MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
DFSTeam ekleyin sadeece prolar

kahraman154

Üye
jung, adc (yanımda sağlam bi tank yada sup olursa fena gömerim),solo bu üçünde proyum. Bide master yi. Quadra attm masterla bugun 5te 5gelmedi :D . Jung udyr tercihim. Her oyunda tek takımı taşıyabiliyorum. Ama troller olmadğı surece

Symbianize

Symbianize

Üye
20yim okul açılmasada dahda kassam :D

kahraman154

Üye
3kişi oyun aldık. Hahaha . 2troll biri jax ilah feeder. Biri dari arada ulti atyo lvller yerlerde. Ben varus. Botta bana sup arkadas lulu bide bi arkadaş master yi. Net cafede yanyana 3kişiydik. 5v3 tf girdik onlarn kule dibi yine aldık. Bunu asla unutmicam. Adamlar sur verdi. 30lvl ad rün tamam. Skin olayına pek grmedim. Ama iple karakter çekmeye dewam şmdi urgot var sırada. Oyunun en guçlü off-tank +adclerinden. Sevdim.

- - - Eklendi - - -

urgota son 500ip

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Urgot bana nedense gereksiz geliyor. Off tank rolünü de, adc rolünü de adam gibi yapamıyor türkler. Zaten pek seçilmiyor. Belki o yüzden ön yargılı bakıyorumdur.

Oyun taşıyorum demişsiniz. Takım mal değilse ganglarla adcyi destan yazdı konumuna getiriyorum. Solo ve midin feedlememesini saglıyorum. Benden bu kadar. Karşı malsa kata ile, şanslıysam master ile oyun taşıyabilirim. Bir de karşımda feeder varsa irelia ile. Yoksa hiç oyun taşıyamıyorum ben.

32 champ var, 4 tane 1350lik sonra 1350-450liklerin hepsi tamamlanmış olacak. Sonra fizz alıp bırakırım muhtemelen. Lanet oyun bağımlı etti bırakcam diyorum bırakmıyorum :D

Şimdilik tek sorun, solo rakipleri ve adam bulmak. Elise,kha,pant,vlad bu 4üne pek halt yapamıyorum. Vlad earlyde keserim başka numaram yok ona karşı.Diğer 3ü ne zaman gelse beni eziyor. Bir de adam bulmak dedim, 5 kişi pre girince win 2 kişi pre girince 100% ama 100% lose alıyorum. Ne bileyim belki morallerini ben bozuyorumdur, ahri almış dorans rig + 2 kırmızı iksir başlıyor. Bence 2 peri tılsımı 3 mavi iksir başlanmalı daha rahat olur pasif falan diyorum. Kapa çeneni anan da öyle diyordu OP oldu falan şeklinde cevaplar alıyorum.. Sonra 0/5/0 oynuyor. Geçen iki kişi top pre dedi jax/zed aldılar. İkisi de 0/9/0 oynadı. Bizim midde de zed vardı, ss diyorum adam bana küfredip sen de gelsene ne ss diyorsun diyor. 1 shen var. Shenin farmı bu 2sinin farmından yüksek. Adamlar zed gelmeden önce 0/6/0 0/5/0 dı ondan sonra 0/9/0 oldu ikisi de. Gelmiş bana feeder diyor. Botrk + black cleaver + ionian boots almıs gelmiş herif, ne halt yiyim ben. 3 kere kule altı kesti out farm bıraktıgım adam. İşte tr server bu west geçmek lazım diyeceğim de ora da gitmiştir . East mi geçsek veya na tüküreyim pingine trdeki gibi " anlık takılma " olmaz.

