rehber ikonu yapmak için ev ekranı işine mi başlaman gerekiyor ? Sonuçta belle simgelerini fonta eklemiyor musun ? belki ben bilmiyorumdur kusura bakma ama sırf ev ekranında rehber yazısı yerine ikonu çıksın da beklediğime değsin istiyorum
ayrıca 6-7 font daha ekleyeceksen hepsi için baştan düzenleme yapıp belle ikonları mı ekleyeceksin, uğraşlı bi iş olur senin için. kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum emin ol
rehber ikonu için ev ekranıyla alakalı bir dosya var, onu düzenlemem lazım. o dosyayı kasdettim. o kolay iş hallederim.
Ayrıca belle barda da bazı düzenlemeler yapacağım. Yaptığım belle barı yabancı bir sitedeki belle bardan yola çıkarak, türkçe yapılan belle barlardan çok daha fazla kelimeyi simgeye dönüştürdüm. mesela bu kelimeler "seçenekler,çıkış,iptal,tamam,evet,hayır,kapat,devam,durdur,göster,gizle,menü,rehber" kelimeleri.. yani çok daha gelişmiş bir belle bar oldu.
sonradan vereceğim 6-7 fontta da yukarda verdiğim kelimeler yerine ilgili simgeleri ekleyerek fontu düzenleyeceğim ve paylaşacağım. yani fontta yukardaki yazdığım 12-13 kelimeye karşılık 12-13 simge gireceğim. yani zor bir iş değil.
- - - Eklendi - - -
Abi o menü deki kaydırma çubuğunu kaldırır mısın ?
kaydırma çubuğu tema ile ilgili, tema değişince o da değişir.
- - - Eklendi - - -
Levent abi, görsellikten iyi anlarım da, bu aralar çok yoğunum. Finaller yaklaştı.
- - - Eklendi - - -
Gif falan yapardım yani.
saol kardeşim Allah razı olsun. Az çok bende anlarımda, lorelei bir başka yapardı bu işleri. ondan sordum onun gibi yapabilen varmı diye.
mesela bunu o yapmıştı..