Maxicep.com Cepten Bedava Girme

Sponsorlu Bağlantılar

Cepten bedava maxicep.com a girelim mi ??

• Kullanılan toplam oy
    332

himmetbi

Üye
Keşke girilse güzel olur beleşe

madalimert

madalimert

Üye
böyle birşey yapılsa bile ''download'' yapılabilir mi ki?? sonuçta facebook'a ücretsiz girince sadece yazılar oluyor görüntüler değil...bu site cepten ücretsiz yapılsa bile sadece yazılar okunabilir diye düşünüyorum.download ayrıca ücret olarak değerlendirilir ;)

punqermojo

Üye
Ben talep ettim mail bekliyorum.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Taleblerinizi iletmek için şu linkleri kullanabilirsiniz..

AVEA

TURKCELL

VODAFONE

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Süper olur ama facebook bambaşka sanal ortam hit ler uyuşmuyor bence imkansız:hmmm

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
yeterli taleb gelirse olacağına eminim.. sonuçta avea daha çok karlı çıkack..

punqermojo

Üye
Müşterilerimizin her türlü görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu bağlamda olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi kendimizi geliştirme fırsatı olarak görüyoruz. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

--------------- Ekleme ---------------

Süper olur ama facebook bambaşka sanal ortam hit ler uyuşmuyor bence imkansız:hmmm

Bizim millet bedavayı duyunca bu maxinin hiti nasıl artar biliyormusun :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kabul etmek gerekir ki facebook ile maxicepi karışlaştırmak doğru olmaz,sonuçta biri forum diğeri sosyal paylaşım sitesi...Böyle bişey olacağını sanmıyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Olacağını sanmam. Gerçekçi olalım :D

punqermojo

Üye
Önerinizin sisteme girişini gerçekleştirdim.
Kampanya ve servislarimizi sayfasından takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Asuman Badur
bu sabah gleen olan mail :) inş bu iş olur

Burak

Üye
olucak bu iş :ehe

celibar

celibar

Üye
üç operatöre de talebimi iletiyim.siz de üçüne talebinizi iletin ki talepler kalabalık gözüksün.içlerinden bir tanesini ikna ettik mi diğer ikisi de ikna olur.isteyenin bi bir yüzü kara, vermeyen zenci :ehe

Necmati

Necmati

Üye
aslında Turkcell'vodafone'avea istek yapalım daraltalım onları belki olur..
ne dersiniz..

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
üç operatöre de talebimi iletiyim.siz de üçüne talebinizi iletin ki talepler kalabalık gözüksün.içlerinden bir tanesini ikna ettik mi diğer ikisi de ikna olur.isteyenin bi bir yüzü kara, vermeyen zenci :ehe

evet ne kadar çok taleb olursa o kadar iyi olur..

isteyenin bi yüzü kara, vermeyen zenci :D :D :D güzell

--------------- Ekleme ---------------

konuya 419 kişi bakmış ama 35 kişi oy kullanmış... oy kullanalım..

tugray yüzen

tugray yüzen

Üye
ben avea ya talep ettim inşallah kabul olur

harock

harock

Üye
Maxicep facebook kadar olamaz arkadaşlar kaldı ki maxicepten daha iyi forumlar var bedava olmaz günümüzün operatörleri intertte o kadar pahalı fiyat varken(vodafone hariç) tutup da maxicep bedava olamaz olsa da renksiz ve indirme olmaz konuyu boşuna uzatmaya gerek yok

Necmati

Necmati

Üye
Maxicep facebook kadar olamaz arkadaşlar kaldı ki maxicepten daha iyi forumlar var bedava olmaz günümüzün operatörleri intertte o kadar pahalı fiyat varken(vodafone hariç) tutup da maxicep bedava olamaz olsa da renksiz ve indirme olmaz konuyu boşuna uzatmaya gerek yok
istersen olur maxicep kendi alanını en iyi sitesidir .. :oke:

Perfect!

Üye
olacağını düşünmüyorum ayrıca bunu üye olarak bizim değilde yöneticilerin yapması gerekir

Takipçi Satın Al

Üst Alt