Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ya millet özür dileyerek yazıyorum birazcık sert bir hort olacak ama :)
@bulutsuzgece Abi bu program bende silindi ama ben geri kuracağımda satın al çıkıyor ve program 5₺ olmuş. İndirim falan olamayacak mı? Kuponla falan uğraşmadan alayım tekrar dedim ama çok geldi. Eğer indirim olacaksa hiç uğraştırmayayım seni. Ama olmaz diyorsan sana özelden yazayım bir.kupon gerekli bana :) Seni de gece gece rahatsız ettim ama. Bing le hava durumuna baktım ce dışarıya baktım. İşte o zaman bu programın yokluğunu hissettim. Dışarıda acayip yağmur var adam bana hafif yağmurlu yazıyor. Ne mantıksa :S

Elimdeki kupon kodlarının hepsini dağıttım diye hatırlıyorum ama son 2 tanesinden emin değilim.
Dilerseniz özel mesajla irtibata geçin, birini ileteyim.
Eğer çalışırsa sorununuz çözülür.

Edit: Kupon kodlarının kullanım süresi 20 Eylül'de bitmiş :kıskıs:
Muhtemelen dağıtmadıysam bile çalışmayacaktır.

emz

emz

Üye
Elimdeki kupon kodlarının hepsini dağıttım diye hatırlıyorum ama son 2 tanesinden emin değilim.
Dilerseniz özel mesajla irtibata geçin, birini ileteyim.
Eğer çalışırsa sorununuz çözülür.

Edit: Kupon kodlarının kullanım süresi 20 Eylül'de bitmiş :kıskıs:
Muhtemelen dağıtmadıysam bile çalışmayacaktır.

Kampanya yapar sizce geliştirici? Özgür abi.senin aran iyiydi bir ara. Deyiver bizim ahaliden 3-5 kişi alacak diye bir kıyak geçsin. Bence yapar. Bu fiyata ben Assassins creed alıyorum şu an :D Bence indirsin o zaman alalım. Şöyle 1-2 lira yapsın. Bir sorarsan sevinirim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya yapar sizce geliştirici? Özgür abi.senin aran iyiydi bir ara. Deyiver bizim ahaliden 3-5 kişi alacak diye bir kıyak geçsin. Bence yapar. Bu fiyata ben Assassins creed alıyorum şu an :D Bence indirsin o zaman alalım. Şöyle 1-2 lira yapsın. Bir sorarsan sevinirim :)

Tamam.
Beni kırmaz diye umuyorum.
Birkaç tane kod isteyeyim.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bende isterim kod aslında

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Geliştiriciden cevap geldi.

Kodları üreten ve doğrulayan sistemde sorun varmış şu an.

Bu sistemin ardındaki ekip ise geliştiricinin söylediğine göre şu an yılbaşı tatilindeymiş ve 5-6 Ocak gibi yeniden işbaşı yapacaklarmış.

O yüzden şu an eli kolu bağlı, kod veremiyor. Ancak onlar döner dönmez bir tane genel (birden çok kullanıcı tarafından kullanılabilen) kod ayarlayacakmış benim için.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
İşte bu çok süper olur, gelince haberdar ederseniz çok makbule geçer ...

emz

emz

Üye
Geliştiriciden cevap geldi.

Kodları üreten ve doğrulayan sistemde sorun varmış şu an.

Bu sistemin ardındaki ekip ise geliştiricinin söylediğine göre şu an yılbaşı tatilindeymiş ve 5-6 Ocak gibi yeniden işbaşı yapacaklarmış.

O yüzden şu an eli kolu bağlı, kod veremiyor. Ancak onlar döner dönmez bir tane genel (birden çok kullanıcı tarafından kullanılabilen) kod ayarlayacakmış benim için.

Teşekkürler Özgür abi. Sende olmasan yandık yani :D Neyse bekleyelim o zaman :) Gelince haber verirsin bize artık :ehe

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Program atıyordu düzeltmişler harika bir program

og1907

og1907

Üye
Bende iyi bir hava durumu uygulaması arıyordum tüh bunu nasıl görmemişim ücretli olmuş :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende iyi bir hava durumu uygulaması arıyordum tüh bunu nasıl görmemişim ücretli olmuş :(
bende uzun zamandır kullanıyorum ücretli olunca kuponu da yapamadım aslında pek üstüne de düşmedim madem bu dandik mağaza da ender bulunan güzel şeylerden biri dedim parasını da verdim

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
emz

emz

Üye
bende uzun zamandır kullanıyorum ücretli olunca kuponu da yapamadım aslında pek üstüne de düşmedim madem bu dandik mağaza da ender bulunan güzel şeylerden biri dedim parasını da verdim

5₺ olmasa bende verecektim ama çok zam gelmiş. Önceden 2₺ idi. Verdiğine değerdi de bu paraya bir hava durumuna değer mi bilemedim. Bence daha ucuz olabilirdi. Belki indirim olursa alırım ama.

dakamon

dakamon

Üye
Prognoza da animasyon. Betaya geldi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
geçenlerde yazıştım ben onlarla çok hızlılar hemen cvp verdiler, 80004005 hatası alıyorum daha önce satın aldım dedim resimlerle belgeledim ama benden banka dekontu istedi, e nerden bulayım şimdi 2₺ lik bişey için dekont, salladım hatayı çözseler yeter olmadı çoklu kodlardan ricacı oluruz biz de napalım :)

emz

emz

Üye
@bulutsuzgece Abi sabırsızlıkla kod bekleyenleri unutma :D gelmesini bekliyoruz. Ayın 4'ü oldu :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece Abi sabırsızlıkla kod bekleyenleri unutma :D gelmesini bekliyoruz. Ayın 4'ü oldu :D

Tamam pazartesi tekrar mail atıp soracağım gelişme var mı diye :oke:
Pazartesi akşam ya da salı günü bilgilendiririm sizleri.

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
O videodaki animasyon ne zaman gelir varmı bir bilgi ?

Genelde beta ile asıl sürüm arasındaki süreyi kısa tutuyor geliştirici.
Çok uzun sürmez.
Bu arada o animasyon sadece karlı ve yağmurlu havalar için geçerli.
Bütün hava şartlarında animasyon yok.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ya abi şu 80004005 mi ne hatasını giderseler söylesen, bizi senin kadar takmazlar ;)

Üst Alt