Birinci Sayfa Windows Phone 8 uygulaması (GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Birinci Sayfa Windows Phone 8 uygulaması (GÜNCELLENDİ)
Arkadaşlar merhaba

Windows phone 8 platformu için geliştirdiğimiz ilk uygulama BİRİNCİ SAYFA yayınladı.
Uygulama ülkemizde yayınlanan 43 tane günlük gazetenin manşetlerine ve istenildiğinde yerleşik tarayıcı sayesinde haber ayrıntılarına ulaşmanızı sağlamak için tasarlandı.

Forumun düzenli takipçisi olarak sizin fikir ve düşüncelerinize önem veriyoruz. Sizden ricamız uygulamayı deneyerek öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşmanız .

Bu sayede gelecek projelerde kullanıcı deneyimini ve uygulama kalitelerini arttırmamız kolaylaşacaktır.

Şimdiden değerli görüş ve önerileriniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Uygulama Ayrıntıları :

Uygulama kullanıcılara 43 gazete içerisinden istedikleri 6 tanesini favori olarak belirleme ve isteğe uygun olarak uygulama ana ekranı olarak kullanma şansını vermektedir.

Kullanıcı isteğine göre 2 farklı ana ekran belirleyerek kişiselleştirme yapabilmektedir.

Uygulamada tarayıcı özelliklerine gelecek olursak normal şartlarda İE de bulunmayan "İleri" ve "Geri" butonları yerleşik tarayıcıya eklenmiş ve kullanıcı deneyimi üst sınıf olması hedeflenmiştir.

GÜNCELLENDİ : Öncelikle herkesin Ramazan Bayramını kutlarız.

Birinci Sayfa uygulamamızı sizden gelen eleştiri öneri ve geri bildirimleri referans alarak güncelledik.
Bu güncelleme ile ;

-Gazete göreselleri tam sayfa olacak şekilde güncellenmiştir.
-Tam sayfa görsellerden internet sitelerine kolay geçiş amacıyla kısayol eklenmiştir.
-Arayüz ve kullanıcı deneyimi sizden gelen isteklere uygun olarak olabildiğince geliştirilmiştir.
-Logo yenilenmiştir.
-Gazete kaynaklarında oluşabilecek sorunlar düşünülerek gazete tarihlerine ait bildirmler eklenmiştir.

Bu güncelleme ile hedeflediğimiz kullanıcı deneyimi ve görselliğine biraz daha yaklaştığımızı düşünüyoruz. İlk yayından itibaren bize görüşleri ve eleştirileri yol gösteren dostlarımızdan bu yardımlarına devam etmelerini özellikle rica ediyoruz.
Uygulamanın görselliğini geliştirmek adına yoğun bir mesai harcadık . Tam ekran gazete görselleri hakkında sıkı bir geri dönüş aldık ve bunu hayata geçirmek için altyapımızı güncelledik.
Amacımız platformda benzer amaçlar için kullanılan uygulamalar arasında referans olmaktır.
Sizin desteğiniz ve görüşlerinizle emekleyerek başladığımız bu yolda daha kaliteli , başarılı ve dünyada beğeni toplayan uygulamalar yapmak misyonumuz olacaktır.

-

link:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, PosiXGuARD, nanotex ve 2 diğerleri

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Dostum hazır değilmi daha yıkleyemiyormuyuz.emeğinize sağlık

PureFood

PureFood

Üye
bu platforma emek vermeniz gerçekten çok güzel.. kolay gelsin, başarılar işinizde..

ancak mağazada arattım bulamadı.

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
uygulama linki arkadaşlar henüz arama motorunda gözükmüyor sanırım.

- - - Eklendi - - -

link eklenmiştir.

hknaksy

hknaksy

Üye
uygulama mağaza onaylayalı 1 saat olmuş henü arama moturundan ulaşılamıyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Ellerinize sağlık arkadaşlar:alkis

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:tşk: emeğinize sağlık, devamının gelmesi temennilerimle :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: Daha iyileri bekliyorum.Yükleyince fikirlerimi belirtirim.

narnia16

narnia16

Üye
Emeğinize sağlık.Gerçekten çok güzel olmuş.

:tşk:

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarıyla bize destek veren herkese teşekkürler ...

serecans

serecans

Üye
süper olmuş çok kullanışlı teşekkürler

PureFood

PureFood

Üye
Hocam bu proje mutfakta geliştirilmiştir ne demek :D

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
İşin mutfağından geldiğimizi anlatması için ekledik. :D Tam da bu sorunun sorulmasını istiyordum aslında ,uygulamanın kullanıldığını görmek sevindirici . :D:D Uygulama hakkında yorumlarınızı da bekliyorum . Desteğiniz için tşk.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

PureFood

PureFood

Üye
Çok orjinal olmuş bravo beğendim :D ben yorumu gönderdim beş yıldızı da verdim ;)

• Beğen
Tepkiler: hknaksy

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Üzerine emek harcadığımız bir işin beğenilmiş olması ileride daha iyilerini yapmak adına bize cesaret veriyor. Beğeni ve yorumlarınız için sağ olun...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arayüz harika olmuş. Bu tur uygulamalarda genelde kolaya kacilip panaromik arkaplan kullanilmiyor. Siz ugraşip emek vermişsiniz. Elinize saglik.

PureFood

PureFood

Üye
Geçiş efektleri de akıyor tam gazete tarzı :D

windman1981

windman1981

Üye
Selam emeğinize sağlık. Çok güzel ve kullanışlı bir uygulama. Ancak dün akşamdan beri yolculuktayım. Programı yükledikten sonra telefon tam 4 kez kendi kendine açılıp kapandı. İlk kapanma uygulama açıkken reset şeklinde oldu. Diğer kapanmaları sonradan gördüm. Daha önce yapmıyordu. Programdan kaynaklanabilir mi. Ancak yine de silmedim uygulamayı. Sorun devam ederse bildiririm.

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Windman 1981 uygulamayı hali hazırda bende kullanıyorum ve senin ilettiğin şekilde bir durumla hiç karşılaşmadım. Lumia 920 telefonum. Uygulamayı oluştururken yaptığımız testlerde de ve uygulama yayınlandıktan sonra gelen geri bildirimlerde açıkçası böyle bir sıkıntı hiç yaşamadık. Yine de geri bildirimi dikkatlice inceleyerek eğer uygulama kaynaklı bir sorunsa kısa sürede çözeceğiz .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence olmuş. Arayüz ve akıcılık kendini belli ediyor. Yapan arkadaşların ellerine sağlık. Ancak başlangıç sayfasına açık olan bir gazete seçtim, programı yeniden başlattığımda sayfa yüklenmedi.

Üst Alt