Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Öncelikle bilgisayarın dilini denetim masasından dil bölge ayarlarından,ingilizce Amerikan yapacaksın.Bu Programming seçeneğini aktif hale getirecek.

Şimdi

Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 ile yapılması gerekenler:

1. Nokia Care Suite' i açın
2. Product Support Tool for Store 5.0' a tıklayın
3. File' a tıklayın
4. Open Product' a tıklayın
5. RM-821 (Nokia Lumia 920) seçin
6. sol aşağıda Programming' e tıklayın
7. Recovery' e tıklayın
8. şimdi indirmiş olduğunuz telefon yazılımını görüyor olmanız lazım.
9. Start' a tıklayın
10. yazılım dosya paketi içeriğini kontrol etmeye başlayacaktır. sonra telefonunuzu bulamadığını belirten ve Retry seçeneği sunan bir ekran çıkacak karşınıza.

Telefonda yapılması gerekenler:

1. telefonu bilgisayarınıza bağlayın
2. ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basılı tutun, RETRY' a tıklayın
3. telefonda titreşimi hisseder hissetmez ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basmayı bırakarak ses yükseltme tuşuna basılı tutmaya başlayın.
4. ekranda "Rebooting" yazısı çıkana kadar da böylece basılı tutmaya devam edin.
5. takribi 15 saniye sonra ekranda NOKIA logosunu göreceksiniz ve telefonunuza
yeni yazılım yüklenmeye başlayacak.

genpoker

genpoker

Üye
Öncelikle bilgisayarın dilini denetim masasından dil bölge ayarlarından,ingilizce Amerikan yapacaksın.Bu Programming seçeneğini aktif hale getirecek.

Şimdi

3. File' a tıklayın
7. Recovery' e tıklayın
9. Start' a tıklayın
10. yazılım dosya paketi içeriğini kontrol etmeye başlayacaktır. sonra telefonunuzu bulamadığını belirten ve Retry seçeneği sunan bir ekran çıkacak karşınıza.

3. telefonda titreşimi hisseder hissetmez ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basmayı bırakarak ses yükseltme tuşuna basılı tutmaya başlayın.
4. ekranda "Rebooting" yazısı çıkana kadar da böylece basılı tutmaya devam edin.

hem sizin dediginiz şekilde hemde pc de yazan şekliyle denedim rebooting yazisi cikip da işlem bir turlu başlamiyor surekli retry ekrani geliyor.

emelli

emelli

Üye
arkadaşlar yardımınızı istiyorum naviden yazılımı indirdim gerekli yerlere attım nokia care suit açıyorum Product Support Tool for Store yi açıyorum telefonu göruyor ama sol alttaki programming kutucuğu sönuk duruyor ne yapmam gerekli

YkPkY

YkPkY

Üye
Bununla ilgili konuyu açarım detaylı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Programming sadece Windows XP bilgisayarda aktif oluyor demişti Özgür abi.

Eğer imkanınız varsa Windows XP'de deneyin

pirenuri

pirenuri

Üye
bir sürü hata alıyorum be

YkPkY

YkPkY

Üye
Dil bölge ayarlarını dediğim gibi yaparsanız programın tiki açılıyor.

bj_kmurat

Üye
şu hatayı alıyorum
[/URL][/IMG]
ilk mesajda yazılanları aynen yaptım ama görmüyor güncelleme dosyalarını galiba

YkPkY

YkPkY

Üye
yarın detaylı anlatırım

- - - Eklendi - - -

Nokia çare suite yi indir.tak teli usb ye tıkla güncellemeyi.anlatacağım yöntemle uğraşmana hiç gerek yok

pirenuri

pirenuri

Üye
Windows xp de lumia 920 ye nasıl flash atacağım ?

- - - Eklendi - - -

Şimdi

3. File' a tıklayın
7. Recovery' e tıklayın
9. Start' a tıklayın

Teşekkürler yaptım sayende. Sorunum programmingin aktif olmamasıydı ve akitfleştirdim sayende şimdi yeni sürümün keyfini çıkarıyorum. Verdim şukunu

bj_kmurat

Üye
Güncellemeyi yaptım şimdi Nokia güncellemelerini de yaptım. Şimdi format falan atmak lazım mı düzgün çalışması için

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
Windows xp de lumia 920 ye nasıl flash atacağım ?

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler yaptım sayende. Sorunum programmingin aktif olmamasıydı ve akitfleştirdim sayende şimdi yeni sürümün keyfini çıkarıyorum. Verdim şukunu
geçmiş olsun.

- - - Eklendi - - -

Güncellemeyi yaptım şimdi Nokia güncellemelerini de yaptım. Şimdi format falan atmak lazım mı düzgün çalışması için

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
gerek yok.zaten formatlandı o

pirenuri

pirenuri

Üye
Kapasite kontrolü gelmedi maalesef :(

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Arkadaşlar bu konunun ilk sayfasında anlatılan şekilde yapsam Lumia820 yi flaşlayabilir miyim ? Lumia 820 için gerekli yazılımı nereden bulabilirim ? Edit : Nokia engellediği için Firmware i bulamadım ve artık bu devrin kapandığını öğrendim. Artık yalnızca yazılımı güncelleyebiliyor muşuz :megafon:

zazana

Üye
yeni aldığım lumia 820 telefonu sim ve micro kartımı taktım ve bir daha açılmadı nokia yazısında kalıyor burda yazılanların hepsini yaptım fakat hiçbir şekilde telefon açılmıyor..ayrıca türkiye yazılımınıda hiçbir şekilde yükleyemedim..sanki nokia bu telefonu millete satmış sonrada ne haliniz varsa görün demiş gibi hiçbir kurtarma programlarıda çalışmıyor..hepsinde bağlantı hatası bi sürü saçma sapan hatalar ..kısaca bilen birileri varsa beri gelsinde elimizden tutsun lütfen yoksa yere çarpıcam bu dandik telefonu..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle elindeki cihaz dandik değil. Sıfır olarak alır almaz açılmıyor mu cihaz. Şarja takmayı denedin mi.

i-gencer

Üye
NOKİA CARE suite de RM-821 gözükmüyoır. open product dediğim zaman. ne yapacağım. Lumia 920 çöktü :(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
noki care suite indirebileceğim bi link varmı ilk sayfadakiler de yoktur artık

- - - Eklendi - - -

products klasörünü bulamıyorum win7 de bilen varsa bi tarif lütfen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuda kirmizi yaziyla belirtilen guncellenmiş surum linki saglam oradan indirebilirsiniz.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Yeniliğim ve az bilgime nazaran görün beyler bu flash olayı ne oluyor :D ilk defa wp telefon kullanıyorum böyle şeylerlede pek işim olmadı ve hep android kullanmıştım :D bu ne oluyor bir yardımcı olsanız ? :)

Üst Alt