Telefon Tavsiyesi Lütfen Yardim Edin Wp8-android

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardim Edin Wp8-android
selamın aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar ben yeni telefon alacağım almışkende 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum lumia 620 mi alayım 10 aylık çiziksiz 350tlye yoksa 659tlye gm discovery 16gb mi alayım hızlı stabil güncelleme destekli bi cihaz olsun hangisi ve neden

1996yb

Üye
2.ci el lumia alma mutlaka sorunu vardır general discovery al

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
selamın aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar ben yeni telefon alacağım almışkende 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum lumia 620 mi alayım 10 aylık çiziksiz 350tlye yoksa 659tlye gm discovery 16gb mi alayım hızlı stabil güncelleme destekli bi cihaz olsun hangisi ve neden

daha üst modellere bakmanı tavsiye ederim 659₺ nin üzerine biraz daha Katabilisen Tavsiyelerimin arasında ve kullanmakta olduğum Lumia 820 düşünebilirsin kapak değişimi hafıza kartı takabilmen ve 1GB ram bence işini görecektir gerekli uygulamalar ve oyunlar mağazasına gelmeye başladı aradığın hemen hemen hepsi var telefon alırken araştırarak almanı öneririm bende mevcut olarak L520 2adet L625 L820 var tüm aile Lumia kullanıyoruz karar tamamen senin ... İyi forumlar

1996yb

Üye
Oyun içinmi alcaksın onunlada ilgisi var

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Güldürme beni Gm discovery 4 sene gidecek ha :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, muhammettvurucu ve Murat Alper

1996yb

Üye
güzel kullanırsa sorun olmaz

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
ya biraz oyun biraz internet konuşma vs. ama telefon aldımmı horda kullanamam onuda söyleyeyim kılıfla ve gözüm gibi bakarım hangisini alayımve lumia 620 alsam günceleme gelcekmi lumia 620ye

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hiç biri

1996yb

Üye
Galaxy note 1 al 3 4 rahat gider benim telde nota 1 2 sene oluyor alalı

2495243

2495243

Kapalı Hesap
4-5 yil imkansiz duruyor ancak dusuk segmentte arkadaslara lumia öneriyorum kasmayan bir sistem 2-3 yil götürür 650 gibi butcen varsa lumia 720 kampanyalar ile bulabilirsin

1996yb

Üye
bende lumia alsam diyorum hangisini önerirsiniz 900tl var

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Lumia
520
920
1020
1520
Fiyat farkı var tabii

1996yb

Üye
Kendi galaxy note 1 rimi aldığım telciye takas üstüne 1100 tl verip s4 alcam teşekkürler yorumlarınız için.

serverfun912

serverfun912

Üye
L820 harika kaldırmadığı uygulama yok sadece çözünürlük kısıtlıları yükleyemezsiniz.Bu arada düşük çözünürlük hızlı ve iyi bir sistem sağlamış oyun desen tüm oyunlar geldi ve geliyor.Uygulama desen gerekli olanların neredeyse hepsi geldi.Hız,kamera,tasarım L820.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
sekajmer

sekajmer

Üye
L820 harika kaldırmadığı uygulama yok sadece çözünürlük kısıtlıları yükleyemezsiniz.Bu arada düşük çözünürlük hızlı ve iyi bir sistem sağlamış oyun desen tüm oyunlar geldi ve geliyor.Uygulama desen gerekli olanların neredeyse hepsi geldi.Hız,kamera,tasarım L820.
hele ki batarya :D 800x480 çözünürlük bataryayı sömürmüyor :D oysa 925 öyle mi 2 saat spiderman oyna bitiyor :D

1996yb

Üye
Bende kararsız kaldım s4 mü alıyım yoksa wpl 1020mi

smltrl

Üye
Bence oyun için falan android telefon almaya gerek yok 300 liraya bi tablet alıyosunuz tamamdır 15 saat aralıksız oyna istediğin oyunu

Kergitli

Kergitli

Üye
Android alırsan sıradan olursun. Lumia dünyasına girersen tamamen farklılıklarla karşılaşırsın

Never Back Down

Never Back Down

Üye
:) Lumia Dünyası Farklılık falan değildir
Gelişmesini Bekleyip durduğunuz bi dünyadır.
Ama Android Telefonun her organıyla sana ait olmasıdır.Yazılımı yapan şirkete değil...

Üst Alt