Android alırsan sıradan olursun. Lumia dünyasına girersen tamamen farklılıklarla karşılaşırsın

O romu mu kursam bunu mu şu launcher mı daha hızlıdır bu mu daha çok kasar diye düşünmektir android
kurucak bi rom un olmamasıdır wp
Ellerinden gelse cebinizdeki her kuruşa göz diken bu firmaları babanız gibi savunmayın.
Sadece şu telefonun şu özellikleri var bu telefonun bu özellikleri var deyin. Çok mu zor yani.tamam arkadaşlar tartışmayın bi konu açtım hortlattınız ha![]()
.D
![]()

2. el temiz lumia bulursun, çünkü alıp kullanamayanlar hemen satıyorselamın aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar ben yeni telefon alacağım almışkende 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum lumia 620 mi alayım 10 aylık çiziksiz 350tlye yoksa 659tlye gm discovery 16gb mi alayım hızlı stabil güncelleme destekli bi cihaz olsun hangisi ve neden
ve temiz oluyor
benim Lumia 920 Aralık 2013 te 1.969 Tl ye alınmış ama ben 2. El 1.050 Tl ye aldım
ve çok temizDİ. 

beni alıntı yapmışsın o yuzden söyledim.Yorumum da senden bahsetmedim kardeşim.
kurucak bi rom un olmamasıdır wp
söylediği paraya 2. el iphone 4 bile bulunması zor abi ya ipphone 5 diyosunkonuyu açan arkadaşımız siz gerçekten aldığınız telefonu 4-5 sene kullanacakmısınız eğer gerçekten öyle ise benden size ne yapıp ne edin bi iphone alın aldığınız telefona 4-5 sene anca iphone destek verir lumialar gibi kısıtlamalarla karşılaşmazsınız 512, 1gb sıkıntısı var bizde ....android de durum farksız sürüm desteklemez 2. el temiz bir iphone 5 bulun ve birazda üstüne para ekleyip alın ve 4- 5 sene sıkıntısız kullanın
e tabiiki o paraya alamaz ama sonuçta 4-5 sene kullanacaksa biraz parayada kıymak lazım şu mantıklada bakmak lazım örneğin ben 1650 tl verdim 920 aldım şimdi ise bir çok mağazada 1000 tl civarında 1020 ile takas yapayım dedim 920 yi 500 tl ye sayıyor 1 senede cihazdakı değer kaybı 1000 tl yazık değilmi bizleresöylediği paraya 2. el iphone 4 bile bulunması zor abi ya ipphone 5 diyosun
merhaba bir lumia 920 kullanıcısı olarak şunu soyliye bilirim daha kolay ve kasma yapmayan ve gelişmeye hazır kullanmaktan zevk alacağın bir cihaz almanı tavsiye adarim evet biraz parayakıy ama 650 tl ye bir lumia bulabilirsin yılbaşından sonra bekle l920 yi biraz daha ucuza bulursun 800 -900 civarında internette hızlı oldunu soyliye bilirim şimdiden hayırlı olsune tabiiki o paraya alamaz ama sonuçta 4-5 sene kullanacaksa biraz parayada kıymak lazım şu mantıklada bakmak lazım örneğin ben 1650 tl verdim 920 aldım şimdi ise bir çok mağazada 1000 tl civarında 1020 ile takas yapayım dedim 920 yi 500 tl ye sayıyor 1 senede cihazdakı değer kaybı 1000 tl yazık değilmi bizlere
elimde zaten 920 var ve kurtulmanın yolunu arıyorum sen bana almamı tavsiye ediyorsunmerhaba bir lumia 920 kullanıcısı olarak şunu soyliye bilirim daha kolay ve kasma yapmayan ve gelişmeye hazır kullanmaktan zevk alacağın bir cihaz almanı tavsiye adarim evet biraz parayakıy ama 650 tl ye bir lumia bulabilirsin yılbaşından sonra bekle l920 yi biraz daha ucuza bulursun 800 -900 civarında internette hızlı oldunu soyliye bilirim şimdiden hayırlı olsun