Bu arada ibretlik tespit ; lol youtubeda yorum serbest. lol TR youtube channelda yorumlar kapalı. Riot ne mal oldugumuzu biliyor ırk olarak...

kahraman154

Üye
Adc destan yazdırmak bence saçma adc kadar kill+minyonum olsun yeminle 3v1 tek dalarm 3ünüde alırim udyr la. Bu arada her oyunda böle troller olmak zorundamı? Arkadaş tf giriyoz bikac kill alıyom adc ordan küfür kha zix bi yanda artık yeter ddim. Madem ks atıyom tf yokum. Eğer ks atıyosam bensizde alın dedim. Udyrım. Herkes gelme diyo. Ok dedim. Bizm takm 4kşi karşı takım inh aldı bizmkiler tek tek aldı karşı takımi. Sonra 4v3 karşı takım coştu. Bizimkiler pert. Bizim varus udyr tf diyo. Yok aga dedim o işi gececen. Karsı takım baron falan her şey aldı. 1tf daha bizm takm yne pert. Tam karşı takm inh. Alck bastim gaza onlarn merkezdeki 2kuleye tek girdim. 1kule aldm. Sonra oldum ama karşı takıma oyunu bırakmadım hepsi geri çekildi bzm mallar hala report dyo. Tf de udyr gel. Oyun mu oynuyonuz la benle dedim. Bi tf daha yne hepsi pert 2kule arası def yapam dedm 5v1 ezdiler adamlar zaten okuz gbi kasmış. Ama başlarda 3v1 tek kovalıyodm. Bôle troller insanlıktan cıkarır adamı.

- - - Eklendi - - -

oyun böyleleri yüzünden gidiyo. Bugünde bi yenisi tiwisted fate ve ben bottayz adamda rün yok. Ama belli pro. Neyse t.fate midi akaya werdi. Ben varusum. Altta t.fate yokken solo yaptm t.fate topdaydı. 2ye tek daldım. T.fate ulti atip gelyodu. Tris kule dibi ultiyle bagladm. Ben oldum alistarda dalnca. Ama trıs kule alck kacamıyo. T.fate gelmesyle trise wurup ks atması bir oldu. Oyun bası 0 2 3 oynuyom. Adcym az kill bırak dedm. Neyse t.fate akaliyede ks atmiş. Akali afkym dedi tamam dedk. Oyunu alcz belli sadece karşı takmin merkezi kaldı. Akali afkydı ınadına gtti feedledi trol. Sadece onun yuzunden 1merkez bile almadk. Gunde 100lerce trol oyunda

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Aynen. Arcade heca aradım tüm gün 1st win gecikti . Sonunda aldım . Oyun girdim heca alacam jung. Adam adc aldı. Ben adc alacaktım dedi. Adc ya da jung ya da feed dedi herif. Jung bıraktım solo gittim hecayla. Adam 1 levelde hah kaybedin ezikler dedi gitti, 20de geldi sur verin hadi diye küfretti bir de. Oy oy, nedir bu çektigim :D

Bu arada heca için öneri alabilirim. Pasifi etkili kullanmak için item alınır mı mesela ? karayel ve trinty yani mesela.

kahraman154

Üye
heca alırsam bigün kesinlikle kendi buildimi yapcam. Mesela atak dizebilirim. W güçlendirme amaçlı hydra çok uygun. q ile hydra skili kombolaştırılabilir. E skili ise hecarimin en gùçlü skili dıyebilrm. Ama bekleme süresı skınti ve ulti içn ap takviye lazm bu nedenle buzdoğan eldiven hecanın olmazsa olmazı bence. Ve donmuş yürekle bi %10bekleme süresi azaltma itemi daha alınırsa hecaya bence çok faydalı olur. Adam kaçırmaz ve wuruslar seri olur q + hydra+ hydra skil sayesnde saldırı hızı gereksiz olur. Bu kadar yardmcı olabilirm. Ins. İşe yarar.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
oyunda ismim sincare ekleyin bi oyun atalım :)

- - - Eklendi - - -

KIMLER FİZZ OYNUYO

HeavyXS

HeavyXS

Üye
heca alırsam bigün kesinlikle kendi buildimi yapcam. Mesela atak dizebilirim. W güçlendirme amaçlı hydra çok uygun. q ile hydra skili kombolaştırılabilir. E skili ise hecarimin en gùçlü skili dıyebilrm. Ama bekleme süresı skınti ve ulti içn ap takviye lazm bu nedenle buzdoğan eldiven hecanın olmazsa olmazı bence. Ve donmuş yürekle bi %10bekleme süresi azaltma itemi daha alınırsa hecaya bence çok faydalı olur. Adam kaçırmaz ve wuruslar seri olur q + hydra+ hydra skil sayesnde saldırı hızı gereksiz olur. Bu kadar yardmcı olabilirm. Ins. İşe yarar.

