Birinci Sayfa Windows Phone 8 uygulaması (GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
İbrahim bey ilettiğiniz sorun ne yazık ki bizden kaynaklı değil . Kullandığımız kaynakta oluşan sorunlar . Yine de güncelleme çalışmalarımız devam ederken tekrar tekrar kontrol edeceğiz .
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

hknaksy

hknaksy

Üye
Sanırım arada bazı gazetelerin başlıkları yayınlanmıyor, ona bi el atsanız süper olacak benim için sorun yokta halk hizmet bekler :D
Sorunu biraz daha açabilir misiniz ? Benim anladığım kadarıyla sanırım bazı gezetelerin ilk sayfalarımı açılmıyor bunu mu demek istediniz ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sorunu biraz daha açabilir misiniz ? Benim anladığım kadarıyla sanırım bazı gezetelerin ilk sayfalarımı açılmıyor bunu mu demek istediniz ?

Bazı gazetelerin sayfaları guncel değil , sizde boyle bır sorun varsa eposta yoluyla gonderın hemen dönerler

hknaksy

hknaksy

Üye
Manşet gazete sayfaları Basın İlan Kurumu'ndan alındığı bizim müdahale etme şansımız olmuyor malesef, eğer bu konuda tabi ciddi bir sorun halini alırsa kaynak değişikliği yapılabilir ama şuan için biraz daha takip etmek en iyisi gibi görünüyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Manşet gazete sayfaları Basın İlan Kurumu'ndan alındığı bizim müdahale etme şansımız olmuyor malesef, eğer bu konuda tabi ciddi bir sorun halini alırsa kaynak değişikliği yapılabilir ama şuan için biraz daha takip etmek en iyisi gibi görünüyor.
Doğrudur arada birkaç tane gordum belirtmek istedim :)

hknaksy

hknaksy

Üye
Tabiki gazete sayısının biraz fazla oluşu bütün gazetelerin takibini zorlaştırıyor, bunları bize bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bildiriminiz doğrultusunda bende şuan girip bazı gazetelere baktım güncel olmayan benimde gözüme çarptı, farklı kaynaklarda da aynı gazeteye baktığımda güncel olduğunu gördüm. Bu konu sadece BİK ile alakalı ama tabiki bu programın amacı olan tek şey de böyle bir sorun olması kötü bir durum, kullanıcılar tarafından gelen geri bildirimler doğrultusunda hareket etmek mantıklı olacaktır. Tekrar bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

luckysleven

luckysleven

Üye
öncelikle tebrikler başarılı bir çalışma.. bende nacizane bir tavsiyede bulunayım . Uygulama ikonunu değiştirirseniz sanki daha iyi olur . Ana ekrana kutucuk olarak eklediğimde çok sırıttı ve görsellik olarak uyumu bozdu

Başarılarınızın devamını dilerim :oke:

Plesk234

Üye
Başlığı gÖRÜNCE Konunun İlk Sayfasının uygulamaların oldugunu tahmin etmiştim :D Meğer uygulamanın ismi Birinci Sayfa :) Emeğe saygı TŞKLER..

hknaksy

hknaksy

Üye
öncelikle tebrikler başarılı bir çalışma.. bende nacizane bir tavsiyede bulunayım . Uygulama ikonunu değiştirirseniz sanki daha iyi olur . Ana ekrana kutucuk olarak eklediğimde çok sırıttı ve görsellik olarak uyumu bozdu

Başarılarınızın devamını dilerim :oke:
Çok yakında yayınlanmış olacak olan güncelleme ile logoda değişecektir. Görüşünüz için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili dostlar sizden gelen destek beğeni ve tabiki eleştirileri dikkate alarak ilk güncellememizi hazırlamaya başladık.

- Logo güncelleniyor
- Görsel iyileştirmeler yapılıyor
- Arka plan hataları gideriliyor
- Tam ekran gazete görselleri ekleniyor
- Gazete güncellemelerinin güncelliği sorunu hallediliyor.

Planlar değişmezse 3-5 gün içinde güncelleme tüm kullanıcılarımıza iletilmiş olacak . Bizi takip etmeye devam edin lütfen.

Herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hknaksy
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Sevgili dostlar sizden gelen destek beğeni ve tabiki eleştirileri dikkate alarak ilk güncellememizi hazırlamaya başladık.

- Logo güncelleniyor
- Görsel iyileştirmeler yapılıyor
- Arka plan hataları gideriliyor
- Tam ekran gazete görselleri ekleniyor
- Gazete güncellemelerinin güncelliği sorunu hallediliyor.

Planlar değişmezse 3-5 gün içinde güncelleme tüm kullanıcılarımıza iletilmiş olacak . Bizi takip etmeye devam edin lütfen.

Herkese teşekkürler

:tşk:

mrtaksy

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamamız ait güncelleme bugün mağaza da yerini almıştır
Güncelleme hakkında ayrıntılı bilgi konuda içerisin de yayınlanmıştır.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulamamız ait güncelleme bugün mağaza da yerini almıştır
Güncelleme hakkında ayrıntılı bilgi konuda içerisin de yayınlanmıştır.

Emeğinize sağlık, teşekkürler.

luckysleven

luckysleven

Üye
logo çok güzel olmuş ellerinize sağlık :oke:

marazruno123

Üye
Tebrikler devamını bekliyoruz

ÖEY

ÖEY

Üye
Tebrikler arkadaşlar :D

hknaksy

hknaksy

Üye
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, sizden gelen geri bildirimler doğrultusunda güncellemelerle uygulamayı daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz ve tabiki güzel farklı fikirlerimizde var uygulama için. Yeni sürümlerde getirmeyi düşündüğümüz yeni özellikleri de beğeneceğinizi umuyoruz.

Üst Alt