Astral seyahatte istenildiği yere gidilmiyor mu neden bildiğini görsün?İnsan astral seyahatta gitmek istediği yeri hayal ettiği gibi görür mesela hayatında hiç parisi görmemiş biri nasıl olduğunu bilmediği yeri nasıl bilsin hayal ettiği gibi görür
Yani daha önceden görmediğin bir yerse farklı olabilirAstral seyahatte istenildiği yere gidilmiyor mu neden bildiğini görsün?
Demek istediğim kişi zaten istediği yere gidip görüyor oranın nasıl bir yer olduğunu, hayalindeki yere gitmiyor. Ama haklısın astral seyahate çıktığı yerde bile bazı eşyalar vs. şeylerin yerleri değişik olabiliyor.Yani daha önceden görmediğin bir yerse farklı olabilir
Evet Lusid Rüya daha eğlencelidir kesinAma lusid rüya daha zevkli bence düşünse istediğini yapabiliyorsun. Örnek olarak dediğim gibi Adriana Lima

Ama lusid rüya daha zevkli bence düşünse istediğini yapabiliyorsun. Örnek olarak dediğim gibi Adriana Lima

Dene umarım başarırsınAh ah
Denesemmi![]()

Ellerinde sınırsz bi dünya var ve adrinana limayı düşünüyolarDene umarım başarırsın![]()
pehEllerinde sınırsz bi dünya var ve adrinana limayı düşünüyolarpeh

Günlük tut
Bu konudan sonra gördüğüm rüyaları bile unutmaya başladım, hatırlayamıyorum hiçbirini![]()

Telefonda kolay oluyo vallaKim uğraşacak ya napcam ben limayı![]()
2 cümle de yazsan herşeyi hatrlatıyo. Lima icin demedm gunlugu 
Biliyorum şakasına yazdımTelefonda kolay oluyo valla2 cümle de yazsan herşeyi hatrlatıyo. Lima icin demedm gunlugu
![]()

Dene umarım başarırsın![]()
Ellerinde sınırsz bi dünya var ve adrinana limayı düşünüyolarpeh

Aynen yabu lücid te de bir yerden düştüğünü düşünenler vb olaylarda kalp krizi geçiren adamlar varmışbir de bn rüyada olduğumu anlıyorum ama kontrol edemiyorum![]()
benm icin daha cok kabusa donusuyone görüyosun kiAynen yabenm icin daha cok kabusa donusuyo

Bosver bilmek istemezsnne görüyosun ki![]()
![]()
kabus isteBosver bilmek istemezsnkabus iste