adımları alınır. Çünkü işe yarıyan bir pasifi var. Bir de lee sin gibi esi büyü hasarı vuran şeklinde şeyler var. Dikkat etmek lazım.
Bir çok ADC ile artık Solotop oynanma yöntemi veya build'i bulundu. Ancak bu ADC'ler genelde CC'si olanlar. Tristana, Vayne, Quinn bunlara örnek. Graves ile solotop oynayabilirsin, ancak Gank yediğin zaman veya karşı tarafta üstüne bir anda atlayabilen karakter olduğu zaman Graves ile çok sorun yaşarsın. Ancak şunu belirtmeliyim ki Graves oynuyorsan oyun ne kadar kötü giderse gitsin sakın oyunu bırakma. Late Game'de Tristana ile Graves tek başına oyun aldırabiliyorBu arada graves aldım ( sayılır ). Bunla solo kassak , nasıl olur ? ADClere solo yaptırıyorlar, ben de fantazi yapıp tanky graves solo yapayım. Altını çizeyim, tanky.
Bir de tanıdık olmasına özen göstereceğim de. Silver 3 le gireyim mi mesela, tanıdık adamı biliyorum fakat mesela biz rank girmedik adam gold bize gelen adamlar silver oluyormuş. Veya adam silver biz bronz gelenler bronz oluyor öyle bir muhabbet var. Rank girmiyecektim ama boşverdim, en olmadı elohell düşeriz falan da. İşte ilk 10 oyun önemli
Arkadaş var iyi oynar biliyorum da, bronz 4 mesela 
Buralar ölü herhal, maxi den oynayaydı birileri iyi olurdu.