Lüsid Rüya Görmeyi Öğrenmeye Hazırlık

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
son iki gündür lucid rüya görüyorum herşey öyle ama öyle gerçekçiydi ki anlatamam yaa ama işin garibi sürekli başım dönüyordu kendimi toparlayamıyordum :bilmm ama güzel bir deneyim oldu inşallah astral seyahati de yapcam bu gidişle :sirit:
İnşallah :D
Ben astral için uğraşmıyorum ama lusid rüya da göremedim bir türlü :S Sabahın köründe alarm uyandırıyo beni gördüğüm rüyayı da unutuyorum

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve ___kaptan___

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yazıyı okuduysan şimdiye kadar astral seyahate de başlaman lazımdı :D :naughty:
lüsid rüya nasıl bir sey normal geziyormuş gibi mi oluyor?
Şöyle ki astral seyahat ile ilgili konumda astral seyahati neden yapamadığımı yazmıştım o yüzden sadece deniyorum ama daha sonuca ulaşamadım astral seyahatte ama denemekte parayla değil tabii denemeye devam :sirit:

Lucid rüya ya gelince herşey o kadar gerçekçi ki anlatamam her saniyesinde kalbim çarptı yemin ederim :D ama rüyam öyle bişeydi ki ayakta duramıyordum etrafımdaki her canlı cansız varlık gerçek hayatta bu kadar gerçek olamazdı yaa bildiğin normal hayat yaşıyor gibisin yani, ama ne geçtiyse aklımdan onunla karşılaştım adeta :bilmm biraz ürkütücü biraz komik adrenalin dolu bir deneyim oldu benim için :tebessüm: inşallah devamı gelir :)
İnşallah :D
Ben astral için uğraşmıyorum ama lusid rüya da göremedim bir türlü :S Sabahın köründe alarm uyandırıyo beni gördüğüm rüyayı da unutuyorum
valla ben lucid rüya göreyim diye hiç uğraşmadım bu zamana kadar ama şunu iyi hatırlıyorum, dün gece daha doğrusu sabaha karşı saat 3-4 gibi uyurken (geç uyurum da :sirit: ) bedenim aşırı yorgundu ve griptim :( aklımdan sadece astral seyahat mi denesem acaba dedim vazgeçtim sonra lucid rüya nasıl oluyor acaba diye düşündüm demeye kalmadı sızmışım kendimi bir anda rüya da buldum herşey benim elimdeydi sanki :eller:

• Beğen
Tepkiler: -Empat- ve SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
devam serisini de söylersin nasıl olduğunu ve o an ne düşünüyorsan o mu oluyor :naughty: ve de gerçek gibi

• Beğen
Tepkiler: -Empat- ve ___kaptan___
No Name Dev

No Name Dev

Üye
Ya okuyacak timda cok uzun :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
devam serisini de söylersin nasıl olduğunu ve o an ne düşünüyorsan o mu oluyor :naughty: ve de gerçek gibi
aynen kardeş :) çok fena gerçekçi bir şey yaa şahsen rüyamda bulunduğum yerden kurtulmak için çok şey yapmaya çalışıyorum ama rüyamda sanki kafam bir milyon gibi bir adım atacak halim yok caddeden arabalar vs geçiyo sonra kendimi evin etrafında buldum yok öyle bir karanlık yaaa sim siyah sokaklar bir zerre ışık yok çok fenaydı çookk burda ürkmemek elde değildi doğrusu devamı olursa paylaşırım tabii ki :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: -Empat- ve SoulsEagle
Invoke

Invoke

Üye
geçen rüyamda uyuyodum. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, -Empat- ve ___kaptan___
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
geçen rüyamda uyuyodum. :D
tembellikte dünya rekoru :yagmur:bnde her gece rüyamda :duello::duello: böyleyim ve çok gerçekçi ciddi acı filan hissediyosun lüsid mi hatta uçurumdan bile attılar bni çok kötü kalkıyosun öyle olunca :D

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
tembellikte dünya rekoru :yagmur:bnde her gece rüyamda :duello::duello: böyleyim ve çok gerçekçi ciddi acı filan hissediyosun lüsid mi hatta uçurumdan bile attılar bni çok kötü kalkıyosun öyle olunca :D
valla bilmiyorum ama bu lucid rüyayı biraz daha araştırmam gerekiyor inşallah bu gece de görürüm yaa :eller:

