isterim girmenide ben imzamda ufak bir değişiklik yapacaktım hatta enese bile söyledim nuh dedi peygamber demedi
dur ben şimdi yaparım enes bu çocuğu tekrar yarışmaya al kimsenin pek itiraz edeceğini sanmıyorum kuralları okurken gözden kaçmıştır bana yapmadın bir kıyak bari buna yap
isterim girmenide ben imzamda ufak bir değişiklik yapacaktım hatta enese bile söyledim nuh dedi peygamber demedi
dur ben şimdi yaparım enes bu çocuğu tekrar yarışmaya al kimsenin pek itiraz edeceğini sanmıyorum kuralları okurken gözden kaçmıştır bana yapmadın bir kıyak bari buna yap
benzin bidonum nerde almazsamız yakarım kendimi şaka bir yana bu çocuk yarışmaya mutlak girmeli hem herkes yarışmalar eğlence amaçlı demiyormuydu bu kadar resmiyete gerek yok
Yarışma kuralları var ve yarışmanın yönetimi için bu kurallara uyulması gerekiyor Konuda belirttim altını dahi çizdim ... Bir yarışmaya katılmadan önce kurallar okunmuyorsa benim yapabilecek neyim var
Ayrıca bu tür yarışmalarda (Avatar, imza vb. yarışmalarda) ortak kuraldır imzanın, avatarın değiştirilmemesi
Kurallara göre oynarsak hata payını düşürmüş oluruz, bir dahakine artık Hakan'cığım