Sorunu biraz daha açabilir misiniz ? Benim anladığım kadarıyla sanırım bazı gezetelerin ilk sayfalarımı açılmıyor bunu mu demek istediniz ?Sanırım arada bazı gazetelerin başlıkları yayınlanmıyor, ona bi el atsanız süper olacak benim için sorun yokta halk hizmet bekler![]()
Sorunu biraz daha açabilir misiniz ? Benim anladığım kadarıyla sanırım bazı gezetelerin ilk sayfalarımı açılmıyor bunu mu demek istediniz ?
Doğrudur arada birkaç tane gordum belirtmek istedimManşet gazete sayfaları Basın İlan Kurumu'ndan alındığı bizim müdahale etme şansımız olmuyor malesef, eğer bu konuda tabi ciddi bir sorun halini alırsa kaynak değişikliği yapılabilir ama şuan için biraz daha takip etmek en iyisi gibi görünüyor.

Çok yakında yayınlanmış olacak olan güncelleme ile logoda değişecektir. Görüşünüz için teşekkür ederiz.öncelikle tebrikler başarılı bir çalışma.. bende nacizane bir tavsiyede bulunayım . Uygulama ikonunu değiştirirseniz sanki daha iyi olur . Ana ekrana kutucuk olarak eklediğimde çok sırıttı ve görsellik olarak uyumu bozdu
Başarılarınızın devamını dilerim![]()
Sevgili dostlar sizden gelen destek beğeni ve tabiki eleştirileri dikkate alarak ilk güncellememizi hazırlamaya başladık.
- Logo güncelleniyor
- Görsel iyileştirmeler yapılıyor
- Arka plan hataları gideriliyor
- Tam ekran gazete görselleri ekleniyor
- Gazete güncellemelerinin güncelliği sorunu hallediliyor.
Planlar değişmezse 3-5 gün içinde güncelleme tüm kullanıcılarımıza iletilmiş olacak . Bizi takip etmeye devam edin lütfen.
Herkese teşekkürler
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Uygulamamız ait güncelleme bugün mağaza da yerini almıştır
Güncelleme hakkında ayrıntılı bilgi konuda içerisin de yayınlanmıştır.