lutfen yardımcı olunuz!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smhozcan12

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardımcı olunuz!!!!!!!
merhabalar ben yenı lg optimus black aldım ve oyunu sd ye atıyorum kaydetıyorum ama oyun kurulma aşamasın da wi-fi baglantısı sırasında sorun yaşıo kurmuyo ama wi-fi acık neden boyle yaptıgını anlayamadım bundan once xperia 10 wardı onda olmadı sorun ama wifiye gırıyorum normalde

nexpow

nexpow

Üye
yüklediginiz oyunu telefonunuz desteklemesi lazım yani forumdaki oyunlara bak msj larda senin telefonunu kullanan veya senin telefonunun cok yakın bi telefonun calıştıgını idda eden varsa

apk dosyasını kuracaksın sd kart dosyasınıda android/data klassörüne at eger gamelof oyunu ise sdkart gameloft klassörüne at

sorunun apk dosyası yüklenmiyomu yoksa data dosyasınımı indirmiyo?

emo0742

Üye
kardes banada yardımcı olurmusunuz gt-s 5233w icin skyfire linki verebilirmisiniz ?

Ocean258

Ocean258

Üye
oyunun telefona uyumlu oldugundan emınsın dımı?

nexpow

nexpow

Üye
kardes banada yardımcı olurmusunuz gt-s 5233w icin skyfire linki verebilirmisiniz ?

senin telefonun işletim sistemi samsung işletimö sistemi imiş sanırsam java destekliyordur googleye skyfire.jar yazdım 2 tane upload sitesine upload edilmiş ben denemedim calışıp calışmadıgını bilmiyyorum calışmıyosa java bölümüne konu aç belki birinde vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt