Lütfen acil yardım. samsung i9003 reset olmuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

mtg3d

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen acil yardım. samsung i9003 reset olmuyor.
Samsung i9003 cihaz var. 170 tane uygulama olunca dedimki fabrika ayarlarına alıyım silinsin. ilk başta tamam başarılı bi şekilde reset attı. sonra cihazda sanki bi hata oldğunu düşndüm. tabi ozmana kadar arkaplan resmini değiştirdim bikaç tanede uygulama yükledim. sonraa tekrar reset attım ama her reset attığmda eski haline geliyor. ilk kez reset attıktan sonra yükledğim uygulamalar değişmiyor 2. veya 3. reset atmamda. her yolu denedim. ses açma ve home tşuna basıp vs. numerik tşlardan kodu yazdım reset atıyor ama her defasında aynı uygulamalar ve aynı arka plan. ayarlar vs. resetleniyor ama uygulamalar gitmiyor ve cihazda home tuşu sağlam ama işlevini yerine getirmiyor. telefonu kapat dedğimde sadece telefonu kapat sçeneği var. seessize al uçak modu vs. gözükmüyor.

bunlar olunca telefonu reboot yaptım. android 2.3.4 xxkph versiyonunu yükledim kamera felan herşey sorunsuz ve daha hıızlı ama anlamadığım şey o uygulama ve arkaplan yine değişmedi nasl yapabilrim :S lütfen yardım edin

mtg3d

Üye
    Konu Sahibi
telefonu her yeniden başlattığımda eski haline geliyor var mı böyle bişey ya nasıl düzelticemm :( yardm edin lütfen

mancukya

Üye
Ya Google backup olayi yada kurdugun herhangi bir program sistemi tekrar kurmak icin ayarlanmis Cynagonde bunu oto yapiyor markete baglandigin anda Marketden yapilan son yüklemeleri oto kuruyor mesala.
Ayrica Odin ile format at sistemine ama sakin 9000 ait bir rom yüklemeye kalkma Efs dosyasininda yedegini mutlaka alin 00000 li bir Imei ile karsilasma durumuna karsi.

DIMACAN

Üye
kardeş sen problemi çözdünmü çözdüysen nasıl çözdün bir yardımcı olsan kardeş,

PriZm

PriZm

Üye
telefonu ses açma tuşu + menü tuşu + güç tuşuna basılı tutarak aç
recovery menüsüne gir
ses tuşlarnı kullanarak wipe data seç
yine güç tuşu ile işaretle
yes de

yine olmazsa odin..