MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)

brute984

Üye
Eyv çok sağlam cfw olmuş fakat gelen programları yükleyemedim dosya bozuk diyor sadece bende olan bi sorun sanırım ne yapsam düzelir ki ? (sorunu düzelttim patch yapmadan kurmalıymışız)

konu cacik olmus yav ne ettiniz siz burda

ben olursam şekerli yoğurt olur
cacık icin seni tek geçerim hacı

mazoo

Üye
oncellıkle gercekten guzel bı mod olmus ellerınıze emegınıze saglık ama benım bı sorunum var cfw kurdum hersey normal fakat muzıklerı nereye attıysam tanımadı muzık calar nasıl olacak bu . .

oncellıkle gercekten guzel bı mod olmus ellerınıze emegınıze saglık ama benım bı sorunum var cfw kurdum hersey normal fakat muzıklerı nereye attıysam tanımadı muzık calar nasıl olacak bu . .

müzikleri e/music klasöründen okuyor. Müzikleri bu klasöre at müzik çalardan kütüphaneyi yeniledikten sonra müziklerin gelmesi lazım

bu yazılımı nasıl yüklicez bi bilgisi olan ?

c6 mod kulllnalrak yükle diııo bunu anlamadım nafirwm felnmı dosya indircez

yav hayır indirdiğin dosyalarla verddiğim linkteki anlatımı uygula

yapımcısı ortalıkta yok uzun zamandır

- - - Eklendi - - -

yapımcısı ortalıkta yok uzun zamandır

kardeş bunu jaf ile kurabailirmiyiz

İyi geceler arkadaşlar . Ben indirdim fakat 3 dosya cıktı kurulum ile ilgili bilgi çıkmadı . Bende Jaf emulatör kullanarak telefonuma yükledim . Fakat sadece gömülü olan programlar var thinkchange klasörü bile yok neden ve ne yapmam gerek ? Flashlama işlemi sonrası telefonum Local Mod da kaldı bunla bir ilgisi varmıdır ?

- - - Eklendi - - -

Vede bende arka plan ahşap tarzı olan tema bulunmuyo . görüntüleri eklenen bazı ev ekranlarıda yok ne yapmam gerek ?

smarty17

Üye
tam aradığım cwf.Ev ekranıo için kurıcam