Telefon Tavsiyesi Lumia 830 Hakkında Soru ve Sorunları Bu Başlıktan Alalım!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 830 Hakkında Soru ve Sorunları Bu Başlıktan Alalım!
Evet değerli maxicep forum takipçileri. Lumia 830 Kasım ayı itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Ben de Cumartesi günü itibariyle kullanmaya başladım.

cihazla ilgili sormak istedikleriniz varsa bu konu altında soruları alabilirim. Elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışırım.

Öncelikle batarya konusunda ilk test sonucunu yazayım.
1- Konum Açık
2-Adım Sayar açık
3-Wifi Açık
4-3G açık
5-Ekran parlıklığı otomatik
6-Twitter,Facebook ve iki adet mail hesabı online
7-Göz Atma Ekranı açık. Adım Sayar Kilit ekranına ayarlı.
Bu şekilde üç saat wifi ile nette gezinme, yaklaşık 30-35 kadar mail,twitter timeline kontrolu, 10--12 adet de fotoğraf çektim. Sonuç bu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cihaz Windows Phone 8.1 Update1+ Lumia Denim kurulu geliyor ve performans anlamında genel olarak başarılı. Lumia 925 Preview for Developers kurulu cihazdaki bugların hiç birine şimdilik rastlamadım.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Nextman

astala_61

astala_61

Üye
Pil tasarrufu acılınca otomatik kendi ekran parlaklıgını kısıomu.

Serhan

Serhan

Üye
Hocam başlıkta "Soru" yerine "Aoru" yazmışsınız @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, Nextman, Esendağlı ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Hocam kamera açılırken yükleniyor yazısı gelmeden açılıyor mu ?

Serhan

Serhan

Üye
Abi bir sorum olacaktı , Live Lock Screen Betada 925 teki gibi kasma varmı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

skynet

Üye
Nokia Kamerada bir kaç kere yaptı onu. Microsoft Kamera uygulaması yapmadı.
Microsoft kamera da zaten yapmıyor da hala lumia kamera da yükleniyor yazısı çıkıyorsa demek m. kamera kadar hızlı açılmıyor :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera da sararma varmı ve de video odaklanmasında gecikme oluyormu

emz

emz

Üye
Evet değerli maxicep forum takipçileri. Lumia 830 Kasım ayı itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Ben de Cumartesi günü itibariyle kullanmaya başladım.

cihazla ilgili sormak istedikleriniz varsa bu konu altında soruları alabilirim. Elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışırım.

Öncelikle batarya konusunda ilk test sonucunu yazayım.
1- Konum Açık
2-Adım Sayar açık
3-Wifi Açık
4-3G açık
5-Ekran parlıklığı otomatik
6-Twitter,Facebook ve iki adet mail hesabı online
7-Göz Atma Ekranı açık. Adım Sayar Kilit ekranına ayarlı.
Bu şekilde üç saat wifi ile nette gezinme, yaklaşık 30-35 kadar mail,twitter timeline kontrolu, 10--12 adet de fotoğraf çektim. Sonuç bu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cihaz Windows Phone 8.1 Update1+ Lumia Denim kurulu geliyor ve performans anlamında genel olarak başarılı. Lumia 925 Preview for Developers kurulu cihazdaki bugların hiç birine şimdilik rastlamadım.

Hayırlı olsun abicim. Şimdi bomba bir soru sorayım. Şimdiki izlenimine göre 930 mu 830 mu? Bütçe ikisine yeterken hangisini seçersin? Bir karar söylersen ve farkları belirtirsen sevinirim. ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kamera da sararma varmı ve de video odaklanmasında gecikme oluyormu
Video çekmedim ama kamerada renk doğruluğu başarılı.

Hayırlı olsun abicim. Şimdi bomba bir soru sorayım. Şimdiki izlenimine göre 930 mu 830 mu? Bütçe ikisine yeterken hangisini seçersin? Bir karar söylersen ve farkları belirtirsen sevinirim. ;)

Hiç düşünmeden tabiki Lumia 930. Tabi bana göre. Ama Lumia 830'un da kendi çapında artıları var. Değiştirilebilir kapak ve batarya, Glance Screen ve SD kart desteği önemli artılar.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben de dün gidip inceledim. Kasa tasarımı gerçekten çok güzel olmuş. Ama kamerayı açarken "yükleniyor" yazısını görünce yine sinir oldum.

• Beğen
Tepkiler: skynet
emz

emz

Üye
Video çekmedim ama kamerada renk doğruluğu başarılı.

Hiç düşünmeden tabiki Lumia 930. Tabi bana göre. Ama Lumia 830'un da kendi çapında artıları var. Değiştirilebilir kapak ve batarya, Glance Screen ve SD kart desteği önemli artılar.

Peki 930'da artılar neler? Glance ve sd kart, kapak 830 için çok iyi bir avantaj. Peki 930 ne ile öne çıkıyor? Tavsiyelerde falan bulunurken yanlış önermeyelim şimdi:)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ıps ekran olmasına sevindim açıkçası,çünki önceki telefonum 920 ıps idi şimdi 1020 var amoled bana göre ıps çok daha başarılı,birde ilk mesaja cihazın özelliklerini ekleyebilirmisin @papakudioflu

dakamon

dakamon

Üye
Abi amoled de piksel yanması oluyor bide. Yani amoledi seven ben artık amoled den soğudum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki 930'da artılar neler? Glance ve sd kart, kapak 830 için çok iyi bir avantaj. Peki 930 ne ile öne çıkıyor? Tavsiyelerde falan bulunurken yanlış önermeyelim şimdi:)
Snapdragon 800 2.2 gHz Quad-core, 2 GB RAM, 20 MP Pureview OİS kamera, 2420 mAh batarya, 32 GB dahili depolama

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt