Hayırlı olsun güle güle kullanın [emoji4]Arkadaşlar kendime G4 aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum![]()
Arkadaşlar kendime G4 aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum![]()
Kaçınılmaz ama ilk 2 hafta falan batarya düzene girince daha iyi olacak. [emoji4]teşekkürler arkadaşlar. ilk izlenimler güzel ama şarj gerçekten su gibi gidiyor![]()
hiç düzene girecek gibi durmuyorKaçınılmaz ama ilk 2 hafta falan batarya düzene girince daha iyi olacak. [emoji4]

O ekranla bunlar normal. Günde 2 de fazlaymış isterseniz biraz kullanıp iade edersiniz baktınız olmayacak böyle iade edip başka cihaza bakabilirsin. LG G2 den sonra pil konusunda batırdı ekran için yok 2k yok şu özellik derken ekranlara pil dayanmıyor.hiç düzene girecek gibi durmuyor
günde iki defa şarja takıyorum. eski telefonum M8 13-14 saat açık kalırken bu 7-8 saat ancak dayanıyor![]()
Telefon yeni olduğundan ilk günler daha fazla kullanırsın. Zamanla kullanım düzene girer ve şarj da sana yeter. G4'ün şarj süresi o kadar da kötü değil.teşekkürler arkadaşlar. ilk izlenimler güzel ama şarj gerçekten su gibi gidiyor![]()
iade için ne şartlar var?O ekranla bunlar normal. Günde 2 de fazlaymış isterseniz biraz kullanıp iade edersiniz baktınız olmayacak böyle iade edip başka cihaza bakabilirsin. LG G2 den sonra pil konusunda batırdı ekran için yok 2k yok şu özellik derken ekranlara pil dayanmıyor.
bilmiyorum gönlüm m5 den yanaydı o da gelmeyince ikinci seçenek g4 aldım artık. bakalım nasıl olacakG4 4 saat civarı bir ekran süresi alabiliyor normal kullanimda yoğunluğa göre bu değer düşebilir tabiki.G2 ya da birkaç sene önceki cihazların batarya performansını 2K ekranlı günümüz cihazlarından beklemeyin.
G4 iyi bir tercih hayırlı olsun.
İlk 21 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz dedilerdı Z3c alırken Eylül ayında vatan bilgisayarda.iade için ne şartlar var?
bilmiyorum gönlüm m5 den yanaydı o da gelmeyince ikinci seçenek g4 aldım artık. bakalım nasıl olacak
sebepsiz koşulsuz götürüp aldığım yere verebilir miyim şimdi?İlk 21 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz dedilerdı Z3c alırken Eylül ayında vatan bilgisayarda.
Tüketici hakları böyleymiş ben 14 gün biliyordum 21 olmuş.
Telefoncudan aldın heralde. Tüketici haklarına göre alması gerekiyor almam derse heyete başvuracaksın falan biraz uğraş gerekiyor sanırım daha önce başıma gelmedi hiç bilemeyeceğim.sebepsiz koşulsuz götürüp aldığım yere verebilir miyim şimdi?
ama benim tel LG Türkiye garantili değil. adam almıyorum derse
n iyisi kullanmak dostumTelefoncudan aldın heralde. Tüketici haklarına göre alması gerekiyor almam derse heyete başvuracaksın falan biraz uğraş gerekiyor sanırım daha önce başıma gelmedi hiç bilemeyeceğim.

üzülmezsin sanırım g4 batarya hariç oldukça başarılı bir telefone
n iyisi kullanmak dostum
zaten kötü bir telefon değil sonuçta amiral gemisi. sadece batarya konusunda sıkıntılı o da hepsinde var. sadece z3 almadım diye üzülür müyüm ileride ona takıldım biraz![]()