Öneri Lumia 920 Rom'u Görmüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Rom'u Görmüyor!
İyi formlar. Arkadaşlar telefonuma rom atmak istiyorum. navifirm+ dan rom u indirdim. H:\ProgramData\Nokia\Packages\Products romu buraya atıyorum. Daha sonra Product Support Tool For Store 5.0 ile baktığımda rom u orada goremiyorum. ACİL yardım eder misiniz ? Neyi yanlış yapıyorum..

byibo

byibo

Üye
İyi formlar. Arkadaşlar telefonuma rom atmak istiyorum. navifirm+ dan rom u indirdim. H:\ProgramData\Nokia\Packages\Products romu buraya atıyorum. Daha sonra Product Support Tool For Store 5.0 ile baktığımda rom u orada goremiyorum. ACİL yardım eder misiniz ? Neyi yanlış yapıyorum..
burayı takip edebilirsin arkadaşım gerekli konu forumda mevcut :tebessüm: Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu okudum ama malesef dediğim gibi attığım romu görmuyor. Rom mu hatalı bilmiyorum. Ama navifirm+ ile indirdim. lumia 920 red Global

skynet

Üye
ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-xxx klasörüne atıyorsunuz değil mi ?

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
Evet atıyorum. Sistem H ye kurulu omum sorun olacağını sanmıyorum. Diğer herşey tamam. Rom u görmemesi garip. 2 gündür uğraşıyorum

byibo

byibo

Üye
Evet atıyorum. Sistem H ye kurulu omum sorun olacağını sanmıyorum. Diğer herşey tamam. Rom u görmemesi garip. 2 gündür uğraşıyorum

arkadaşım geçen bende böyle bir sorunla karşılamıştım nokia care suiteyi kaldır bilgisayarından ve nokia software recovery tool programını kur sonra program açıldığnda sana uyarı şeklinde izin isteyecek onlara evet de program açıldığında ayarlar bölümünden indirilenler klsörü var orayı tıkla muhtemelen h/programdata/microsoft/nokia/products/rm-821 şeklinde oraya rom dosyaları oraya taşı sonra flaslayabilirsin

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
RM821_059Q9M2_3051.50009.1424.0003_104.vpl Şu dosyadan dolayı görmüyor. Turkcell romdan bunu atınca görüyor ama trurkcell olduğu için eksik diye hata veriyor. GLOBAL LUMIA 920 RED in ismini verdiğim dosyayı bana upload eden olursa çok minnettar olurum.

skynet

Üye
RM821_059Q9M2_3051.50009.1424.0003_104.vpl Şu dosyadan dolayı görmüyor. Turkcell romdan bunu atınca görüyor ama trurkcell olduğu için eksik diye hata veriyor. GLOBAL LUMIA 920 RED in ismini verdiğim dosyayı bana upload eden olursa çok minnettar olurum.
Buyur indirebilirsin

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi indirip deniyorum inşallah olur. Ayrıcı emeğin için teşekkür ederim.
Buyur indirebilirsin

Malesef olmadı. Sorunu çözememek çok sinir bozucu hal aldı bende.

skynet

Üye
İsterseniz birde kendiniz indirip deneyin :)

canfes

canfes

Üye
    Konu Sahibi
İsterseniz birde kendiniz indirip deneyin :)

Şimdi Turkcell Romu Nokia Software Updater for Retail ile indiriyorum bakalım onu görecek mi ? Varolan rom o ben globale çevirmek için uğraşıyorum. Bakalım hayırlısı. Deniyim hemen :)

Üst Alt