Öneri m8 i satıyorum ne alayım?

huawei mate 7 kullanıyorm çok iyi pili sadece kullaklıgı kötu oda sorun degıl iphone kulaklıgı alcam gun senın gıbıyım bende gece yataga gırdıgımde %20lerde oluyo şarjım

Konu Sahibi
ağzına emeğine sağlık arkadşım verdiğin bilgiler için. ama g4 alırsam bile lg türkiye alabileciğimi sanmıyorum çunkü bütçem yetmez ona. daha çok 1500-1600 aralığında birşey alabilirim. yine de g4 almak mantıklı mı acaba paralel ithalat delta garantili
ağzına emeğine sağlık arkadşım verdiğin bilgiler için teşekkürler. ama g4 alırsam bile lg türkiye alabileciğimi sanmıyorum çunkü bütçem yetmez ona. daha çok 1500-1600 aralığında birşey alabilirim. yine de g4 almak mantıklı mı acaba paralel ithalat delta garantili
huawei mate 7 kullanıyorm çok iyi pili sadece kullaklıgı kötu oda sorun degıl iphone kulaklıgı alcam gun senın gıbıyım bende gece yataga gırdıgımde %20lerde oluyo şarjım
huawei işlemcisi biraz reddütte bırakıyor beni açıkçası. sonuçta 'kirin' sadece ona has bir işlemci. ne kadar verimli uzun vadeli olabilir

çok iyi bi işlemcı bence çok memnunum

Sarangni

Üye
Delta Firmasının güvenilirliğini bir araştırın. Hakkında iyi yorumlar varsa neden olmasın.

Geçenlerde arkadaşım Z3 Compact aldı o cihazdan da çok memnun.

Eğer ki Samsung, LG, Sony amiral gemisi bir cihaz alacaksan bunların pişman edeceğini sanmıyorum hepsi üst seviye donanımları sahip. HTC hariç çoğunun cihazını kullandım ve firmalar cihaz yaparken iyi özeniyorlar. Türkiye de ki tek sıkıntı markalara karşı ağır fanlık ve anti fanlık olması.

Ben bundan sonra muhtemelen bir Xioami alacağım cihazlarını çok beğeniyorum.

Tepkiler: gölgee_65
media markt hangi garantiyi veriyor ya? kardeşime söyleyeyim de kırsın g3'ünü

Konu Sahibi
yok yaşamadım bıde ben telefonun anasını ağlatacak kadar yukleme yapan bırıyım ısınmada şöyle dıyım oyun oynarken oda rahatsız edecek kadar degıl
öyleyse iyiymiş. ama netten baktım pek iyi yorumlar yokmuş. özellikler teknik servis güncelleme konusunda baya gerideymiş

Xiaomi Mi4 almalısın hepsiburada da satışı var

Konu Sahibi
Xioami ben de çok beğeniyorum ama buraya gelen MI 4 de 4G yok 16 GB ve hafıza kartı girişi yok. Alacak birinin bunları iyi düşünmesi gerekiyor.
o zaman kalsın. çünkü 4g gelecekken yakında ve hafıza kısıtlı bence sakat iş )

öyleyse iyiymiş. ama netten baktım pek iyi yorumlar yokmuş. özellikler teknik servis güncelleme konusunda baya gerideymiş
evet güncelleme bıraz geç oldu ama hız verdıler bırden lolipop cıktı 1 aydır hemen marshmallow duyuruldu oda gelıcek antutuda note 4ün bi tık altında tasarım ii olsn dersen cıdden çok şık

neden z3. kronik sorunları var o modelin de insan korkuyor almaya
Ben Z2 kullandım bir sorun çıkarmadı. Kullandığım en hızlı Android'lerden biri, ayrıca ekran ve kamerası da iyi. Ama G4'ün ekran ve kamerası daha iyi olabilir. Ben Sony'nin kalitesini seviyorum