ulen elim donmuş tuşlara basamıyorum valla :ehe
minoo Üye Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: ulen elim donmuş tuşlara basamıyorum valla Genişletmek için tıkla ... Abi tam 1 saat 19 dakika 24 saniye konuşmuşuz Bu arada bizim deneme modu olduğumuz ekran görüntülerinin ayrıntılı şekli geliyo beklee
Mehmet' Alıntı: ulen elim donmuş tuşlara basamıyorum valla Genişletmek için tıkla ... Abi tam 1 saat 19 dakika 24 saniye konuşmuşuz Bu arada bizim deneme modu olduğumuz ekran görüntülerinin ayrıntılı şekli geliyo beklee
minoo Üye Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: bizimki 1:18 miydi Sistır Genişletmek için tıkla ... Abi hatırlamıyorum ki Bu arada yeni ekran görüntülerini ekledim
Samsunspor' Alıntı: bizimki 1:18 miydi Sistır Genişletmek için tıkla ... Abi hatırlamıyorum ki Bu arada yeni ekran görüntülerini ekledim
Samsunspor Emekli Yönetici ya arkadaş bu ne iştir yaa Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 2 misafir) Samsunspor+, Mehmet*+, Oy.Sandığı*
ya arkadaş bu ne iştir yaa Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 2 misafir) Samsunspor+, Mehmet*+, Oy.Sandığı*
minoo Üye Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: bu oy sandığıda kimyahu gülmekten karnım ağrıdı ne muhabbet dönmüş bee Genişletmek için tıkla ... Bunları iyi ki teldeyken okumadık Bu kez akrepten değil gülmekten aşağı uçardı senin hacı ----------Eklendi @ 00:49:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:21 ---------- Mehmet' Alıntı: bu oy sandığıda kimyahu Genişletmek için tıkla ... Oy sandığı bzden yahu yabancı değil Reşwan abi
Mehmet' Alıntı: bu oy sandığıda kimyahu gülmekten karnım ağrıdı ne muhabbet dönmüş bee Genişletmek için tıkla ... Bunları iyi ki teldeyken okumadık Bu kez akrepten değil gülmekten aşağı uçardı senin hacı ----------Eklendi @ 00:49:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:21 ---------- Mehmet' Alıntı: bu oy sandığıda kimyahu Genişletmek için tıkla ... Oy sandığı bzden yahu yabancı değil Reşwan abi
Samsunspor Emekli Yönetici Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 2 misafir) Samsunspor+, Oy.Sandığı*git arkadaş bi git yaaa
Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 2 misafir) Samsunspor+, Oy.Sandığı*git arkadaş bi git yaaa