Bir kere çizme + büyük kertenkelenin ruhu alacağız. 2 slot gitti. 2 slot da senin hydra-buzdoğan eldiven için gitti. Mr ve can için de malmortiusun agzı/ruh gömlegi ve donmuş balyoz alırız. Çizme de merkürün adımları zaten cc düşürme için. Fakat farkettin mi bilmem, nedense pasifi hiç etkili kullanamıyoruz. Ama belki bu 6 itemli build iyi olur. Denemek lazım.

oyunda ismim sincare ekleyin bi oyun atalım :)

- - - Eklendi - - -

KIMLER FİZZ OYNUYO

Freeyken 4 maç üst üste quadra attım, 3 maç üst üste trollere denk geldim. Fizz candır ama para yok :D Ha dersen sana fizz verelim olur tabi :D :D

kahraman154

Üye
Heca nın pasifi ne? :D onu bilmiyorum. Skil hakkında bilgim var sadece. Bu arada cidden fiz candır çok iyi hero sevdim ama ben ap karakter sevmem cok. Kata ve fid var ap okadar. Nocturne denemek isteyen bence satın alsn. Denemeye gerek bile yok. Size ilk 4itemi söylym. Çunku hç 6ıtem tamamlayamadm. Hep adamlar sur verdi yada biz 20dk olmadan oyunu aldk. Once ayakkabı adı aklıma gelmedi ama saldırı hızı veren. Sonra bı can calma ve sonra statik sonra hydra tamamlariz. Sonrada donmus balyoz skilse hayalet + tutustr yada junglesanız tutustr yerine çarp alnca tamamdr

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Heca nın pasifi ne? :D onu bilmiyorum. Skil hakkında bilgim var sadece. Bu arada cidden fiz candır çok iyi hero sevdim ama ben ap karakter sevmem cok. Kata ve fid var ap okadar. Nocturne denemek isteyen bence satın alsn. Denemeye gerek bile yok. Size ilk 4itemi söylym. Çunku hç 6ıtem tamamlayamadm. Hep adamlar sur verdi yada biz 20dk olmadan oyunu aldk. Once ayakkabı adı aklıma gelmedi ama saldırı hızı veren. Sonra bı can calma ve sonra statik sonra hydra tamamlariz. Sonrada donmus balyoz skilse hayalet + tutustr yada junglesanız tutustr yerine çarp alnca tamamdr

Bana da apc-offtank-sup oynaması zevkli geliyor. Heca pasifi şu, hecarim ünitelerle çarpışmayı yok sayar ( yani birimlerden geçebilir ) ve bonus hareket hızının bir kısmını ( seviyeye göre artıyor ) saldırı gücüne çevirir.

kahraman154

Üye
Hecanın pasifi çok güzel bu yuzden hızina önem vermen lazm. Bide önerim beyler. İtemleri alırken ezberci olmayın. Karşınızdakilere göre alın item. Lux dari morgana nidalee gibilere karşı banshe kasmak önemlidır. Çünkü darıus ve nidale sadece skille damage veryo. Ben nocturneyle w bastğm an dariusun ultisi bana 1dmg bile wuramyo. Böyle küçük şeyler hayat kurtarır. Bu gün jungle'nin dibine wurdum. 15e 2 oynadm. 1ölümüm karşi takımın kule dibnde 2de 2 yaptm oldum. Diğerni hatrlamıym. Ama adamlar bana öl artl öl dyip duruyodu :D udyr mùthiş bi hero. El çabukluğu lazm. :D w skili hayat kurtaryo.

- - - Eklendi - - -

bu arada karsıdakilere göre kasın derken ayakkabıda oyle. 1ad 4ap ye gıdıp ninja tabisi alınmaz. Gibi. Yada karsıda ad ve adc çoksa civili zırh almaktan çekinmeyin. Adc bile olsanız çivili çok lazm.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Hecada trinty almak çok güzel oluyormuş, buzdoğan eldiveni boşverin :D İtem zaten karşıya göre alınır ama, 4 ad 1 ap ye veya 5 ad ye gidip merkürün adımları alınır. Çünkü işe yarıyan bir pasifi var. Bir de lee sin gibi esi büyü hasarı vuran şeklinde şeyler var. Dikkat etmek lazım.

Bu arada graves aldım ( sayılır ). Bunla solo kassak , nasıl olur ? ADClere solo yaptırıyorlar, ben de fantazi yapıp tanky graves solo yapayım. Altını çizeyim, tanky.

Merkürün adımları-hiddet, koruyucu melek, donmuş balyoz, ebedi kılıç, hayalet dansçı, kanasusamış.

Sırası karşıya göre.

Build bu. Yalanım yok soloda denerim. Zaten pasif sayesinde tanky de olur. Can sıkıntısı, bir ara deneriz :D

Ekleme : Bu arada 10/2/15 heca maç kaybettim. 2 ölüm adc korumak. O derece feedlemişlerdi.. 10/4/16 mundo ( aram ) kaybettim. Bu aralar süper feederlar geliyor. Milletin işi var pre girecek adam yok tek giriyorum böyle oluyor.

Ekleme 2: Düşündüm de, adc rün, adc masteries girip, sadece koruyucu melek alıp biraz lifesteal önem versek. Yani botrk + bt gibi. Daha saglam olabilir.

Son düzenleme:
alyuz41

alyuz41

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben İzmit kafe elçisi ve görevlisiyim. Oyun içerisinde yaşayacağınız sıkıntıları bana özel mesaj ile veya bu konu altından sorabilirsiniz. Ayrıca, yabancı sunuculardan Türkiye sunucusuna karakter geçirmek isterseniz ücretsiz bir şekilde işleminizi yapabilirim. Aklınızda bulunsun.

Bu arada graves aldım ( sayılır ). Bunla solo kassak , nasıl olur ? ADClere solo yaptırıyorlar, ben de fantazi yapıp tanky graves solo yapayım. Altını çizeyim, tanky.
Bir çok ADC ile artık Solotop oynanma yöntemi veya build'i bulundu. Ancak bu ADC'ler genelde CC'si olanlar. Tristana, Vayne, Quinn bunlara örnek. Graves ile solotop oynayabilirsin, ancak Gank yediğin zaman veya karşı tarafta üstüne bir anda atlayabilen karakter olduğu zaman Graves ile çok sorun yaşarsın. Ancak şunu belirtmeliyim ki Graves oynuyorsan oyun ne kadar kötü giderse gitsin sakın oyunu bırakma. Late Game'de Tristana ile Graves tek başına oyun aldırabiliyor ;)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Millet ilk 10 rankedi sizce hangi ligde bir duo ile atmak lazım ? Gönül ister plat dia falan ama bulamıyacağız belli :D Bir de tanıdık olmasına özen göstereceğim de. Silver 3 le gireyim mi mesela, tanıdık adamı biliyorum fakat mesela biz rank girmedik adam gold bize gelen adamlar silver oluyormuş. Veya adam silver biz bronz gelenler bronz oluyor öyle bir muhabbet var. Rank girmiyecektim ama boşverdim, en olmadı elohell düşeriz falan da. İşte ilk 10 oyun önemli :D Arkadaş var iyi oynar biliyorum da, bronz 4 mesela :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
arkadaşlar duo arkadaş arıyorum sağlam oynucak .bronz 5 deyim saolsun kuzen batırmış.bron olsun Gold olsun farketmez adc ve mid mainim. Mesaj atın...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş ne kadar velet varsa şu oyuna toplanmış yahu bir oyuna gireyim diyorum kafa dağıtmak için bi kişi çıkıp oyunun içine ediyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
mstf_l

mstf_l

Üye
Buralar ölü herhal, maxi den oynayaydı birileri iyi olurdu.

Üst Alt