gölgee_65
Üye
m8 i satıyorum ne alayım?
arkadaşlar aslında hiç satmaya niyetim yokken iyi bir fiyat istediler bu yüzden htc m8 telefonumu satıyorum. acaba yerine ne alsam bilmiyorum. benim için müzik deneyimi ve pil gücü önemli. ses kalitesi iyi olan sürekli internette dolaşan sosyal aglardan kopmayan elinden teli düşürmeyen biri için ne tavsiye edersiniz ?
note4,G4,xperia z3 arasında kaldım özellikle
Ya da yakında sony xperia m5 gelecek baya iyi birşeye benziyor onu mu beklesem acaba
note4,G4,xperia z3 arasında kaldım özellikle
Ya da yakında sony xperia m5 gelecek baya iyi birşeye benziyor onu mu beklesem acaba
Z3 kullanıyorum cihazımda şuana kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı birkere garantiye yolladm telefon hafif yamuldu nasıl oldu bilmyrum garantide kasayı komple değiştrdiler verdiler sıfır gibi oldu cihaz, fotoğraf dersen note 4 canlı görünyodu karşılaştırdığımda ama snapspeed polarr gibi programlarla hallediyorum Prof kamera gibi fotoğraflar elde ediyorum.ısınma sorunu sürekli oynuyosan var ama sonra hissetmemeye başlıyosun bir hafta öncesine kadar bende note 4ile takas etmeyi düşünüyordum ama note 4te kasa soyulması var ne kadar iyi kullanırsan kullan yinede soyulan bi yapısı var dışı eski görünürsede iki gün sonra telefoncuya satarken zorluk yaşarsın, ama şuan kullandığım z3 te en ufak bi soyulma yok merak ettiğin başka bişey varsa sor yardımcı olmaya çalışırım