Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Aslında çeviri hatası değil. İngilizce tabirler içerisinde daha önceden çevirdiğim sisli ve puslu zaten vardı.
Bir de yine benzer anlama gelen bir ifade yer alıyordu.
İfadelerin aynı olmaması adına o kısmı da buğulu olarak çevirmek zorunda kaldım.
Çünkü ingilizlerin hava ile ilgili olarak bizde olmayan farklı tabirleri var.

Bizde çok fazla yaşanan bir durum olmadığı için güncel hava durumunda "buğulu" ile karşılaşacağınızı pek sanmıyorum.
Ancak olmazsa bir sonraki sürümde onu da puslu olarak değiştiririz.
Şu an geliştirici bir aylığına Almanya'ya geçti.
Bir süre güncelleme gelmeyecek :tebessüm:

:D buğulu görünce ne yalan soylim güldüm :) komik geldi. Buğulu hava ilk defa duymuştum :)

dakamon

dakamon

Üye
Bide bir şey var hissedilen sıcaklığı göstermiyor program

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hissedilen sıcaklık derken?
Cihazınızda termometre mi var?
bazı havadurumu uygulamaları (ki buna TV kanallarındakilerin bazıları da (örn: NTV) dahil) sıcaklığın yanında hissedilen sıcaklığı da yazar. yani tahmini tabi, neme göre hesap ediliyor sanırım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aslında çeviri hatası değil. İngilizce tabirler içerisinde daha önceden çevirdiğim sisli ve puslu zaten vardı.
Bir de yine benzer anlama gelen bir ifade yer alıyordu.
İfadelerin aynı olmaması adına o kısmı da buğulu olarak çevirmek zorunda kaldım.
Çünkü ingilizlerin hava ile ilgili olarak bizde olmayan farklı tabirleri var.

Bizde çok fazla yaşanan bir durum olmadığı için güncel hava durumunda "buğulu" ile karşılaşacağınızı pek sanmıyorum.
Ancak olmazsa bir sonraki sürümde onu da puslu olarak değiştiririz.
Şu an geliştirici bir aylığına Almanya'ya geçti.
Bir süre güncelleme gelmeyecek :tebessüm:
abi sen diyolagı iyice arttırmışsın adamın her şeyinden haberin var :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dün telefonu flaşladım. Bunu gene kurdum gene mağaza hatası veriyor.!
Gitti gül gibi uygulama!!!!Edit : Hafıza kartından bir daha kurdum yükledi bu sefer.
Full sürümden deneme sürümüne düştüm. Kupon kodu alabilir miyim @bulutsuzgece
Birde telefonu sıfırlarsak ve yeniden yüklersek gene mi deneme sürümüne düşeriz?
Kupon kodu 1 kullanımlık mı yoksa tekrar kullanabilir miyim ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
abi sen diyolagı iyice arttırmışsın adamın her şeyinden haberin var :)

Evet güncelleme dönemlerinde mail atıyor.
Çevresindeki gelişmelerden de haberdar oluyoruz ister istemez :kıskıs:

Dün telefonu flaşladım. Bunu gene kurdum gene mağaza hatası veriyor.!
Gitti gül gibi uygulama!!!!Edit : Hafıza kartından bir daha kurdum yükledi bu sefer.
fu ll sürümden deneme sürümüne düştüm. Kupon kodu alabilir miyim @bulutsuzgece
Birde telefonu sıfırlarsak ve yeniden yüklersek gene mi deneme sürümüne düşeriz?
Kupon kodu 1 kullanımlık mı yoksa tekrar kullanabilir miyim ?

Kupon kodu yalnızca 1 kullanımlık.
Uygulamayı silerseniz bir daha kullanamazsınız.
Buradan kod vermiyorum.
Gerektiğinde özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Buradan kod vermiyorum.
Mağazadan satın alırım. Bu tip uygulamaları ve geliştiricileri desteklemek lazım

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet güncelleme dönemlerinde mail atıyor.
Çevresindeki gelişmelerden de haberdar oluyoruz ister istemez :kıskıs:

Buradan kod vermiyorum.
daha önceden bende full kullanıyordum bende kupon kodu alırsam iyi olur aslında

dakamon

dakamon

Üye
Özgür bey yapımcıya söylermisiniz bing hava durumundaki gibi ufak tile da da canlı karo kullansın ya. Ona da bi ayar çeksin en küçük karo da da hava durmu gösterilsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür bey yapımcıya söylermisiniz bing hava durumundaki gibi ufak tile da da canlı karo kullansın ya. Ona da bi ayar çeksin en küçük karo da da hava durmu gösterilsin.

