Telefon Tavsiyesi Lütfen Yardim Edin Wp8-android

Sponsorlu Bağlantılar

smltrl

Üye
O romu mu kursam bunu mu şu launcher mı daha hızlıdır bu mu daha çok kasar diye düşünmektir android

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve muhammettvurucu

ferit.61

ferit.61

Üye
Android alırsan sıradan olursun. Lumia dünyasına girersen tamamen farklılıklarla karşılaşırsın

Neyin farklılığı arkadaşım.
O kadar para verip eksik kalan birşeylerin mi ?
Yoksa her Lumia' nın yanında hediye olarak kutudan tespih çıkması ve kullanma klavuzunda "Ya Sabır, Ya Sabır" diyerek çekilmesi mi :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar özellik konuşun yav. Bu ne bilmem ne yarışı yapar gibi? Her telefon ihtiyaca göre güzeldir. Bu kadar. Mantıklı olarak seçim yapmakta zorlanan bir arkadaşa yardım etmek istiyorsanız, benim babam seninkini döver yarışına girmeyin. Çünkü babanız değil onlar. :D Ellerinden gelse cebinizdeki her kuruşa göz diken bu firmaları babanız gibi savunmayın. :D Sadece şu telefonun şu özellikleri var bu telefonun bu özellikleri var deyin. Çok mu zor yani.

1996yb

Üye
Nokia mağazasında xbox oyunları diyor bu nedemek acaba xbox oyunumu yoksa başka bişeymi?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar tartışmayın bi konu açtım hortlattınız ha :D :D .D :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu yaptıklarınızla sadece kendi kibrinizi kabartırsınız ve hiç kimse bir şey kazanmak az insanlığa fayda sağlamak için bare yorum yazmayında bilgi verecek kişiler paylaşım yapsınlar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
selamın aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar ben yeni telefon alacağım almışkende 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum lumia 620 mi alayım 10 aylık çiziksiz 350tlye yoksa 659tlye gm discovery 16gb mi alayım hızlı stabil güncelleme destekli bi cihaz olsun hangisi ve neden
2. el temiz lumia bulursun, çünkü alıp kullanamayanlar hemen satıyor :kıskıs: ve temiz oluyor :oke: benim Lumia 920 Aralık 2013 te 1.969 Tl ye alınmış ama ben 2. El 1.050 Tl ye aldım :oke: ve çok temizDİ. :kıskıs:
Lumia 620 standart kullanıcılar için ideal ram sıkıntısı var o kadar 512mb onun dışında bende var gayet güzel telefon :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gereksiz mesajlarınızı sildim. Tekrarı durumunda başka uyarı olmadan gereken yapılacak.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım telim var sende. Ara uzun uzun detayli konusuruz. :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eğer sistem hızlı ve stabil ise bana ne rom dan root dan. Ayrıca arayüzü sana hoş gelmez ama bir başkası beğenir. O yuzden hiç kasmaya gerek yok.
Konu sahibi arkadaşımı symbian bolumunden beridir tanırım. Her konuda yardımcı oldum kendisine. Yeni alacağı telefon dada yardımcı olacağım. Şimdiden alacağı telefon kendisine hayırlı uğurlu olsun. (Biraz butçesini zorlayacağım)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
konuyu açan arkadaşımız siz gerçekten aldığınız telefonu 4-5 sene kullanacakmısınız eğer gerçekten öyle ise benden size ne yapıp ne edin bi iphone alın aldığınız telefona 4-5 sene anca iphone destek verir lumialar gibi kısıtlamalarla karşılaşmazsınız 512, 1gb sıkıntısı var bizde ....android de durum farksız sürüm desteklemez 2. el temiz bir iphone 5 bulun ve birazda üstüne para ekleyip alın ve 4- 5 sene sıkıntısız kullanın

mesutcinik

mesutcinik

Üye
konuyu açan arkadaşımız siz gerçekten aldığınız telefonu 4-5 sene kullanacakmısınız eğer gerçekten öyle ise benden size ne yapıp ne edin bi iphone alın aldığınız telefona 4-5 sene anca iphone destek verir lumialar gibi kısıtlamalarla karşılaşmazsınız 512, 1gb sıkıntısı var bizde ....android de durum farksız sürüm desteklemez 2. el temiz bir iphone 5 bulun ve birazda üstüne para ekleyip alın ve 4- 5 sene sıkıntısız kullanın
söylediği paraya 2. el iphone 4 bile bulunması zor abi ya ipphone 5 diyosun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
söylediği paraya 2. el iphone 4 bile bulunması zor abi ya ipphone 5 diyosun
e tabiiki o paraya alamaz ama sonuçta 4-5 sene kullanacaksa biraz parayada kıymak lazım şu mantıklada bakmak lazım örneğin ben 1650 tl verdim 920 aldım şimdi ise bir çok mağazada 1000 tl civarında 1020 ile takas yapayım dedim 920 yi 500 tl ye sayıyor 1 senede cihazdakı değer kaybı 1000 tl yazık değilmi bizlere

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kardeşim şartlarını zorla bi tane temiz ikinci el L820 al paşalar gibi kullan. yok eksiği varmış yok uygulaması azmış takma bunları. L820'de 1.5 Ghz işlemci ve 1 Gb ram var. 64 Gb'a kadar da hafıza artırımını destekliyor. hassas dokunuşlu 4.3" ekran var. 8.7 Mp kamera var. temiz kullanırsan 2-3 sene rahat götürür seni. uygulama sayısı artıyor. yeni versiyon güncellemesi de gelecek. Sıkılırsan kapağını değiştirir farklı renk takarsın. piyasada o paraya ikinci el olarak alabileceğin en iyi telefondur. androidlerin zaten haşadını çıkarıyorlar. temizini zor bulursun. ama ikinci el lumialar genelde temiz olur. 820 şarjı biraz fazla tüketiyor ve gece çekimleri dışında eksiği olmayan bir telefon diyebilirim L820 için.

kartal-78

Üye
e tabiiki o paraya alamaz ama sonuçta 4-5 sene kullanacaksa biraz parayada kıymak lazım şu mantıklada bakmak lazım örneğin ben 1650 tl verdim 920 aldım şimdi ise bir çok mağazada 1000 tl civarında 1020 ile takas yapayım dedim 920 yi 500 tl ye sayıyor 1 senede cihazdakı değer kaybı 1000 tl yazık değilmi bizlere
merhaba bir lumia 920 kullanıcısı olarak şunu soyliye bilirim daha kolay ve kasma yapmayan ve gelişmeye hazır kullanmaktan zevk alacağın bir cihaz almanı tavsiye adarim evet biraz parayakıy ama 650 tl ye bir lumia bulabilirsin yılbaşından sonra bekle l920 yi biraz daha ucuza bulursun 800 -900 civarında internette hızlı oldunu soyliye bilirim şimdiden hayırlı olsun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
merhaba bir lumia 920 kullanıcısı olarak şunu soyliye bilirim daha kolay ve kasma yapmayan ve gelişmeye hazır kullanmaktan zevk alacağın bir cihaz almanı tavsiye adarim evet biraz parayakıy ama 650 tl ye bir lumia bulabilirsin yılbaşından sonra bekle l920 yi biraz daha ucuza bulursun 800 -900 civarında internette hızlı oldunu soyliye bilirim şimdiden hayırlı olsun
elimde zaten 920 var ve kurtulmanın yolunu arıyorum sen bana almamı tavsiye ediyorsun:blink:

Üst Alt