İpucu lumia ile tarayıcıdan mp3. vs dosya indirme.

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
lumia ile tarayıcıdan mp3. vs dosya indirme.
arkadaşlar bilmiyorum paylaşıldı mı yada başka yolu var mı ama ben bulamadım. Normal de tarayıcı ile indirme linkine tıklayınca indirmiyor sadece yönlendirip çalmaya başlıyor. Ya da marketten bazi çeviri proramını kullanmak gerekiyor bunlara gerek kaldırmadan indirmenin yolunu buldum deneme yanılma yolu ile. Tek yapmanız gereken mağazadaki uc browser programını indirmek. Tarayıcının özelliği sayesinde indirme yapılıyor üstelik hafıza kartı a iniyor. Umarım faydalı olur. (l820)

Windows Phone için "UC Browser" uygulamasına göz atın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet, Rainesto ve RetaXter

mustafasen

mustafasen

Üye
ben genelde tubidy sitesini kullanıyorum.oradan direkt iniyor ama lumiada denemedim

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
ben genelde tubidy sitesini kullanıyorum.oradan direkt iniyor ama lumiada denemedim

orası videodan çevirip veriyor bu sebepten ses kalitesi yeterince iyi olmuyor. Bu yöntem ile Converter yapmaya gerek kalmadan indirebiliyorsunuz. Direkt site üzerinden.

Emre

Üye
Teşekkürler.

Son düzenleme:
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama convert yolu ile indirme sistemini tavsiye etmiyorum. Çünkü ses kalitesi düşüyor ve çoğu program indrme yapmıyor. Bence en basit ve satabik yol tarayıcı üzerinden bulup direkt indirmek.

sekajmer

sekajmer

Üye
en iyileri : Mp3cep.mobi
fullfilm.mobi

• Beğen
Tepkiler: hasansen_83
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
:konus:Mp3ler.biz tavsiye

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: uc browserin indirdigini bilmiyordum

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: uc browserin indirdigini bilmiyordum

rica ederim aslında bende sadece mantık yürüterek buldum ve sonucun olumlu olduğunu görünce sanki suyun kaldırma kuvvetini bulmuş gibi Mutlu oldum :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: mustafasen ve 4MaGuS
kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar bende başka bir ipucu vereyim. Dosyayı bir arkadaşımıza göndermek istiyorsak dosyaya basılı tutup Export to Music+Video Hub seçeneğine tıklıyoruz. Daha sonra müziklere girip oradan bildiğimiz yolla arkadaşımıza atıyoruz. Eğer atacağımız dosya mp3 dosyası değilse; bunun çözümünü bir arkadaşla bulduk. Mesela rar dosyası indirdiniz ve arkadaşınıza atacaksınız. Aynı şekilde Export to Music+Video Hub seçeneğine tıklıyorsunuz ve müzik listesinden arkadaşınıza gönderiyorsunuz. Yalnız arkadaşınızda Xplorer gibi bir dosya yöneticisi programı olması lazım. WP de olmadığı için ve iOS a gönderemeyeceğiniz için arkadaşınızın telefonunun Android, Symbian vs. olması lazım. Neyse, attığınız dosya arkadaşınıza mp3 olarak gitti yani açılmayacak. Arkadaşınız Xplorer programından dosyayı buluyor ve dosya isminin sonunda bulunan mp3 ü silerek (mesela maxicep.mp3) bunu .rar (maxicep.rar) yapıyor. Daha sonra ise dosya işler hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: nsren
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
bu yolu daha önce denemiştim sistemi kandırmış oluyoruz bu yolla:)

fuko08

fuko08

Üye
Mp3skull.com en iyisi bence yasaklı ama opera mini den giriyor. Veya opera mobile turbo açıkken

turancen

turancen

Üye
Youtube sitesinden video linki kopyalayıp buraya attığınızda, mp3 olarak indirebilirsiniz, ses kalitesi cidden çok iyi tavsiye ederim, android cihazımda aylardır bu sayede indiriyorum
İlk önce youtube sitesinden video linki kopyalayıp bu adrese yapıştırıyoruz sonra download tamamdır (lumia telefonlarda nasıldır bilmiyorum)

Üst Alt