Eyv çok sağlam cfw olmuş fakat gelen programları yükleyemedim dosya bozuk diyor sadece bende olan bi sorun sanırım ne yapsam düzelir ki ? (sorunu düzelttim patch yapmadan kurmalıymışız)
oncellıkle gercekten guzel bı mod olmus ellerınıze emegınıze saglık ama benım bı sorunum var cfw kurdum hersey normal fakat muzıklerı nereye attıysam tanımadı muzık calar nasıl olacak bu . .
oncellıkle gercekten guzel bı mod olmus ellerınıze emegınıze saglık ama benım bı sorunum var cfw kurdum hersey normal fakat muzıklerı nereye attıysam tanımadı muzık calar nasıl olacak bu . .
İyi geceler arkadaşlar . Ben indirdim fakat 3 dosya cıktı kurulum ile ilgili bilgi çıkmadı . Bende Jaf emulatör kullanarak telefonuma yükledim . Fakat sadece gömülü olan programlar var thinkchange klasörü bile yok neden ve ne yapmam gerek ? Flashlama işlemi sonrası telefonum Local Mod da kaldı bunla bir ilgisi varmıdır ?
- - - Eklendi - - -
Vede bende arka plan ahşap tarzı olan tema bulunmuyo . görüntüleri eklenen bazı ev ekranlarıda yok ne yapmam gerek ?