Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Genelde beta ile asıl sürüm arasındaki süreyi kısa tutuyor geliştirici.
Çok uzun sürmez.
Bu arada o animasyon sadece karlı ve yağmurlu havalar için geçerli.
Bütün hava şartlarında animasyon yok.

Yazın da kuşlar böcekler ötse güzel olurdu :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi şu 80004005 mi ne hatasını giderseler söylesen, bizi senin kadar takmazlar ;)

Est. sizler de ulaşabilirsiniz.
Geliştiricisi iyi biri. Elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
Tam olarak neden ve nerede alıyorsunuz o hatayı?

dakamon

dakamon

Üye
Biz bazen twtterda twitleşiyoruz. GEçen bu videoyu paylaştığında güzel dedim. Gerçekten güzel olmuşmu falan dedi bende evet çok güzel olmuş keşke bu animasyonu kilit ekranına da koyabilsek dedim oda buna izin yok şu an dedi. Bende umarım w10 da gelir falan demiştim oda umarım demişti :) inş getirirler şu apileri de kilit ekranını daha interaktif daha çok özellikli olarak kullanırız. Bence MS nin bu kilit ekranına iyi yoğunlşaması lazım. Potansiyeli yüksek. Değerlendirmeli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Biz bazen twtterda twitleşiyoruz. GEçen bu videoyu paylaştığında güzel dedim. Gerçekten güzel olmuşmu falan dedi bende evet çok güzel olmuş keşke bu animasyonu kilit ekranına da koyabilsek dedim oda buna izin yok şu an dedi. Bende umarım w10 da gelir falan demiştim oda umarım demişti :) inş getirirler şu apileri de kilit ekranını daha interaktif daha çok özellikli olarak kullanırız. Bence MS nin bu kilit ekranına iyi yoğunlşaması lazım. Potansiyeli yüksek. Değerlendirmeli.

Zaten gif desteği gelse, ortalık görsel yönden bayağı bir şenlenecek :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve dakamon
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yüklemek istediğimde alıyorum abi, satın aldım aylar önce ama şimdi deneme sürümünü yükleyebiliyorum ama satın aldığını yüklerken aşağıdaki gibi oluyor cihaz lumia920
Tüm güncellemeler yüklü wp8.1 update 1 yüklü :

emreeozden

emreeozden

Üye
Yüklemek istediğimde alıyorum abi, satın aldım aylar önce ama şimdi deneme sürümünü yükleyebiliyorum ama satın aldığını yüklerken aşağıdaki gibi oluyor cihaz lumia920
Tüm güncellemeler yüklü wp8.1 update 1 yüklü :
Aynı hatayı bende alıyorum program yuklenmiyor

emz

emz

Üye
????? :D:D:D @bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hemen cevap geldi :)

"Yes my friend i will send you vouchers in the same minute when they come back. I dont know what tales so long for them to make it. They also wanted to make a WP app for their website maybe they have problems bow :D"

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hemen cevap geldi :)

"Yes my friend i will send you vouchers in the same minute when they come back. I dont know what tales so long for them to make it. They also wanted to make a WP app for their website maybe they have problems bow :D"
Türkçesi nedir abi bunun :) bizi gogıl a muhtaç etme :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aynı hatayı bende alıyorum program yuklenmiyor

Bağlantı ile alakalı bir teknik sorun bu. Sırf prognaza uygulamasına ait bir sorun gibi algılamayınız. (Bende sıkça karşılaşıyorum)
Örnek: Bilyoner uygulamasında şimdi karşılaştım.

Ekli dosyalar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bağlantı ile alakalı bir teknik sorun bu. Sırf prognaza uygulamasına ait bir sorun gibi algılamayınız. (Bende sıkça karşılaşıyorum)
Örnek: Bilyoner uygulamasında şimdi karşılaştım.
Ben sadece prognoza da karşılaşıyorum bu sorunla, onun haricinde her uygulamayı (denim gerektirmeyen) yükleyebiliyorum

dakamon

dakamon

Üye
Bu uygulamada sorun var sanki. Hava karlı uygulama çok bulutlu diyor halbuki aynı uygulamanın içinde gün gün hava durumuna bakınca o gün için kar gösteriyor ama anlık gösterimde hep saçma şeyler.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu uygulamada sorun var sanki. Hava karlı uygulama çok bulutlu diyor halbuki aynı uygulamanın içinde gün gün hava durumuna bakınca o gün için kar gösteriyor ama anlık gösterimde hep saçma şeyler.

Evet şuan kartal da kar yağıyor bildirimde hafif yağmur diye msj geliyor sorun var ama genelde iyi ama N8 kullandığım zaman ki Nokia nın kendi hava durumunu hiç bir şeye değişmem

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben en iyi sonucu Accuweather de alıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Türkçesi nedir abi bunun :) bizi gogıl a muhtaç etme :)

Özetle: Ekibin döndüğü dakka hemen kod göndereceğim. Niye bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Kendi web siteleri için de bir wp uygulaması yapmak istiyorlardı belki onunla ilgili bir sorun çıkmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Sen bu kodları genelde mi yazacaksın ihtiyacı olanlara dm mi atacaksın abi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Özetle: Ekibin döndüğü dakka hemen kod göndereceğim. Niye bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Kendi web siteleri için de bir wp uygulaması yapmak istiyorlardı belki onunla ilgili bir sorun çıkmıştır.
Biz bu geliştiriciye Türkçe öğretelim:) Daha rahat eder. Hatta forumumuza üye yaptık mı tadından yenmez.
Sen bu kodları genelde mi yazacaksın ihtiyacı olanlara dm mi atacaksın abi?
Genelden paylaşmak sıkıntı olur. (Kodu kopyalan her yerde paylaşır)
Ortada bir emek var. En güzeli ücretini ödeyip almak. Her halükarda geliştirici için moral olur.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Biz bu geliştiriciye Türkçe öğretelim:) Daha rahat eder. Hatta forumumuza üye yaptık mı tadından yenmez.

Genelden paylaşmak sıkıntı olur. (Kodu kopyalan her yerde paylaşır)
Ortada bir emek var. En güzeli ücretini ödeyip almak. Her halükarda geliştirici için moral olur.
Doğru diyorsun da usta ben bikere ödedim bide kod almak için mi ödeme yapacam?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Eğer geliştirici kod gönderirse genelde paylaşmayı düşünmüyorum.
İhtiyacı olan ya da mağdur durumda olanlar özel mesaj ile ulaşır.
Kod geldiğinde buradan duyurusunu yaparım.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01

Üst Alt