Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum üst konularda videolu anlatım konusu vardı eskiden açtığım.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim pc de 1232.5951.1249.1002 yazılımı var onu product klasörünün içine attığımda flaslamaya hazır hale geliyor.
ama 1232.5951.1249.1001 yazılımı indirdim bunu aynı klasörün içine atınca multi softvare updaterde sürüm numarasını göstermiyor bunun sebebide benim telefonuma özel yazılımın bu olmaması olabilirmi.
ben c6-01 silver cihaza black yazılımını yüklemiştim lumiada bunu yapamıyoruz galiba yada bu program phoneix gibi değilmi onu anlamadım

nurko10

Üye
lumia 920 kapandı acılmıyo nokia yazısnda kalıyo bu vermis oldugnz sistemle denedm olmuyor baska bi yolu varsa yardmcı olabileck bi arkds varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ses kısma ve kilit tuşlarını titreyenne kadar basılı tutmayı dene.

alical33

alical33

Üye
bende bugün atacaktım not supported yazıyor romu görmüyor

- - - Eklendi - - -

yeni sürüm indirdim romu gördu 1001 olanı yüklemek istiyorum ama not upgradeable yazıyor

tsgulen

Üye
"not upgradable" yazanlar, sağ alt koşeden "Disconnected"'i "Offline" olarak değiştirsinler.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
"not upgradable" yazanlar, sağ alt koşeden "Disconnected"'i "Offline" olarak değiştirsinler.

Deneyen arkadaşlar sonucu bizlerle paylaşabilirlerse süper olur.

Açıklama için teşekkürler :)

pirenuri

pirenuri

Üye
bu hatayı alıyorum arkadaşlar çözümü bilen varmı birde fuse service.exe çalışma hatası veriyor

- - - Eklendi - - -

ve bu hata http://f1301.hizliresim.com/15/u/jcu21.png

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu hatayı alıyorum arkadaşlar çözümü bilen varmı

Windows 7 ve Windows 8'de bu tip hatalar; erişim hakkı sınırlamasından kaynaklanır.
Exe vb dosyalar ile önemli ayarlarda değişiklik yapmaya çalışan uygulamalar hata verir yada işlemi gerçekleştiremezsiniz.
Örneğin bir programı güncellemeye çalıştığınızda yada c.racklemeye çalıştığınızda hata oluşur.

Bunu aşmak için 2 hamle yeterli :kıskıs:

1) Çalıştıracağınız exe dosyasında "Sağ tık"
2) Açılan menüde "Yönetici olarak çalıştır"

;)

egemen1903

Üye
o kadar bekledim sonunda bugün flaşlamaya karar verdim. ama nokia care sorun çıkarttı.
yönetici olarak çalıştırıyorum update et diyorum indiriyor. yükle diyorum %77 den sonra hata veriyor. yarıda kalınca programı tamamen siliyor. 2012 li versiyonu kurup update etmeden yükleyim dediğimdede flaş başarısız uyarısı veriyor. naviden 1.12 gb dosyayı indirdim doğru yerede koydum olmadı gitti :) otaya kaldık anlaşılan.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
o kadar bekledim sonunda bugün flaşlamaya karar verdim. ama nokia care sorun çıkarttı.
yönetici olarak çalıştırıyorum update et diyorum indiriyor. yükle diyorum %77 den sonra hata veriyor. yarıda kalınca programı tamamen siliyor. 2012 li versiyonu kurup update etmeden yükleyim dediğimdede flaş başarısız uyarısı veriyor. naviden 1.12 gb dosyayı indirdim doğru yerede koydum olmadı gitti :) otaya kaldık anlaşılan.

Güncelleme gerektirmeyen son sürüm ;)

egemen1903

Üye
akşam birde bunu deniyim :oke:

egemen1903

Üye
İndirdim ama kurulmuyor. Hiç bir yerde yok. Yeni sürümde bir anormallik var yada benim win7 de var:)

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Başka bilgisayarda denediniz mi
Sent from my Lumia 920 using Board Express

egemen1903

Üye
imkanım yok. iş yerinde uğraşmaya fırsatım olmuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

egemen1903

Üye
aklıma gelmişti ama exe ye ters tıklayınca galiba yönetici olarak çalıştır yoktu.
iş yerindeki pc den denedim 2 tane eksik dosya indirtti. ama gene olmadı. bir şeyler eksik ama çözemedim :)

IVI-Elia

Üye
Abi benim telefon servisten değişti geldi fakat geldiğinde en son sürüm .1002 li Türkcell varyantı ile geldi. Ne yaptıysam bunu .1001 li normal varyanta çeviremedim

Üst Alt