Evet bak bu güzel bir öneri.
Almanya'dan döndüğünde ileteyim.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ufak tıle var en kçunu dıosanız o yok ama bn tam surum aldım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Dün saat 15.40'tan beri güncellemiyor. Açıyorum, veriler indiriliyor'da kalıyor.

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
deneme sürümüne bakıyorum güzel gibi duruyor... beğenirsem satın alırım..

Bing hava durumunu kilit ekranı kısmından aktif ediyorum mavi bir ekran geliyor hava ile ilgili hiç bir bilgi vermiyor binde bir duruma göre kilit ekranına görsel geliyor..

Accuweather seçiyorum bu sefer şekerler boncuklar olan bir görüntü geliyor yine hava durumu ile ilgili bir görsel çıkmıyor ki çıksa bile 1-2 gün düzenli gidiyor sonra güncellenmeden kalıyor gecenin bir yarısı oluyor hala 1 gün önceki gündüz 30 derecelik güneşli hava görseli kalıyor :( son zamanlarda hava durumları ile ilgili kilit ekranlarında sıkıntı yaşıyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
deneme sürümüne bakıyorum güzel gibi duruyor... beğenirsem satın alırım..

Bing hava durumunu kilit ekranı kısmından aktif ediyorum mavi bir ekran geliyor hava ile ilgili hiç bir bilgi vermiyor binde bir duruma göre kilit ekranına görsel geliyor..

Accuweather seçiyorum bu sefer şekerler boncuklar olan bir görüntü geliyor yine hava durumu ile ilgili bir görsel çıkmıyor ki çıksa bile 1-2 gün düzenli gidiyor sonra güncellenmeden kalıyor gecenin bir yarısı oluyor hala 1 gün önceki gündüz 30 derecelik güneşli hava görseli kalıyor :( son zamanlarda hava durumları ile ilgili kilit ekranlarında sıkıntı yaşıyorum
prognaza şuan bende kilit ekranı olarak ayarlı değil zaten ayarlamaya da gerek yok yani normalde ana ekranda ne varsa orada da o oluyor ve genelde bende güzel gösteriyor ve içine girmeden hiç devamlı güncelleniyor nete girdiğimde netsiz olduğumda emin değilim tam

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bing ana ekrn olarak mukkemml hergunde yenilenıor prognosa gayet gyet iyi çalısıor açtım gibi guncellıor fakat aklım hala ıphondakı hava durumunda oda yahoo dan alıormuş pes dedirtiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Ya millet özür dileyerek yazıyorum birazcık sert bir hort olacak ama :)
@bulutsuzgece Abi bu program bende silindi ama ben geri kuracağımda satın al çıkıyor ve program 5₺ olmuş. İndirim falan olamayacak mı? Kuponla falan uğraşmadan alayım tekrar dedim ama çok geldi. Eğer indirim olacaksa hiç uğraştırmayayım seni. Ama olmaz diyorsan sana özelden yazayım bir.kupon gerekli bana :) Seni de gece gece rahatsız ettim ama. Bing le hava durumuna baktım ce dışarıya baktım. İşte o zaman bu programın yokluğunu hissettim. Dışarıda acayip yağmur var adam bana hafif yağmurlu yazıyor. Ne mantıksa :S

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ücretsizken indirdim. Sonra malum sorun ortaya çıktı hatta yapımcı herkese mesaj atmış bildirim olarak geliyordu programda silmeyin tekrar kuramazsınız diye. Ben de o dönem mecburen recovery ile temizledim yedekleri alırken prognoza inmedi hata verip durdu. Şimdi de satın al ve dene sekmeleri çıkıyor. Ben zaten zamanında indirmiştim neden böyle oldu ki?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Üst Alt