Haber Lumia1520 Ilk Hands-on Videosu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1520 Ilk Hands-on Videosu Geldi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet arkadaşlar sabah saatlerinde tanıtılan Nokia'nın 6"lik yeni amiral gemisi Lumia1520'nin ilk videosu geldi. İyi seyirler.

ayrıca WPCentral şef editörlerinden Sam Sabri'nin çektiği resimler de içimizi ısıtıyor sanki:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher, Cihanî Sultan, m542tf ve 4 diğerleri

merkel02

Kapalı Hesap
amoled olaydı eyiydi.. :dry:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:biggrin:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu sefer cidden olmuş Ali abi alıyor muyuz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamamdır:oke:

umutgidik

umutgidik

Üye
Cihaz olmuş ta bakalım fiyatı da olmuş mu? Bence en büyük sürpriz bu cihazın 1800TL altında gelmesiyle yaşanacak aksi takdirde iyi bir satış grafiği beklemek 1020'de de olduğu gibi hata olur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Cihaz olmuş ta bakalım fiyatı da olmuş mu? Bence en büyük sürpriz bu cihazın 1800TL altında gelmesiyle yaşanacak aksi takdirde iyi bir satış grafiği beklemek 1020'de de olduğu gibi hata olur.

note 3 2200 TL ye satılıyor bu cihaz 2000 tl den girerse başarılı olabilir ama insanların wp ye ön yargısını kırmak için 1800 gibi bir rakam ile gelirse piyasayı çok değiştirir.

• Beğen
Tepkiler: umutgidik
umutgidik

umutgidik

Üye
note 3 2200 TL ye satılıyor bu cihaz 2000 tl den girerse başarılı olabilir ama insanların wp ye ön yargısını kırmak için 1800 gibi bir rakam ile gelirse piyasayı çok değiştirir.
İnşallah deyip, beklemekten başka seçeneğimiz kalmıyor maalesef. :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sonuna kadar katılıyorum.Telefonn tasarımını beğenmedim. :) Geçmişte gördüğümüz bir tasarım vardı. Harikaydı. Telefonun üstü ve altı tamamen düz, yanlar oval. Telefonun ön yüzü ve arka yüzü de düz olursa bence Lumialara en güzel yakışan tasarım olur. Ayrıca kamera bölgesinin tasarımını da sevmedim. Tabiki de zevkler ve renkler tartışılmaz, yine de Lumianın bu telefonu şimdiye kadarki tüm telefonlarından daha başarılı. (Tasarım kısmı hariç).

skynet

Üye
Keşke ekran 5"inç olsaydı :dry:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam üzülme, 2 buçuk santimden bişe olmaz de gitsin. :sirit:
Ne demişler, önemli olan boyu değil işlevi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, tgoksen1, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri
serecans

serecans

Üye
süper bir cihaz ya

alical33

alical33

Üye
boyutlarda 6 inç ekrna göre büyük değil gibi 1020 ile arasında okadar büyük bir fark yok hele bi gelsin bakalım :)

braayn

braayn

Üye
cihaza bayıldım açıkçası bayağı ince geldi bana fiyat olarak 1800 Tl iyi şarkıda iyi giderse off diyorum...
Tasarımı yine başarılı olmuş alt kısmı biraz daha daraltmışlar sanırım beğendim... TR ne zaman gelir acaba ?

katil_197

katil_197

Üye
sevgilimden güzel olmus bu :S:daS:da:da:d

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve PureFood

partyhard

Üye
Samsungun çıkardığı phableti nokianın çıkarması ve samsunga sahteci demesi ayrı bi komedi