Öneri m8 i satıyorum ne alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

darkblademaster

darkblademaster

Üye
M5 i bilmiyorum araştırmak sormak lazım kullanıcılarına, senin ilk başta saydığın o kullanma olayı bendede var sürekli sosyal medya internet müzik hele fotoğraf çekme hastasıyımdır o halde şarj bana 1gün dayanıyor( google yedeklemede 30gb lık fotoğraf doldurdum 6ayda ) birde kapak demişsin bende ya değiştiği için yada titiz kullanıcı oldgum için de olabilir bilmiyorum kapaklarda sıkıntı çıkmadı çıkarsada 1sene içinde çıkar belki onuda bilmiyorum ama olursa eğer yapacağım tek şey garanti (alırsan kvk garantili al)
Şunada açıklık getireyim dedimya note4 almak istiyodum diye kendi telefonumdaki memnuniyetsizliğimden değil sürekli telefon değiştiren birisiyim merak ettiğim için değiştirmek istedim ama sonradan kullanıcı yorumlarını okuyarak vazgeçtim

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
hocam 1 hızlı şarj aleti var birde dock çok geç dolmuyor ama çok geç bitiyor emin olabilrsin çok telefon kullandım sony müzik kamera şarj baya iyi geldi ısınma olayı var ama dock ta iken sıfır ısınma buz gibi cihaz
ısınma derken mesela aslfalt 8 oynadım diyelim yarım saatte ne denli ısınır tahmini

seco_can_can

seco_can_can

Üye
baya ısınır hocam mesela ben kafa topu oynuyorum 1 - 1,5 saat anca ısınıyor ama ağır oyunlarda çok ısınma oluyor

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
baya ısınır hocam mesela ben kafa topu oynuyorum 1 - 1,5 saat anca ısınıyor ama ağır oyunlarda çok ısınma oluyor
mesela bu ısınma sorunu sadece oyunlarda ağır uygulamalarda mı oluyor yoksa z2 gibi internet açıkken mesaj yazarken de oluyor mu yine. rutin kullanımda whats up facebook haber okurken arada da müzik dinleyince ısınıyor mu hiç

seco_can_can

seco_can_can

Üye
yok hocam ben 2 aydır z3 kullanıyorum gündelik işlerde ufak oyunlarda ısınma sıkıntısı çekmedim ama deneme amaçlı asphalt yükledim 15 dakikaya baya ısındı

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam m5 beklemeye değer mi yoksa her türlü z3 mü dersin

seco_can_can

seco_can_can

Üye
m5 beklemeye gerek yok bence ahım şahım bi yanı yok

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
beyler z2-z3 samsung tan daha az isiniyor fakat govde metal oldugu icin hossediyorsunuz
z3 %100kullanimda 70 derece
s6 %100 kullanimda 80 derece
bekle z5 al

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
beyler z2-z3 samsung tan daha az isiniyor fakat govde metal oldugu icin hossediyorsunuz
z3 %100kullanimda 70 derece
s6 %100 kullanimda 80 derece
bekle z5 al
O kadar bütçem maalesef
inceleme videolarina bakıyorum da note4 hep 1 tık önde diyorlar. z3 oyunlarda resmen yanıyordu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Htc kullanıcısının telefondan beklentilerini android olarak ancak Lg karşılar.
Yeni telefondan sıkılmak istemiyorsan G4 al.
İşlevsellik olarak Note 4 bile iyi denebilir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Htc kullanıcısının telefondan beklentilerini android olarak ancak Lg karşılar.
Yeni telefondan sıkılmak istemiyorsan G4 al.
İşlevsellik olarak Note 4 bile iyi denebilir.
yani g4 konusunda tereddütlerim var. o ekrana o pil o işlemci bence ölü yatırım gibi olur. Ben z3 ısınıyor diye korkuyorum almaya g4 hiç yanına bile yaklaşamam. Şimdi o telefon cayır cayır yanıyordur :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 ısınma sorunu var denecek kadar ısınmıyor.
Note 4 demişsin konuda G4'ün işlemcisi Note 4 den kötü mü sanıyorsun ya da bataryası çok mu düşük?
G4 de Note 4 de 2k ve G4 ün performansı bahsi geçen tüm cihazlardan iyidir.Z3 eski br cihazdır.Htc kullansam geçmeyeceğim tek marka Sony olurdu.Ama tabi bilinçli olarak htc aldıysam.
Hayırlı olsun şimdiden ne alırsan.

0MG90

0MG90

Üye
Note 4 demişsin konuda G4'ün işlemcisi Note 4 den kötü mü sanıyorsun ya da bataryası çok mu düşük?
G4 de Note 4 de 2k ve G4 ün performansı bahsi geçen tüm cihazlardan iyidir.Z3 eski br cihazdır.Htc kullansam geçmeyeceğim tek marka Sony olurdu.Ama tabi bilinçli olarak htc aldıysam.
Z3'ün neresi eski?
Ayrıca bana ısınmayan bi cihaz gösterin. Telefonlardaki sıcaklık nasıl sorun olarak görülüyor anlamıyorum.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben şahsen bilinçli kullanıcı olduğumu düşünüyorum buna en büyük örnek direk kamerası iyi ya da tipi güzel diye almıyorum bu forumda konuyu açmam ve bunun üzerine fikir alışverişinde bulunmam göstermiyor mu
neden geçmeyeceğim tek marka sony olurdu ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
hocam ben şahsen bilinçli kullanıcı olduğumu düşünüyorum buna en büyük örnek direk kamerası iyi ya da tipi güzel diye almıyorum bu forumda konuyu açmam ve bunun üzerine fikir alışverişinde bulunmam göstermiyor mu
neden geçmeyeceğim tek marka sony olurdu ;)

Arayüzle alakalı Sony arayüzü sıkıcı olabilir.
Konu performanssa 801 kullanan Z3 bence eski.Performansı Note 4 ve G4 düzeyinde değil.Bu benim için önemli fark değil ama ölü yatırımlara değer vermeyen sen için önemlidir diye düşünüyorum.Ayrıca kamera önemsenmeyecek bir husus değil.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Arayüzle alakalı Sony arayüzü sıkıcı olabilir.
Konu performanssa 801 kullanan Z3 bence eski.Performansı Note 4 ve G4 düzeyinde değil.Bu benim için önemli fark değil ama ölü yatırımlara değer vermeyen sen için önemlidir diye düşünüyorum.Ayrıca kamera önemsenmeyecek bir husus değil.
Bence z3 ful hd diğerleri 2k ekran olduğu için olduğu performans eşdeğer oluyor hemen hemen. kamera önemlidir evet ama benim için ikinci hatta üçüncü planda oluyor. z3 eski değil bence sony 6 ayda bir amiral gemisi çıkardığı için eski gibi duruyor bence :D

seco_can_can

seco_can_can

Üye
sony yi ne kötülediniz hocam yazık ya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bence z3 ful hd diğerleri 2k ekran olduğu için olduğu performans eşdeğer oluyor hemen hemen. kamera önemlidir evet ama benim için ikinci hatta üçüncü planda oluyor. z3 eski değil bence sony 6 ayda bir amiral gemisi çıkardığı için eski gibi duruyor bence :D

Sana kalmış.Note 4 ve G4 süs olsun diye eklenmiş o halde listeye.
Sen kararını vermişşin biz değil sen bizi ikna eder gibisin :)
sony yi ne kötülediniz hocam yazık ya

Niye kötüleyim dostum iyi yanları da var kötü yanları da.
Z5 mesela o kötü yanların hemen hepsinden sıyrılmış gibi ama önceki cihazlar için konuşulacak şeyler var.Z3'den bahsediyoruz cihaz 1.900 lira.
Bana göre Z2'den çok farklı bir telefon değil Z2 harika bir f/p cihazıyken Z3'e daha temkinli yaklaşmak gerekli diye düşünüyorum fiyatından dolayı.O bütçeye çıkıldığında bir Note4 ya da G4 ile karşılaştırılacak bir telefon olmadığını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hekimesk ve gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
yani z2 ve z3 çok yakın olabilir. zaten sony donanım olarak pek birşey katmamış ama biraz daha profesyonel yapmış diyebiliriz. şahsen z2 kullandım ama ancak 1 ay dayanabildim. takoz gibi hemen ısınan ve ahizesi sıkıntılı birşeydi ancak kurtuldum. zaten forumda konuyu da açmıştım
yalnız bana 2k ekran bu donemde telefonlarda gereksiz geliyor. Bence sadece satış politikası.

ama şu an g4 yurt dışı çakma imei 1550 tl note4 ise 1700 tl. almak ne kadar mantıklı sizce

Üst Alt