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Invoke

Invoke

Üye
ne tembeli la, sen rüyanın içinde rüya gör de şeklini görelim. Ben kaç kere yorgun uyandığımı bilirim. Rüyanda o kadar koştun mu hiç =P

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Şöyle ki astral seyahat ile ilgili konumda astral seyahati neden yapamadığımı yazmıştım o yüzden sadece deniyorum ama daha sonuca ulaşamadım astral seyahatte ama denemekte parayla değil tabii denemeye devam :sirit:

Lucid rüya ya gelince herşey o kadar gerçekçi ki anlatamam her saniyesinde kalbim çarptı yemin ederim :D ama rüyam öyle bişeydi ki ayakta duramıyordum etrafımdaki her canlı cansız varlık gerçek hayatta bu kadar gerçek olamazdı yaa bildiğin normal hayat yaşıyor gibisin yani, ama ne geçtiyse aklımdan onunla karşılaştım adeta :bilmm biraz ürkütücü biraz komik adrenalin dolu bir deneyim oldu benim için :tebessüm: inşallah devamı gelir :)
valla ben lucid rüya göreyim diye hiç uğraşmadım bu zamana kadar ama şunu iyi hatırlıyorum, dün gece daha doğrusu sabaha karşı saat 3-4 gibi uyurken (geç uyurum da :sirit: ) bedenim aşırı yorgundu ve griptim :( aklımdan sadece astral seyahat mi denesem acaba dedim vazgeçtim sonra lucid rüya nasıl oluyor acaba diye düşündüm demeye kalmadı sızmışım kendimi bir anda rüya da buldum herşey benim elimdeydi sanki :eller:
Zaten sıkıntı orda :D rüyada olduğunu farkedip heyecanını durdurabilirsen kalp hızını yavaşlatırsan lucid süresini uzatırsın ;) ama bem şuana kadar yapamadım onu :( çok zor ya

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Zaten sıkıntı orda :D rüyada olduğunu farkedip heyecanını durdurabilirsen kalp hızını yavaşlatırsan lucid süresini uzatırsın ;) ama bem şuana kadar yapamadım onu :( çok zor ya
Zorlukla alakası yok, görürsen görürsün göremezsen göremezsin :D
Kendine Inception filmindeki gibi bir "totem" vari birşey bul, ve onu her gördüğünde kendine rüyada mıyım diye sor ve "düşün" rüyada mısın diye.
Ayrıca gün içinde de kendine rüyada mıyım diye sor

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq
Invoke

Invoke

Üye
Saçmalamayın la.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Zorlukla alakası yok, görürsen görürsün göremezsen göremezsin :D
Kendine Inception filmindeki gibi bir "totem" vari birşey bul, ve onu her gördüğünde kendine rüyada mıyım diye sor ve "düşün" rüyada mısın diye.
Ayrıca gün içinde de kendine rüyada mıyım diye sor
Hmm. Bunları denerim unutmazsam. Ama şu heyecan oluyo malesef :D bi de kabus görüyosam tamamdır :D adrenalin patlaması :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve -Empat-
Invoke

Invoke

Üye
oha, rüyasında ölen varmış kalkmış sağlammış röpörtaj vermiş. Ciddi mi bu? Aramızda hiç rüyasında ölen var mı? Tam ölecekken uyanan değil, ölen var mı?

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
oha, rüyasında ölen varmış kalkmış sağlammış röpörtaj vermiş. Ciddi mi bu? Aramızda hiç rüyasında ölen var mı? Tam ölecekken uyanan değil, ölen var mı?
Astral seyahatte ölen var diye biliyorum

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Bi kez rüyamda elektrik çarpmasıyla ölmüştüm :D berbattı . Her hücre hissettigim her yer acıyodu. Sonra ölüyorum lan acaba ne olacak dedim :D bi baktım uyanmışım rüyaymış :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Astral seyahatte ölen var diye biliyorum

Astralda kendin kontrol etmiyor musun? Gidiyorsun yani bayağı. Ruh çıkıyor falan? Ölürse ölür, bitmiştir. Tamamen ölür o zaman.

• Beğen

Üst Alt