Lumiaları beklemekten artık gece gündüz rüyalarıma giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Lumiaları beklemekten artık gece gündüz rüyalarıma giriyor
arkadaşlar nokia lumia nerdeyse bir sene oldu ha ha çıkacak ha çıkacak beklemekten verem oldum samsung s3 ses sedası yok Lumialar tanıtıldı samsung s3 türkiyeye geldi bizim Lumialar gelecek daha inşallah allah rızası için biri söylesin artık ne zaman geleceğini samsung show yaparken türkiyede bizim nokia türkçe dili bile yapmamış

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Haziran gibi en geç gelir kardeşim.Ya Sabır'a dua et.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Turkiye Bu ay icinde lumia800 kesin olarak satisa cikacak diye bilgi veriyor. Fiyat konusunda aciklama yapmiyorlar ama buyuk ihtimalle operator kampanyasiyla satisa cikicak.

.Murat.

.Murat.

Üye
Ne desen haklısın nokia ağırdan alarak müşterisini kaybediyor

Astrosman

Astrosman

Üye
Sabır kardeşim sabır

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
3gun once konusdugumda gumrukde evrak sıkıntısı cıktı dıyolardı artık bızımı oyalıyolar dogrumu soyluyolar bılemeyız

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia Turkiye Bu ay icinde lumia800 kesin olarak satisa cikacak diye bilgi veriyor. Fiyat konusunda aciklama yapmiyorlar ama buyuk ihtimalle operator kampanyasiyla satisa cikicak.

A evet hazirandayız değil mi?Unutmuşum.:kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet arkadaslar nokiadan aciklama geldi lumia900 matte black yarin sabah 06:00da Ataturk havaalaninda olucak.....:ehe:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet arkadaslar nokiadan aciklama geldi lumia900 matte black yarin sabah 06:00da Ataturk havaalaninda olucak.....:ehe:

Vay be!Demek vakti tahakkuk etti ha!Hayırlısı olsun.
"Yolcularımızın acele değil ecele gitmesi rica olunur.":ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
2.5 saat oldu ucak kalkali hunkarim lumia900 gercekten ucuyormus.

- - - Eklendi - - -

Ucuyor diyordum da inanmiyordunuz:ehe:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ha ha!Akşam akşamm güldürdün beni hünkarım.Allah da seni eşinle ve Lumianla mutlu eylesin inşallah.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ucuyor diyordum da inanmiyordunuz:ehe:

Dedin dedin inanmadın bak ne olmadı?!WÊ^qwESystem error!Ben niyeyse böyle sözlerin devamını bir türlü getiremedim.::ehe

• Beğen
Tepkiler: otostopçu ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ha ha!Akşam akşamm güldürdün beni hünkarım.Allah da seni eşinle ve Lumianla mutlu eylesin inşallah.

Sorma CanAhmet'im esim fena halde lumia ya takti kafayi bana da alicaksin beyazindan diyor baska bir sey demiyor. :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Sorma CanAhmet'im esim fena halde lumia ya takti kafayi bana da alicaksin beyazindan diyor baska bir sey demiyor. :ehe

3Gs'e kanmaz yani.:eheFena ki ne fena..:D

- - - Eklendi - - -

Ama eşinin de hakkını vermek lazım hünkarım beyaz çok asil ve görkemli duruyor.:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kusura bakmasin ya bir yil bekliyecek ben wp8 pureview aldigimda lumia900 ona kalicak ya da lumia610 a talim edicek :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kusura bakmasin ya bir yil bekliyecek ben wp8 pureview aldigimda lumia900 ona kalicak ya da lumia610 a talim edicek :ehe

Bütçe yemez mi?Yerse kırma be hünkarım!Hayatını paylaştığın insan sonuçta..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Butce meselesi degil cok sukur hunkarim. Asla birseyi esirgemem zaten. Ama gelgelelim baska cihaz getirtme sansim yok bu sene belki yilbasinda gelen olursa o zaman:oke:

- - - Eklendi - - -

Neyse ben yatayim sabah 5te havaalanina gitmem lazim. :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Butce meselesi degil cok sukur hunkarim. Asla birseyi esirgemem zaten. Ama gelgelelim baska cihaz getirtme sansim yok bu sene belki yilbasinda gelen olursa o zaman:oke:

- - - Eklendi - - -

Neyse ben yatayim sabah 5te havaalanina gitmem lazim. :ehe

:oke:Hayırlı akşamlar.Tatlı rüyalar.Rüyanda belki Lumia'nı görürsün hünkarım.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt