OnePlus 6 için ilk Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6 için ilk Resmi Tanıtım Videosu Yayınlandı!


Akıllı telefon endüstrisindeki bir sonraki büyük duyuru OnePlus tarafından gelebilir, zira Çin merkezli üreticinin OnePlus 6 amiral gemisini önümüzdeki ayın başlarında duyurabileceğine dair söylentiler ve bunu destekleyen işaretler gelmeye başladı. OnePlus 6, henüz resmi olarak açıklanmasa da piyasaya çıkması en yakın cihazlardan biri olması nedeni ile en çok merak edilen cihazlardan.

Çentik var ya da çentik yok, OnePlus 6, sadece özellikleriyle değil, aynı zamanda fiyat söz konusu olduğunda da mükemmel bir amiral gemisi olmak için şekilleniyor. Akıllı telefonun en düşük baz versiyonu 525$ fiyat etiketi ile satışa sunulması iddia ediliyor ve gerçekleşirse, bu seviyedeki bir akıllı telefon için OnePlus büyük iş başarmış olacak diyebiliriz.

Her şeye rağmen, OnePlus bir sonraki akıllı telefonu için ilk resmi tanıtım videosunu yayınladı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Asıl soru, OnePlus hayranlarının, şirketin kurucu ortağı Carl Pei'nin belirttiği gibi, OnePlus 6'nın kesinlikle sahip olacağı için, çentikli bir akıllı telefon kullanmaya hazır olup olmadıkları.

OnePlus 6, videoda da belirtildiği gibi akıllı telefonlarında hız isteyenlere Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 64GB, 128GB ve 256GB dahili depolama alanı ve 6GB ve 8GB RAM gibi üst seviye bellek özelliklerine sahip olacak. Kimbilir belki de 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 10GB RAM'le gelebilir.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:


Üst Alt