Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nereden indirdin Nokia çare suite'i.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aktivasyon istememesi lazım. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi.

jarhead034

jarhead034

Üye
aktivasyon istememesi lazım. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi.

download yaptıktan sonra acıyorum multısoftwareupdate ama onlıne moda gecmek ısteyınce hesap soruyor workofflıne acabılıyorum ama tel gorunmuyor offlıne acılınca ..denedım olmuyor ..

jarhead034

jarhead034

Üye
download yaptıktan sonra acıyorum multısoftwareupdate ama onlıne moda gecmek ısteyınce hesap soruyor workofflıne acabılıyorum ama tel gorunmuyor offlıne acılınca ..denedım olmuyor ..

biri yardımcı olabılırmı bu sorunu nasıl cozebılırım acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
BURADAKİ Linkten ncs'nin eski versiyonunu indir. Bende sorunsuz calişiyor.

Cold55

Üye
Arkadaslar ben dunde yazmısmıstım ben yurtdısında yasıyorum 1 adet Lumia 820 aldım ne yaptıysam turkce yapamadım bırı bana yardımcı olurmu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar ben dunde yazmısmıstım ben yurtdısında yasıyorum 1 adet Lumia 820 aldım ne yaptıysam turkce yapamadım bırı bana yardımcı olurmu

hangi ulkede yaşadigini soylersen daha kolay yardimci olabiliriz.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Start demeden önce telefon kapalı olması gerekiyor değil mi?

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Kapatma olayını kendi yapıyor
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Cold55

Üye
Arkadaslar hala yapamadım ugras ugras bir arpa boyu yol alamadım .......:vur

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun rm kodu kaç
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Cold55

Üye
telefonun rm kodu kaç
sent from my lumia 920 using board express
rm-825

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

Buraya kadar tamam burda boyle bır hata alıyorum bunu cozersem tamam olacak buyuk ıhtımal bu drıver yuklenmıyor (bu arada windows 7 64 kullanıyorum)

Lumiance

Lumiance

Üye
Bu Flash işleminden sonra yedekli uygulama listesindeki uygulamaları tekrar yüklemek için illa wifi ya da hücresel şebeke mi kullanmak gerekli. Nokia care falan gibi yazılımlar aracılığıyla pcdeki internetten indiripte yüklenemez mi??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
rm-825

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

Buraya kadar tamam burda boyle bır hata alıyorum bunu cozersem tamam olacak buyuk ıhtımal bu drıver yuklenmıyor (bu arada windows 7 64 kullanıyorum)

sen cihazinin bootloader kilidini kontrol ettin mi:hmmm

Lumiance

Lumiance

Üye
navifirmde 1232.5957.1308.2 - RM-821 VAR EU TR TURKCELL BLACK (059Q9G) diye bi sürüm var. bunu indirsem flash yer mi acaba. çünkü ürün kodu 1002 ile biten (portico) sürümü ile aynı

- - - Eklendi - - -

Nokia Care Suiti güncelledim ancak product suppot tolda ve multi software updater da kullanıcı adı ve şifre istiyor nerden düzelticez onu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
navifirmde 1232.5957.1308.2 - RM-821 VAR EU TR TURKCELL BLACK (059Q9G) diye bi sürüm var. bunu indirsem flash yer mi acaba. çünkü ürün kodu 1002 ile biten (portico) sürümü ile aynı

Nokia Care Suiti güncelledim ancak product suppot tolda ve multi software updater da kullanıcı adı ve şifre istiyor nerden düzelticez onu.

Masaüstündeki kısayoldan açmaya kalkarsan öyle oluyor.
Uygulamaların kurulu olduğu dizine git.
Orada hepsinin ayrı klasörü ve içerisinde uygulama dosyaları var.
Oradan çalıştırdığında Work Offline seçeneği aktif oluyor.
:oke:

YkPkY

YkPkY

Üye
Güncelleme Yapamayanlar

Linkten Nokia Care Suite'yi indirin:
( 11.1.2013 Yeni Link Lumia 920 Tanımıyorsa bunu deneyin.) (IVI-Elia tarafından düzenlenmiştir.)

Nokia Care Suite'i açtığınızda içeriğindeki "Product Support Tool For Store" programını çalıştırın.

Çalıştırdığınızda cihazınızı görmezse (üzerinde kırmızı çarpı olan bir simge çıkıyorsa); ana uygulamaya (Nokia Care Suite Application Launcher'a) dönüp köşedeki "UPDATES"e basın.

Güncellemeyi yüklediğinizde programın versiyonunun 2013.1.3.4 şeklinde yazıp yazmadığını kontrol edin.

Edit: "Nokia Care Suite" Güncellenmiş Son Sürüm (2013.1.3.4) İçin

Bu linkten navifirm'i:

Bu da başka bir program aynı zamanda sürücüleri yüklüyor:

Bu video ile anlatım

Bu flaştan sonrası

Resimli Anlatım

Navifirm'den gerekli dosyayı indirin.

Şimdi Klasör Seçeneklerinden Gizli Klasörleri Gözük Yapın
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821(Bu products ve RM-821 Yoksa kendiniz yapın)
Dosyaları buraya atın.

Product Support Tool'a girip offline yapın.

Sonra multi Software Updater'ı açıp sürümü seçip start verin.

Sorun olanlar yazsın başka yollar da var ben ancak böyle yapabildim ve telefonunu pc'de göremeyen arkadaşlar 64 Bit bazen sorun yapıyor haberiniz olsun.
Garantiden çıkarmaz unlock değil sürüm yükseltmedir.
Bilgi için mesaj atabilirsiniz.

Not: Nokia Care Suite yükleyemeyenler Setup'a tıkladığınızda açılan linkteki dosyayı indirin.

Bu da güncellemeden sonra farkettiğim değişiklikler.

Kamera'da düzelme var gece çekimindeki kayma en aza indirilmiş.Bulanıklık azalmış.
Ama hala yakınlaştırınca dağılma oluyor eminim büyük güncellemede giderilir.
Başka değişiklikler varsa yazın ekleyeyim.

1232.5951.1249.1001 ve 1232.5951.1249.1002 arasında sadece taşıyıcı firma farkı vardır aynı güncellemedir. Sondaki rakam firmayı gösterir.

-------------
ÖNEMLİ NOT:

"TELEFONU FLAŞLADIKTAN SONRA NOKİA GÜNCELLEMELERİNİ YENİDEN YÜKLEMENİZ GEREKİYOR" (bulutsuzgece)

Çünkü güncellemelerin büyük kısmı Portico hazırlandıktan sonra geldi.
Flaşladığınız Portico içerisinde entegre olarak yer almıyor.

Şuradaki konudan yükleyebilirsiniz:

http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html
emeğine sağlık arkadaşım bu "Nokia Care Suite" Güncellenmiş Son Sürüm (2013.1.3.4
niye yüklenmiyor.bir önceki sürümüde kaldırıyor.1 hafta sabrettim en sonunda sorayım dedim

Üst Alt