Yazdan beri böyle her konu açtıgımda"sitemiz daha iyi olacak daha güzel olacak daha süper olacak biraz sabır"gibisinde onlarca yazı okudum.Tepkilerimi dile getirip aykırı çıkışlr yapıncada Vur"kacaksevgilim"e banı.Aykırı çıkışlar yapmak istemiyorum artık koktugumdan değil çünkü bazı üst rütbeli üyeler o kadar seviyesiz ki değmez adam bağnaz çünkü kafasını kuma gömmüş nedesen boş.kendimi yormaya değmez,bundan sadece ben şikayetçi değilim sadece 1 aylık cezam sırasında başka forumlardaki arkadaşlarda özellikle bir "özel üye" eski adminden çok şikayetçi..Neyse geçelim buraları Gerçekten Forumun bu halde olması çok üzücü.Son günlerde moda olan V.I.P üyelik yada bağış sistemi açılması ve yeni ve hızlı bir hostta forumun taşınması,Bu aile için bir sigara parası verse aktif üyeler son sürat hostta olur sitemiz.Biz üyeler birşeyler yapmazsak bu boyle sürüp gidecek,
EKLEME:Firefoxta daha çok sorun veriyor.İE8 de yavaşta olsa giriş yapılabiliyor
Banlanma olayını ve forumun durumunu önce cevaplayacağım. VIP üyelik veya bağış önerisini altta cevaplayacağım..
Bizim de izlediğimiz bir yol var. Avara dolananlar gibi, plan yapmadan adım atmadık hiçbir zaman. Dolayısıyla, daha iyiye gideceğimizi söyledik yine söyleriz bunu, ancak 'sorunsuz' olacağımızı kesinlikle!
Bizi eleştirebilirsiniz, sırf yönetimi eleştirdi diye kimse bu siteden banlanmadı sanırım. Ben hatırlamıyorum böyle bir olay. Ancak, eleştirirken hakaret ederseniz tabii ki banlanırsınız. Bunun eleştirmekle pek bir alakası yok, hakaret ile alakalı tamamen durum. Eğer hakareti dosya paylaşım konusunda etseydiniz yine banlanırdınız. Bu seferde 'dosya paylaşım konusuna cevap yazdım banlandım' mı diyeceksiniz, merak ettim?! Sapla samanı karıştırmayın.
Gelmiş burda bağnaz diyorsun, şaka gibisin! Birisine 'bağnaz' demek resmen hakarettir, mahkemede yargılansan ceza alırsın, farkında mısın? Banlayınca da niye banlandım, diyorsunuz!
Forum niye üzücü durumda yahu? Buna bir açıklama getirin, uzun zamandır sorunsuz işledi sunucu gık etmediniz, bu aralar yavaşladı ve hatta bağlantı kopukluğu oldu diye acınacak, üzülünecek hale mi geldi? Sunucunun tıkır tıkır işlediği zamanlarda niye bir takdirinizi göremedik niyeyse! Biz kimseye kusursuzluk vadetmedik. Hatırlatırım;
sunucu bir makine, o bozulacak biz onaracağız! İklim bozulmuş ya, makinenin bozulmasını çok mu görüyorsunuz?
Kimi yöneticilerden rahatsız oluyor olabilirsiniz, hakkınızdır. Her müdahalemiz herkesi memnun etmiyor sonuçta. Rahatsız olduğunuz müdahalelerimizi bizimle konuşmadıktan sonra başka bir yerde konuşmanın anlamsızlığı çok büyük geliyor bana.. Önce bir konuş, dinle, anlamaya çalış.. Bağnazlığın bir özelliği de, yargılamadan , dinlemeden kötülemektir, hakkında karar vermektir, desem kızar mısın? Kızmazsın sanırım, çünkü senin seviyen o kadar geniş ki 'bağnaz' demek sana göre hakaret değildir...
Biraz daha iyi gibi ama hala yavaş host sorunlu sürekli biryerlerden patlak veriyor
Daha fazla trafik ve host daha fazla para demek.Bakalım önerimi dikkate alıp Son günlerin Modası V.I.P üyelik veya bağış sistemi açacaklr mı?
Gelir gider konusunda açıklama yapmak sitenin sahibi dururken bana düşmez, ancak bu sitenin gelir sorunu yok bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki forumda az reklam yayınlanmasından bunu siz de anlayabilirsiniz. Eğer para kazanmak gibi, forumun giderlerini karşılayamamak gibi bir derdimiz olsa forumu reklamlara boğardık bundan emin olun.
Türkiye'nin en büyük ama içerikleri reklamlar yüzünden okunamayan sitelerinden değiliz! Amacımız kaliteyi sağlayarak ilerlemek, paranın belini kırarak değil! Kalite parayla olacak iş değildir.
Forumun host sorunu da yok, zaten bu siteyi host-a sığdırmaya çalışmak yerine bir host şirketi kurmak daha doğru ve mantıklı bir iş olur. Bu beğenilmeyen sunucuyu Türkiye'de kullanan internet sitelerinin sayısı on parmağı geçmez.Sunucunun masrafını karşılamak gibi bir sorunumuz da yok ki durumun gelirle kesinlikle bir ilgisi yok, eğer olsaydı, yukarıda yazdığım gibi forumu reklama boğardık.
Önerilerin cevabı da yukarıdaki cümlelerden çıkartılabilir, gelirden tamamen bağımsız olarak kimseye parasını verdiği için ayrı bir statü vermek gibi bir niyetimiz ayrıca yok. Söz konusu olamaz.