Telefon Tavsiyesi Max 2000 tl'ye Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Max 2000 tl'ye Telefon Önerisi
Arkadaslar yaklasik 1.5 senedir kullandığım Xperia Z2'min ekranı ikinci kez kırılıdı artık yaptırmak istemiyorum ekranı max 2000 tlyi geçmeyecek telefon önerirmisiniz ardığım özellikler;

En az 5 inc üstü ekran
Şarjı Uzun Gitsin 7/24 netteyim ve aktif oyun oynuyorum
Ön kamerası ve arkamera İyi Olsun fotoğraf çekilirim sık sık
Bide ses konusunda sıkıntı çıkarmasın

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6 Edge Plus

Emre

Üye
Note 5

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yalnış bilmiyorsam s6 nın şarjı uzun gitmiyordu arkadaş da şarjı uzun giden bir telefon istemiş.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Plus'ın bataryası farklı 3.000 mah.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
Polymath

Polymath

Üye
Huawei p9

byAndroid

byAndroid

Üye
Xperia xz bekle parayı da biriktir.

man20

man20

Üye
ZTE Axon 7 ülkemize ekim ayında gelicekmiş. üst donanım ve ses konusunda en iddaalı cihaz. 2000 TL'nin altında gelmesi bekleniyormuş bence kesinlikle bu fiyata bu telefon kaçmaz :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Axon 7 ülkemize ekim ayında gelicekmiş. üst donanım ve ses konusunda en iddaalı cihaz. 2000 TL'nin altında gelmesi bekleniyormuş bence kesinlikle bu fiyata bu telefon kaçmaz :oke:
Dostum cin mali telefonlara bakmiyorum

furyzer0

furyzer0

Üye
Dostum cin mali telefonlara bakmiyorum
Hocam neden ki? Xiaomi lg den ekran ve kamera hariç kat kat kaliteli mesela. Ayrıca hepsinin geldiği yer bir hepsi Çin'den geliyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen hepsi Çin malı. İPhone bile. Çin malı düşüncesini anlamıyorum gerçekten

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Hocam neden ki? Xiaomi lg den ekran ve kamera hariç kat kat kaliteli mesela. Ayrıca hepsinin geldiği yer bir hepsi Çin'den geliyor.

Bilmiyorum bi turlu isinamiyorum
Arkadslar baska oneriniz varmi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg'den kat kat kaliteli Xaomi bend testlerde kat kat katlanıyor bir halt bildiğini sanan böyle takıntılı beyinler forumdan soğutuyor bırakacağım zaten.
Bundan 4-5 sene öncesinin iphone klonundan başka telefonu olmayan markaları bugün kral yaptınız sabah erken kalkan Çinli,telefon üretiyor onları yılların markalarına tercih ediyorsunuz.Böyle devam edin.

Huawei olur xaomi olur meizu olur hepsinin modellerini incelemişliğim var ve hiç birisi benzer donanımda olan bilindik markaların cihazları gibi her konuda tam donanımlı değil.Huawei biraz daha iyi diğerlerinden ama hiçbiri Lg Sony Samsung Htc gibi cihazlarla kesinlikle kıyaslanamaz tam doygunluk açısından.

Özellikle bir iki kişi var forumda bir yerden okumuş sorunlu bir cihazı sanıyor ki markanın hepsi sorunlu Çin markası öneriyor adama arkasında duran bir firma dahi yok ülkede.

Mtk Qualcomm ne zamanki cihaz markaları gibi meşhur oldu üretimler ve rekabet arttı iphone çakması 300 liralık telefonlar yeni abuk tasarımlarla oldu sana 1.500 lira.
Mtk ya da qualcomm çip olması o parayı hakediyor demek değil.Ne kamerası ne ekranı ne sesi ne kalitesi elle tutulur hiç bir yanları yok.1.500 liraya bu kadar demeyin.1.500 liraya alabileceğin bilindik markadaki tek eksikliğin amiral bir çip yani performans bunlarsa amiral çiple göz boyuyor gerisi fiyasko.

Alan alsın ben almam.

furyzer0

furyzer0

Üye
Herkes lg nin ne kadar kaliteli olduğunu biliyor. Ips te ghostscreen yapabilen tek firma. 2 sene once sadece lg panel kullanan macbooklarda ghostscreen sorunları çıktı g3,g4,g5 hepsinde kronik sorunlar var. Tamam ekranı güzel kamerası da fena değil ama ben bunu max 1-2 sene kullanabiliyorum ancak. Zaten çıktıktan 2 ay sonra bir telefon 500 tlden fazla ucuzluyorsa başka ne açıklaması olabilir? Tabiki 1500 tl lik çinli telefonlarda 2500 civarı aynı donanımlı cihazlarla aynı tecrübeyi yaşayamazsın. Ama en azından sağlam performans, adam gibi güncelleme alırsın. Geçmişte dandik olan markalar şimdi 1500 tl ye telefon satabilir yeter ki parayı hak etsin. Marka saplantısına devam edin siz. Amiraller 5000 tl olunca görürsünüz sanki 3000 tl çok değilmiş gibi. Takıntılı beyinler diyorsun ama geçmişte olan markaların dışına çıkamıyorsun ben miyim takıntılı? Madem geçmişteki markalardan bahsediyorsun Nokia zamanında lg nin ne adı vardı ne sanı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: EneSinan ve byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5 in sağlam olmaması tüm mi cihazların bükülür anlamına gelmiyor. Mi 4 e bak bakalım nası sağlam. Ovdugun firma kronik sorunlu olduğu için arkasında iyiki birileri var. xiaomi, lenovo fiyat performansta iyi oldukları için çok satıyorlar. Huawei de diğerlerine göre daha kaliteli tabiki. Birde oraya meizu yazman çok komik. Meizu daha çok küçük bir marka. Türkiye ye geldiği için büyük sanıyorsunuz herhalde. Miui yazılımıni kurmayı o kadar çok kişi istiyorki her hafta miui Türkiye forumunda kullandıkları cihaza port istiyorlar. Tabiki yapamıyoruz. Samsung kullananlar mi dersin Huawei kullananlar mi dersin miui kurmaya can atıyorlar.
Bu da belki yardımcı olur

Polymath

Polymath

Üye
Huawei dedigimiz firma kendi islemcisini üreten, dünya telekomünikasyon aginin yuzde 70 ini elinde bulunduran Dev bir firmadir ki Çin markalarının en kalitelisidir. LG dediginiz firma telefon konusunda huawei nin yanina yaklasamaz. Zaten bir kere huawei kullansanız anlarsınız. Ulkemizde serviside bence cok kaliteli. En son g7 im vardi. Ekraninda sarı çizgi çıkmıştı. Ekranı değiştiler. Bataryayi degistiler. Kablo bozuktu onu degistiler. Ekranın uzerinde beyaz cerceve vardi catlamisti. Onu bile degismisler söylemeden. Kaçfirma kaldi böyle?

Guncelleme konusundada kendlerini çok gelistirdiler. Huawei g7 bile 4.4.2 sonra 5.1 ve Android 6 yi aldi. 900 tllik telefon..