Telefon Tavsiyesi Lumia 830 Hakkında Soru ve Sorunları Bu Başlıktan Alalım!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Carrefour'da 300 liraya Lumia 530 kampanyası vardı galiba şu anda.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
İstediğin cihaz ne ve ne kadar biriktirebildin? Eğer bunları söylersen sana uygun ciddi buluruz ve böylece indirim, kampanya ne ararsan işte bulur söyleriz. Ben kampanyada 525 aldım bu sonbahar 350₺ ödedim sıfır cihaza. Bu şekilde ucuza kapatırız sana da;)
1000 lira civarı biriktirebildim.L830 çok şık görünüyo.Özellikleri de güzel. Yılbasına kadar fiyatların düşmesini bekliyorum artık.:bilmm L525 f/p canavarı okuduğum yorumlara göre.4-5 senede bir telefon değiştiren biriyim. O yüzden aldığım telefonu 4-5 sene akıcı kullanmak isterim.

emz

emz

Üye
1000 lira civarı biriktirebildim.L830 çok şık görünüyo.Özellikleri de güzel. Yılbasına kadar fiyatların düşmesini bekliyorum artık.:bilmm L525 f/p canavarı okuduğum yorumlara göre.4-5 senede bir telefon değiştiren biriyim. O yüzden aldığım telefonu 4-5 sene akıcı kullanmak isterim.

Aynen öyle. Doğru yazmışlar 525'e. Bence de ama alıyorsan tam al. Ben de seneye wp10 çıksın en baba modeli alacağım. Özellikle seneye aralık-ocak ayları gibi yine yeni amiral gemileri çıkacak. Onlar çok iyi olacaktır. Ama 830 senin amacın için en ideal şey. Seni uzun süre götürecektir. Avea dışında bir yere gelsin ardından kampanyalar başlar. Bir iki aya alırız sana da ;) Kampanyayı yakalın mı gerisi kolay :ehe

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Aynen öyle. Doğru yazmışlar 525'e. Bence de ama alıyorsan tam al. Ben de seneye wp10 çıksın en baba modeli alacağım. Özellikle seneye aralık-ocak ayları gibi yine yeni amiral gemileri çıkacak. Onlar çok iyi olacaktır. Ama 830 senin amacın için en ideal şey. Seni uzun süre götürecektir. Avea dışında bir yere gelsin ardından kampanyalar başlar. Bir iki aya alırız sana da ;) Kampanyayı yakalın mı gerisi kolay :ehe
1520 deki gibi kampanya olursa tadından yenmez. waiting : ?

Emre

Üye
930 hepsini tokatlar wp10la :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp10 a kadar 1030 ve 940 gelir onlar herşeyi tokatlar :D
Batarya konusunda nasıl gidiyor 830? @papakudioflu
Light kullanımda bataryası bitmiyor. Ama toplasan iki saat internet, yarım saat Facebook, konum açık, göz atma ekranı hava durumu açık. Arka planda her şey izinli hiç biri kapalı değil durum bu şekilde:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Light kullanımda bataryası bitmiyor. Ama toplasan iki saat internet, yarım saat Facebook, konum açık, göz atma ekranı hava durumu açık. Arka planda her şey izinli hiç biri kapalı değil durum bu şekilde:

Ya yuh yok artık :D Abi ben bu tarz skorlar yüzünden senin kullanımına güvenemiyorum ya gerçek olamaz bu diyorum :D bu nedir arkadaş. Tel kendini 1520 sanmış.

Emre

Üye

13 Gün 23 Saat :ehe NokiaForver

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye

Bitmeyen şarj bulundu sonunda.:yuru

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kalan sure 13 saat 23 dakika. Ama dediğim gibi ben cihazı kendi normal kullanımımda kullansam herhalde 6-7 saatte biter şarjı. Bu da normal yani.

Açma şöyle bir şey var telefonu cebime %43 şarjla koyuyorum iki saat sonra çok çok yüzde bir veya iki azalmış oluyor. Yani telefon beklemede neredeyse şarj harcamıyor.

• Beğen
Tepkiler: blackss
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu da gün içinde aldığım bir ss. Telefonun saatinden hesaplarsak 6 saatte %7 şarj harcamış.

Edit: Pardon 7 saatmiş

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu Hocam şu 830 için bi günlük kullanım pil performansı testi yapsana. Mesela yaklaşık 1 hafta kullan ve kendin gibi kullan. Sonra bize anlat.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu Hocam şu 830 için bi günlük kullanım pil performansı testi yapsana. Mesela yaklaşık 1 hafta kullan ve kendin gibi kullan. Sonra bize anlat.
Anlatacak bişey kalmaz ki. Dediğim gibi taşlar çatlasın 6-7 saatte bitiririm şarjını. Çünkü ben normal web gezintisi yapmıyorum. Wordpress panelde yazı yazıyorum. Wordpress panel o kadar ağır bir yapıya sahipki normal web gezintisi ile arasında iki kat veri ve güç kullanımı var. Mesela normal şartlarda iki saat Web'de gezinsem %20 şarj ve 100 mb veri harcasam aynı süreyi Wordpress panelde %40 şarj ve 200 mb'ın üzerinde veri ile tamamlar.

Tabi ki Lumia 830'un testi devam ediyor. Onun ayrıntılarını bir kaç gün sonra yayınlayacağı incelemede paylaşırım.

dakamon

dakamon

Üye
Tamam abi sağol. Bekliyoruz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Peki şöyle düşünün ; siz kullanıcı olarak daha fazla satmasını isterken onlar daha fazla cihaz satmayı istemez miydi acaba?

Cortana basit olarak sadece dil desteğiyle çalışmıyor. Aynı zamanda kullandığı dil ve argümanlar yerelleştiriliyor. Misal "hayırlı işler" hadi bunu Türkçe bilen bir ingilize söyleyin de anlasın bakalım. Bunun gibi dilimizde yüzlerce kalıp var. Veya "Cortana, bu haftaki Cim bom fener maçı ne olur?" diye sorsanız; bana ne soruyorsun aç ligtv izle mi diyecek.

Bunlar gibi sayısız yerel dil kalıbı ve sosyal etkileri öğrenmesi gerekiyor. Bunlar da tek başına Microsoft Türkiye veya Windows Phone Türkiye ekibinin yapacağı işler değil. Sonuç olarak süreç epey uzuyor.
Abi apple sesli asistanı Türkiye de bi grup yaptı yanlış bilmiyorsam. Jailbreakle yükleniyordu. Bunu bu adamlar yapabiliyorsa ms hayli hayli yapar. Apple da güncelleme ile entegre etti adamlarda artık geliştirmiyor zaten. Bence bu ülkemize önem verilmediği için böyle yoksa uzun sürecekmiş falan kandırmaca geliyor artık. Bu sistem ilk çıktığından beri böyle. Bişey yapıyorsa adam gibi yapsınlar. Bi pil tasarrufu uygulamasının çevirisini düzeltemeyen adamlardan çok şey bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: skynet
kamil5028347

kamil5028347

Üye
da 1399 tl ben 1250 tlye aldım :)

Üst Alt