papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 830 Hakkında Soru ve Sorunları Bu Başlıktan Alalım!
Evet değerli maxicep forum takipçileri. Lumia 830 Kasım ayı itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Ben de Cumartesi günü itibariyle kullanmaya başladım.
cihazla ilgili sormak istedikleriniz varsa bu konu altında soruları alabilirim. Elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışırım.
Öncelikle batarya konusunda ilk test sonucunu yazayım.
1- Konum Açık
2-Adım Sayar açık
3-Wifi Açık
4-3G açık
5-Ekran parlıklığı otomatik
6-Twitter,Facebook ve iki adet mail hesabı online
7-Göz Atma Ekranı açık. Adım Sayar Kilit ekranına ayarlı.
Bu şekilde üç saat wifi ile nette gezinme, yaklaşık 30-35 kadar mail,twitter timeline kontrolu, 10--12 adet de fotoğraf çektim. Sonuç bu:
Cihaz Windows Phone 8.1 Update1+ Lumia Denim kurulu geliyor ve performans anlamında genel olarak başarılı. Lumia 925 Preview for Developers kurulu cihazdaki bugların hiç birine şimdilik rastlamadım.
cihazla ilgili sormak istedikleriniz varsa bu konu altında soruları alabilirim. Elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışırım.
Öncelikle batarya konusunda ilk test sonucunu yazayım.
1- Konum Açık
2-Adım Sayar açık
3-Wifi Açık
4-3G açık
5-Ekran parlıklığı otomatik
6-Twitter,Facebook ve iki adet mail hesabı online
7-Göz Atma Ekranı açık. Adım Sayar Kilit ekranına ayarlı.
Bu şekilde üç saat wifi ile nette gezinme, yaklaşık 30-35 kadar mail,twitter timeline kontrolu, 10--12 adet de fotoğraf çektim. Sonuç bu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz Windows Phone 8.1 Update1+ Lumia Denim kurulu geliyor ve performans anlamında genel olarak başarılı. Lumia 925 Preview for Developers kurulu cihazdaki bugların hiç birine şimdilik rastlamadım.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.