Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Rookie66

Rookie66

Üye
Niye 1320 yi bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum galaxy mega 6.3 de çift çekirdekli ve büyük ama ucuz buda onun gibi bir tel. :ah

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Invoke

Invoke

Üye
Niye 1320 yi bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum galaxy mega 6.3 de çift çekirdekli ve büyük ama ucuz buda onun gibi bir tel. :ah

galaxy megayı da kötüleriz, rezil bir telefondur bence. Acaip dandiktir, 1320 yine ona göre iyidir :D

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
1320 iyi gene en azından Windows Phone var stabil çalışır gene içi rahat olur alanın :D

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok kötü bence de :D Ama mega çok daha kötü =P :ehe

Bazıları çok kötü demiş ondan :kıskıs:

1320 iyi gene en azından Windows Phone var stabil çalışır gene içi rahat olur alanın :D

galaxy megayı da kötüleriz, rezil bir telefondur bence. Acaip dandiktir, 1320 yine ona göre iyidir :D

Çok kotu gibi görünebilir. Çünkü cebinizde daha pahalısını alabilecek para vardır. 1000TL civarında bütçesi olup büyük ekranlı phablet kullanmak isteyenler için de mükemmel cihazdır.

• Beğen
Tepkiler: GodMode, Akhtoher, GuiTaRisT111 ve 3 diğerleri
PureFood

PureFood

Üye
ne 1000 Tl mi anaaaaaaa vay

Invoke

Invoke

Üye
Çok kotu gibi görünebilir. Çünkü cebinizde daha pahalısını alabilecek para vardır. 1000TL civarında bütçesi olup büyük ekranlı phablet kullanmak isteyenler için de mükemmel cihazdır.

Paramız yok da taksit yaptırırız :D
Benim demek istediğim şey, lumiada 5mp kötü duruyor. Lumia diyince aklımıza kamera gelirdi hep. Onun dışında donanım zaten wpye yeter.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Video Özellikleri
Video Call
Video Player
Video Recorder
Video Sharing
Video Stabilization
Video Streaming
ali abi çok soru soruyorum ama kusura bakma :/ sizce 920 mi daha iyi yoksa 1320 mi? Yani o 6 ekrana yakından bakınca pikselleri gözükür mu? Rahatsız eder mi yani eski telefonlardaki gib.. Kamerası 5mp ama ne kadar iyi dir sizce? Yani n95 de 5mp iğrenç çekiyor. Buda öyle mi olur sizce? :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paramız yok da taksit yaptırırız :D
Benim demek istediğim şey, lumiada 5mp kötü duruyor. Lumia diyince aklımıza kamera gelirdi hep. Onun dışında donanım zaten wpye yeter.

bir bakıma haklısınız. Lumialar genelde kameralarıyla öne çıkmıştı. Fakat GDR3 ve Lumia Black guncellemelerinden sonra oyun uygulama ve kişiselleştirilebilirlik anlamında da oldukça güzel gelişmeler geliyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ali abi çok soru soruyorum ama kusura bakma :/ sizce 920 mi daha iyi yoksa 1320 mi? Yani o 6 ekrana yakından bakınca pikselleri gözükür mu? Rahatsız eder mi yani eski telefonlardaki gib.. Kamerası 5mp ama ne kadar iyi dir sizce? Yani n95 de 5mp iğrenç çekiyor. Buda öyle mi olur sizce? :/
Lumia620 de 5MP ama hiç oyle gorunmuyor çektiği resimleri. Kamera konusunda bir kaç gune kadar ornek resimler ortaya çıkar daha net konuşabiliriz.

Emip

Emip

Üye
1320 yerine 1020 olcaktı 1020 yerine 1320 olcaktı bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
batarya performansı fabrika verilerini konuya ekledim. Merak edenler bakabilir. Bu cihazın şarjını normal şartlarda bir günde bitirmek imkansız gibi görünüyor. :kop:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yine mi gol değil hakim bey budamı gol değil "turist ömer antiNokia'cılara sölemiş olsa gerek" :alkis

Üst Alt