Maxicep Çok Mu Yavaşladı Bana Mı Öyle Geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Çok Mu Yavaşladı Bana Mı Öyle Geliyor ?
arkadaşlar.son günlerde benim yaşadığım bir problemi söyleyeceğim sizlere.internet explorer 8 kullanıyorum,internetim 2 megabit.fakat maxicepe girdiğim zaman,örneğin bir sayfa açıyorum 1 dk sürüyor,yorum yapıyorum 1 dk sürüyor,konu açarken otomatik arama yeri 3-4 dakikada bana benzer konuları gösteriyor.(ara sıra hızlanıyor).bazende servis kullanılamıyor diye ingilizce yazılmış bir hata geliyor.(çok sinir bozucu bir durum).yani diyeceğim şu.site ya çok yavaş çalışıyor,ya da benim bilgisayarımda sorun var.sizde de maxicep yavaş mı ?

futbol123

futbol123

Üye
bendede öyle oluyor bende internet 8 kullanıyorum internet explover ile alakalı galiba

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok mu yavaşladı?değil
Çok yavaş zaten son zamanlarda ama uğraşıyorlardır geçiçi bir durum:)
kullandığınız tarayıcı ile alakası yok bu durumun genel bir sorun maalesef..
merak etmeyin Düzelecektir çok kısa süre içinde

Pure Life

Pure Life

Üye
Sorunun farkındayız arkadaşlar. Tarayıcınızla ilgili bir durum değil. Düzeltmeye çalışıyoruz.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Bende 26MB ama sorun bizden kaynakli degilmis umarim en kisa zamanda cozulur

Ozan

Ozan

Admin
Bugün ara ara yavaslıklar oldu duruma biraz müdehale ettim yarına kadar bazen ara ara tekrarlayabilir özür dileriz.

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Cepten de zor giriyor:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olsun yahu cep ara ara pc den daha hızlı oluyor :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet cepleri yabana atmayın çoğu zaman çok hızlı oluyor sorun en kısa sürede dùzelir İnşallah:)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet cepten daha hizli suan ki gibi xd

haltie

haltie

Üye
tarayıcıdan değil hepsi var bende ama düzelir bi kez daha olmuştu :)

Ozan

Ozan

Admin
Teknik bir problemden dolayı ara ara sıkıntı olacak lütfen sayfalarda biraz bekleyin geç geldiginde.. Sorun en geç yarın sabah erkenden düzelmiş olacak. Bilgi verecegim ...

Negative

V.I.P Üye
Şimdi nasıl site ? Sorun kalmadı sanırım...

haltie

haltie

Üye
şuan yok gibi

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
sayfalar hala geç açılıyor bende.

Consul9

Consul9

Üye
ya arkadaşlar bende hafif kasılma hissediyorum bu arada cep daha hızlı giriyor örn bir kablosuz ağa bağlandım bilg.dan messengeri yükleecektim indirmio çok uzun ula cepten girdim şak indirdi acaba cepte reklam flan gelmio ondanmı:ehe:ehe:ehe

ve78el

ve78el

Üye
evet ya gerçekten cok yavaş ben benim gilgisayardan diodumda sorun herkezde de varmıs:D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yazdan beri böyle her konu açtıgımda"sitemiz daha iyi olacak daha güzel olacak daha süper olacak biraz sabır"gibisinde onlarca yazı okudum.Tepkilerimi dile getirip aykırı çıkışlr yapıncada Vur"kacaksevgilim"e banı.Aykırı çıkışlar yapmak istemiyorum artık koktugumdan değil çünkü bazı üst rütbeli üyeler o kadar seviyesiz ki değmez adam bağnaz çünkü kafasını kuma gömmüş nedesen boş.kendimi yormaya değmez,bundan sadece ben şikayetçi değilim sadece 1 aylık cezam sırasında başka forumlardaki arkadaşlarda özellikle bir "özel üye" eski adminden çok şikayetçi..Neyse geçelim buraları Gerçekten Forumun bu halde olması çok üzücü.Son günlerde moda olan V.I.P üyelik yada bağış sistemi açılması ve yeni ve hızlı bir hostta forumun taşınması,Bu aile için bir sigara parası verse aktif üyeler son sürat hostta olur sitemiz.Biz üyeler birşeyler yapmazsak bu boyle sürüp gidecek,
EKLEME:Firefoxta daha çok sorun veriyor.İE8 de yavaşta olsa giriş yapılabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt