YkPkY
Üye
Öncelikle bilgisayarın dilini denetim masasından dil bölge ayarlarından,ingilizce Amerikan yapacaksın.Bu Programming seçeneğini aktif hale getirecek.
Şimdi
Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 ile yapılması gerekenler:
1. Nokia Care Suite' i açın
2. Product Support Tool for Store 5.0' a tıklayın
3. File' a tıklayın
4. Open Product' a tıklayın
5. RM-821 (Nokia Lumia 920) seçin
6. sol aşağıda Programming' e tıklayın
7. Recovery' e tıklayın
8. şimdi indirmiş olduğunuz telefon yazılımını görüyor olmanız lazım.
9. Start' a tıklayın
10. yazılım dosya paketi içeriğini kontrol etmeye başlayacaktır. sonra telefonunuzu bulamadığını belirten ve Retry seçeneği sunan bir ekran çıkacak karşınıza.
Telefonda yapılması gerekenler:
1. telefonu bilgisayarınıza bağlayın
2. ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basılı tutun, RETRY' a tıklayın
3. telefonda titreşimi hisseder hissetmez ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basmayı bırakarak ses yükseltme tuşuna basılı tutmaya başlayın.
4. ekranda "Rebooting" yazısı çıkana kadar da böylece basılı tutmaya devam edin.
5. takribi 15 saniye sonra ekranda NOKIA logosunu göreceksiniz ve telefonunuza yeni yazılım yüklenmeye başlayacak.
Şimdi
Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 ile yapılması gerekenler:
1. Nokia Care Suite' i açın
2. Product Support Tool for Store 5.0' a tıklayın
3. File' a tıklayın
4. Open Product' a tıklayın
5. RM-821 (Nokia Lumia 920) seçin
6. sol aşağıda Programming' e tıklayın
7. Recovery' e tıklayın
8. şimdi indirmiş olduğunuz telefon yazılımını görüyor olmanız lazım.
9. Start' a tıklayın
10. yazılım dosya paketi içeriğini kontrol etmeye başlayacaktır. sonra telefonunuzu bulamadığını belirten ve Retry seçeneği sunan bir ekran çıkacak karşınıza.
Telefonda yapılması gerekenler:
1. telefonu bilgisayarınıza bağlayın
2. ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basılı tutun, RETRY' a tıklayın
3. telefonda titreşimi hisseder hissetmez ses kısma ve açma/kapatma tuşuna basmayı bırakarak ses yükseltme tuşuna basılı tutmaya başlayın.
4. ekranda "Rebooting" yazısı çıkana kadar da böylece basılı tutmaya devam edin.
5. takribi 15 saniye sonra ekranda NOKIA logosunu göreceksiniz ve telefonunuza yeni yazılım yüklenmeye başlayacak.

ilk defa wp telefon kullanıyorum böyle şeylerlede pek işim olmadı ve hep android kullanmıştım