Neisseria.Ps
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gün içinde yaptığımız hareketler, rüyalarımıza yansır, sen kendine sürekli rüyadamıyım diye sorar ve bunu alışkanlık haline getirirsen, bu soruyu rüyanda da sorar ve düşünürsün gerçekten rüyadamısın diyegün içinde soracakmışsın acaba rüyada mıyım ya? Sonra şizofren olursunuz dikkat edin bak.
Bi kez rüyamda elektrik çarpmasıyla ölmüştümberbattı . Her hücre hissettigim her yer acıyodu. Sonra ölüyorum lan acaba ne olacak dedim bi baktım uyanmışım rüyaymış
Ben de bileğimin kırıldığını görmüştüm, her nedense hareket ettiriyordum çok acımıştıBi kez rüyamda elektrik çarpmasıyla ölmüştümberbattı . Her hücre hissettigim her yer acıyodu. Sonra ölüyorum lan acaba ne olacak dedim bi baktım uyanmışım rüyaymış
Gün içinde yaptığımız hareketler, rüyalarımıza yansır, sen kendine sürekli rüyadamıyım diye sorar ve bunu alışkanlık haline getirirsen, bu soruyu rüyanda da sorar ve düşünürsün gerçekten rüyadamısın diye
Astral seyahatte bir şeye odaklanınca bedene geri dönülüyormuş, diye biliyorum deneme fırsatım olmadıAstralda kendin kontrol etmiyor musun? Gidiyorsun yani bayağı. Ruh çıkıyor falan? Ölürse ölür, bitmiştir. Tamamen ölür o zaman.
Boşver anlatmaAlakası yok. Sana rüyalarımı anlatayım, gün içiyle ne kadar alakası varmış otur bir daha düşün.
Astral seyahatte normalde görebildiğimizden çok daha fazlası var tabiiKorkarsınız zaten.
Astral seyahatte normalde görebildiğimizden çok daha fazlası var tabii
Dur ben çıkayım şimdiAma dediğin de doğru, günlük hayatın hatta hemen öncesinin etkiledi rüyalar oluyor. Ama tamamen bağımsız rüyalarda oluyor. Ben kendi çapımda ikiye ayırırım zaten rüyalarımı. Biri işe yaramaz rüyalar yani günlük hayatımla bağdaştırdığım, diğeri üzerine düşünülecek ibretlik rüyalar.
Ben çıkmadım valla bilmiyorum.
Dur ben çıkayım şimdi
Harbi uykum gelmeye başladı yatayım benBakarsın 3 harflileri görürüm yarın anlatırım size
aynısı bana da oluyo birde sürekli rüyadamıyım diye soranlardan filan bahsetmişsiniz inceptiondaki kadın gibi olmasın ölürsem uyanırım diyeBen gelecekten kesitler görüyorum sonra dejavu olarak yaşıyorum o nolack?
Yazıyı okudun mu? Lüsid Rüyadan sonra bu karabasan etkisi olabiliyormuşuğraşmamama rağmen bir haftada iki kere yaşadım. rüya iyi ama uyanamıyorum. ayrıca hep dua içinde rüya oluyor. uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum. felç geçirmiş gibi oluyorum. evdekilere bağırmaya çalışıyorum bağıramıyorum. sonra bir anda uyanıyorum. sanki boğulurken kurtulmuş gibi bir his oluyor. ne oluyor böyle
Astral seyahatte ustalaşılırsa devlet sırlarına bile ulaşılırAstral seyahatla ilgili şunları söylemek istiyorum.Seyahata çıkınca kimseye dokunamzsınız tamamen soyutsunuz.ayrıca ölme riski yok korktuğun qn zaten bedenine dönersin ve diğer varlıkları görebilirsiniz.Hem lusid rüya daha zevkli düşünsenize istediğini yapabilirsin örnek olarak karşında adriana limayı görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?